• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın yola çıkıyoruz nasipse dualarinizda bize de yer verin bugun e mi kazasız dogumsuz varabilelim inşallah:KK66:
Bu arada araba cerci dükkanı gibi oldu yok yok. Yolda falan kalirsak deyü battaniye kettle bol yiyecek içecek stogu sicak su Torbamiz bile var :KK45:iyi ki kuzeyde doguda biyerde yaşamıyoz he benm adamın pimpirigini gorunce sukrettim.:KK76:gerci haberlerde yollar feci gorunuyor hava eksi 15lerde hep. Burasi da dun gece ve bugun inanilmaz ayaz kesti sekiz yildir burdayim hic boyle soguk yasamamastik buralar boyleyse diger yerler cidden soguktur.:KK64:
dune gore agrim azaldi sukur leke de yok. Magnezyum iyi geldi sanirim cok sukur:nazar:

İnşallah sıkıntısız bir an evvel varirsiniz.hayırlı yolculuklar.allah a emanet olun

erıtrosıt : + + olunca enfeksıyon var demek (2 ay once yıne böyle cıktı ant. verdı dr) bıde deger olarakta 5 cıkmıs ..cıger dalak bızım eve hıc gırmedı kı :KK43:ama kırmızı etı sık sık yaparım ..bakalım dr ne dıcek..
çocuklar yetıskın kategorısınde degerlendırılıyor..bence yanlış yapılıyor..aşırı derece dusmedıgı müddetçe açıkçası ılac kullanmataraftarı degılım,daha oncekı tecrubelerımıde goz onunde bulundurarak..
ben kızımın sacları cok dokuluyor dıye kanına baktırmıştım..:KK51:

Eritrosit değeri kandaki değer değil mi? Kandaki eritrositten nasıl idrar enfeksiyonu Anlaşılıyor?

gecen gun kontrole gıttıgımde bır hanım geldı dr a soyle dedı..Allah askına yardım edın..yakınım sezeryanla doğum yaptı ogunden berıdır delırırcesıne bası ağrıyor..dıkıslerden degıl bas ağrısından yatıyor..çocuğuna bakamıyor..emzıremıyor bıle.. dr kendısı nıye gelmedı dedı..ayağa kalkacak dermanı yok dedı kadın..dr um spınal sez. olduysa bas ağrısı kaçınılmaz agrı kesıcı alsın,bol bol turk kahvesı nescafe ıcsın ve su tuketsın dedı..ne zaman geçer bısey dıyemem ama cok zordur bılırım dedı..:KK51:spınalle alakalı herkesten bunu duydum ..
Sezeryan migren agrisi yapabiliyor. Oraya ozel tedavi yapildigi konusuluyordu tvde gecen. Sezeryan kesigine masaj mi yapiliyordu ne.

gelmis gecmis olsn canim. Kisiden kisiye de degisiyor bu isler. Kiminin dikisi 3 gunde iyilesir mesela benim hep uzun surer

kesin karar verdiniz mi

isye yontem kisiye gore degisiyor ya ikinizin iddiasi da guclu. Neyine girdiniz

Isim önceki bebişin ismi. Şimdikine karar vermedik henüz canım. Sanırım hiçbirşeyine girdik iddiayı ;) ama kazanmak iyi oluyor ;)

erıtrosıt : + + olunca enfeksıyon var demek (2 ay once yıne böyle cıktı ant. verdı dr) bıde deger olarakta 5 cıkmıs ..cıger dalak bızım eve hıc gırmedı kı :KK43:ama kırmızı etı sık sık yaparım ..bakalım dr ne dıcek..
çocuklar yetıskın kategorısınde degerlendırılıyor..bence yanlış yapılıyor..aşırı derece dusmedıgı müddetçe açıkçası ılac kullanmataraftarı degılım,daha oncekı tecrubelerımıde goz onunde bulundurarak..
ben kızımın sacları cok dokuluyor dıye kanına baktırmıştım..:KK51:
Canım eritrosit kan hücresi enfeksiyonu belirten lokosittir lökosit çıkmış mi

gecen gun kontrole gıttıgımde bır hanım geldı dr a soyle dedı..Allah askına yardım edın..yakınım sezeryanla doğum yaptı ogunden berıdır delırırcesıne bası ağrıyor..dıkıslerden degıl bas ağrısından yatıyor..çocuğuna bakamıyor..emzıremıyor bıle.. dr kendısı nıye gelmedı dedı..ayağa kalkacak dermanı yok dedı kadın..dr um spınal sez. olduysa bas ağrısı kaçınılmaz agrı kesıcı alsın,bol bol turk kahvesı nescafe ıcsın ve su tuketsın dedı..ne zaman geçer bısey dıyemem ama cok zordur bılırım dedı..:KK51:spınalle alakalı herkesten bunu duydum ..
Ablam da epidural sez olmuştu onda da şiddetli baş ağrısı olmuştu cnm anestezi komplikasyonlarindan biri bu her ikisinde de olabiliyor illaki olcak diye bisi yok ama olabilir

ameliyattan sonra başını yüksek tutmayınca ve sıvı az tüketince bu sorun oluyo diye biliyorum. bunlara ilave olarak başını yüksek tutusun

