Allahın izniyle canım o bebişinde çıkar üzme kendini stres sütü etkileyen en önmli şeymiş lütfen olumlu düşün gerekirse sağma mak. al aldıysanda onunla bebek emiyor gibi düzenli sağ süt gelmesede sağ süt kanallarını uyarıur sağma işi. Sezo olunca bazen süt geçikebilirmiş bir de haftanız erken olunca stres yapma inş bebişleri kucağınada alırsın inş sütünde gelir emerler merak etme sen dua et inş güzel düşün.
hashande
doğumu hayırlı olsun. Dün gece cibicibi yaptı saçlarını düzleştirdi doğurcam diyip durdu sonunda doğurdu desenize

şükür sağlıkla almış bebeğini kucağına.
iremguzum
canım devlet hast. zaten ilgiden yoksun insanlarla dolu birde sen onun baştn beri hast. olmayınca iyice sallamış seni başından. Hemşirelere gelince onlar sanki dr. değil prof. gibiler devlette temizlikçiler bile dr. gibi afralılar o yüzden işte ben taa sarıyerden esenlere gidiyorum medipole yoksa ne derdime eve yakın devlet iyi olsa gitmem mi hem herşeyi sgk var işte karşılar ama ilgi yok nemrut yüzlü hepsi

Sen şimdi kndini sıkma stres yapma bebişi daha çok etkileme lütfen ve dün yaptıysan temizliği bu gün otur poponun üstüne zaten ağrımıomu popon az dinlen lütfen al kahveni uzat ayakları iç kahve sakinleştirir seni. Pipilinin dönüp dönmediğini bile mi söylemedi ne salak bu devt dr. ları yaaa yakalasam boğacam hepsini

Sen stres yapma kendi dr.una git ona anlat bakalım ona göre artık bir yol çizersin kndine.
Bu arada bende hasta oluyorum akıl verin napmam lazım kızlarrrrr

burnum tıkalı biri, diğeri açık ve arada akıyor burnum afedersiniz iltihaplı sanırım sümük çünkü sarı sarı geliyor gece tıkalı burun die ağzı açık uyuymaya çabaladım bir yandan da kaşınıyordum tabi rezalet bir geceydi boğazım kurudu sabah 7 de uyandım boğazım yanıyordu su içtim lavaboya gittim öksürük geldi birden snra balgam çıktı sanırım gece yatınca genizden akmış içeri onuda böyle attım. Benim napmam lazım öksürük yok normalde ama halsizlik var burnum tıkalı ara ara akıntı oluyor burnumdan ilerlemesini istemiyorum akıl verin bana lütfen