- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Cahilim bu konudaEvet cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahilim bu konudaEvet cnm
niye şimdilik ? eşin başka yere gitmeyi kabul ediyor mu ilerki zamanlarda ? benimkinin hiç gönlü yok
Ben onu bilmiyorum ama uni baby oneririm. Kuzenim kullanmisti o cok onerdi sadece o degil herkes uni baby oneriyor bayagi iyiymis.Jhonson baby ürünleri aldırsam önerir misiniz?
Ben onu bilmiyorum ama uni baby oneririm. Kuzenim kullanmisti o cok onerdi sadece o degil herkes uni baby oneriyor bayagi iyiymis.
Neden söylemiyor acaba. Belli bir kilonun üstünde diye mi?Takvimine bak ne diyor bebeğiniz biraz tombul olabilir bunun obeziteyle alakası yok diyor :) Emek Hanımı tarif ediyor ayy ben çok severim tontiş bebekleri boğum boğum oluyorlar. Doktorum bana artık kilo söylemiyor gerek yok artık boşver deyip geçiltiyiyo
Ben onu bilmiyorum ama uni baby oneririm. Kuzenim kullanmisti o cok onerdi sadece o degil herkes uni baby oneriyor bayagi iyiymis.
Ya işler yetişsin diye koşturuyorum hem çok yoruluyorum hem de sürekli bugün doğarsa şu iş kalır bu kalır diye diye kafayı bozdum.ne var yanı bızde yatcaz surda bır kac haftaya ınsaallahuteala
nıye bu kadar streslısın son zamanlarda..soğukkanlı gorunuyordun aslında ama son zamanlarda tutusmus bır halın var..gecenhafta sancılandığımda bende ıshaldım..ama bugun degılım ve doğurmadım halabak sen bence 39 larda sezo olacaksın hemde ağrısız sancısız gayet normal bırsekılde geçecek bu doğum surecın ..
![]()
Neden söylemiyor acaba. Belli bir kilonun üstünde diye mi?
Ben eskiden kara kuru minik bebekleri severdim ama insan kendinin olunca nedense biraz tombik olsun istiyor.
Gerçi arkadaşınkinede çok topaç.demişti bebek doğdu minnacık.
Belli olmuyor zannımca.
bana unibaby i geçen yıl doğum yapan bir doktor tavsiye etti
kendisi onu kullanıyormuş
bende bakım setini unibaby aldım
4 kiloyla 3.5 kilo arasında bence çok fark olmayacaktır. Hem senin bebiş uzun aynı zamanda. Kimsenin ki daha 50 cm yi bulmadı.
Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.Böyle dedikçe korkumdan tuvaletimi bile yapamıyorum. Lavman yaptık o kadar ishal bile olmadım düşün kendimi nasıl sıkıyorum![]()
Ya kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacaksen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dediyahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye
cherish un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..
Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum![]()
Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.
Bugün içmedim kan ilacını
İçmeyince düzeliyor.
Bu arada bende göğüs kremi aldım
Yara olacağını sanmıyorum ama her iht.karşı
Benimki bu olcumde 50.8 cm çıktı canım.
Aslında 3 kg bebekler için ortalama değer oluyor genelde o şekilde doguyorlar ama doğunca göreceksiniz yine de çok küçük gelecek gözünüze![]()
yani ne kadar az beklenti o kadar mutlulik. Ve samimi olup herseyine karismalarindan iyi bu halleri inan.Temizlikci alicam da biraz daha zamani var. Zaten benim derdim temizlik degil gercekten. Hamileligim boyunca arayip sormamalari bi ihtiyacin var mi dememeleri beni uzen. Ama dedigin gibi ana gibi olmaz beklememek lazim haklisin.
bu tarif kabiz eder. Hatta ishli keser direk sekersiz haliyleBiraz nişastayı sütle pişir mama kıvamına getir ılık sıcağa yakın ısıda kaşıkla ye. İçine istersen şeker de koyabilirsin.
yani ne kadar az beklenti o kadar mutlulik. Ve samimi olup herseyine karismalarindan iyi bu halleri inan.
bu tarif kabiz eder. Hatta ishli keser direk sekersiz haliyle