Ablam da epidural sez olmuştu onda da şiddetli baş ağrısı olmuştu cnm anestezi komplikasyonlarindan biri bu her ikisinde de olabiliyor illaki olcak diye bisi yok ama olabilir
epıduraldede oluyormuş bas ağrısı bıdebel ağrısı..buna nazaran daha az mıs gercı ama yasayand cok.. dr eger dayanamayacak hale gelırse hastaneye gelıp burda tedavı gorucek dedı..demekkı o boyutlara gelebılıyor

Kızlar saat 14:20 de randevum var. Kızımı görcem inşaAllah. Kocamda dayanamadı sabah namazından sonra gitti işe, erken gelmek için. İlla oda gelcek hastaneye:) sonrada eltime gitcekmişiz. Hade bakalım bugün yine yoğun bi gün:)

Kızlar saat 14:20 de randevum var. Kızımı görcem inşaAllah. Kocamda dayanamadı sabah namazından sonra gitti işe, erken gelmek için. İlla oda gelcek hastaneye:) sonrada eltime gitcekmişiz. Hade bakalım bugün yine yoğun bi gün:)
Güzel haberlerle dönün inşallah

yok lokosıt negatıf dıyo.. kafamkarıstı sımdı bak:KK64:

Idrar testi sonucu ne diyor o önemli. Idrarda enfeksiyon varsa kan tahlilinden anlaşılmaz. Kanda lökosit fazla çıkarsa vücutta enfeksiyon var demek ama nerede olduğu yine kandan bilinmez. Eğer yazdığın eritrosit değeri idrar tahlili sonucundaysa evet idrarda enfeksiyon var denilebilir. Ama o değer kan sonucundaysa idrarla alakası yoktur.

Idrar testi sonucu ne diyor o önemli. Idrarda enfeksiyon varsa kan tahlilinden anlaşılmaz. Kanda lökosit fazla çıkarsa vücutta enfeksiyon var demek ama nerede olduğu yine kandan bilinmez. Eğer yazdığın eritrosit değeri idrar tahlili sonucundaysa evet idrarda enfeksiyon var denilebilir. Ama o değer kan sonucundaysa idrarla alakası yoktur.

Ayrıca bence çocuklar dalak ve Karaciğer yemeli. Daha hızlı kan yapıyor.

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Hurma ve ahududuya ne zaman baslamalıyız birde bnm bebeğim 31 haftalıkken kanala girmiş demişti dr tabi bu erken dogum yapcaksın anlamına gelmez demıstı ama kanala girmesi erken deilmi sizce

Bişey sorabilir miyim? Bebekler ilk ne zaman yıkanıyor? Eşim en az onbeş yirmi gün yıkanmaz dedi. Ben hemen bile yıkanır belki on gün beklenir sonra yıkanır dedim. Iddiaya girdik.
Gobek bagı 3 veya 4 gun sonra dusuormus gobek bagı dustukten sonra yıkanır dıe duydum ben

epıduraldede oluyormuş bas ağrısı bıdebel ağrısı..buna nazaran daha az mıs gercı ama yasayand cok.. dr eger dayanamayacak hale gelırse hastaneye gelıp burda tedavı gorucek dedı..demekkı o boyutlara gelebılıyor
Evet baya kötü oluyormuş ablama kafein tablet vermisler o da emzirirken kullanilamadigi için mecbur çekmiş 4-5 gün o ağrıyı

Lökosit yoksa enfeksiyon da yoktur o zaman canım ya dr baktı mi sonuçlara ?Bi de bu hangi tahlilin değeri kan mi idrar mi nerde eritrosit pozitif çıkmış
idrar sonucunda cıkmıs kızlar erıtrosıt..
kanda degıl.

yarım saat sonra gidiyorum dr a heycan bastı zaten ağrım var sanki doğuma gidiyo gibi akşam bütün çantalarımı kontrol ettim çarşafımı hazırladım kızımın kapı süsünü taktım süslemeleri koydum fön çektim ojelerimi sürdüm sir de yaptırdım :D doğuma alsa hazırım ama tabi inşallah öle bişey olmaz evimide tertemiz bıraktım eşim diyo içinemi doğuyo neden böle yaptın ama bilmiyorum neden içimden bi ses yap dedi
Hayırlı haberlerle gelirsin ibşallah.baya hazırlanmıssın :) ama en az iki hafta daha beklese bebişin ii olur

Kullanmadın daha değil mi.
Ne kdra aldın ve cift taraflı mı.

Kimisi madela için acıtıyor dedi bide traktör gibi ses çıkarıyormuş. Kullanan arkadaşlarım dedi. Ama iyi çekiyormuş.
hayır kullanmadım ama bana 3 kişi önerdi iki taraflı değil tek taraflı. acıtırmı bilmiyorum ne yazık ki . aldığımda denemeyyi düşündüm ama doğumu tetiklermiş diye denemedim. ankaradan baby machne die bir mağazadan aldım 179 liraya aldım.

Back
X