2015 Şubat Anneleri

ya benim en yakın çocukluk arkadaşlarım sürekli laf sokma derdindeler
altta kalmıyorum ağızlarının payını veriyorum diye atarlı gebe koydular adımı
yahu sizde geçtiniz bu yollardan ben bişey dedimmi
ne diye beni sorguluyorsunuz sürekli
kimsenin bişeyine karışmıyorum evime gelen gözleriyle didikler heryeri
dışaroda gören laf sokma derdinde
anlamıyorum insanları
ya gerçekten hamilelik alınganlık durumu var
yada gözümüz bu dönemde açıldıda gerçekleri görmeye başladık

en yakınımdan ablam kızıma koyacağım isme şiddetle karşı
her fırsatta kavga ediyoruz
pazartesi sabahı kahvaltıya gittim ona
annem ve babamda geldi
onların yanında girdik birbirimize
annemde çıktı ordan sonuna nur ekledi böyle olacak dedi
dedim napıyorsunuz siz ya
söyleyin kocalarınıza bitane çocuk yapsın size istediğiniz ismi koyun benim bebeğimin adı bu işinize gelirse
artık o kadar psikolojimi bozdularki ben bile şüphe etmeye başladım acaba güzel değilmi diye

Valla bu isim konuları acayip zor.ablan neden kararına saygı duymuyor ki? Annenin de karışması yanlış neyse ki sen en iyi cevabi vermissin simdi anneler karışınca kayinvaliden kayınpederin de karışır.ortaya cumbus çıkar.her kafadan bi ses çıkar.benim kızımda öyle oldu oğlumun adini ben koymuştum kizin adini da babası koysun istedim.istemez olaydim herkes karıştı.az aglamadim su isim mevzulari yüzünden.çocuk yapmayı biliyoruz da isim koymayı mi bilemiyoruz acaba? Ya iste diyorum ya herkes herşeye karışıyor.gına geldi artik. Esim de gitti kızıma birleşik isim koydu.ailesi istemedi filan.bazen birleşik isim olarak soylemiyorlar tepki olarak.bu kızımda da kiz olacağı belli oldu ismi bu olacak doğuran benim herkse noluyo yaa dedim susturdum milleti.ben hep böyle kaba mi olmak zorundayım.bi daha da kimse Bisey demedi. Gecen gün eşim dedi ki kimliği nasılsa ben cikarticam her an değiştirebilirim dedi.o kadar dolmusum ki isim konusu da aaa hakkımı helal etmem dedim birden :KK57: Nasil o kadar sert çıktım ben de anlamadım. Esim de kıpkırmızı oldu surati onu da hic öyle görmemiştim şimdiye kadar.acayip bozuldu. Ufacık şeyler için dağ gibi yigiyorlar insanin önüne yahu cidden rahat bırakın di mi.

Sen aklına gelen ismi koy bence. Esin nr diyor bu konuda.

Dikkat ettim b12 iğnesi ve ferrumu beraber aldığım gün oluyor.
Bugün içmedim kan ilacını
İçmeyince düzeliyor.
Bu arada bende göğüs kremi aldım
Yara olacağını sanmıyorum ama her iht.karşı
Gögüs kremi ne marka aldınız. Şimdide hassas mı göğüs uçlarınız? ben duşta iken bile sızlıyor su değince

Kızlar siz temizlik yaptıkça ben endişelendiriyorum ya kadın milleti kendine hiç acimiyor arkadaş . Erkekler dogursaydi bu bebeleri inanin kuluckaya yatarlardi naz naz .
Ben bir şeye dokanmıyorum.hayatta kendim temizlik yapmam.
Bir ütü yapıyorum.çarşaf falan
Evde halıları yıkamaya verdim öyle cıbıldak.duruyor.
Köşelere yumak yumak saç.tüy birikmiş.
Toz desen sorma. Haftaya temizleycek bayan gelecek.
Ne yapam zaten işten kafayı bozmuşum birde ev düşünemiycem.

hele benımkı doğursaydı nazından oturduğu yerdenkalkmaz,elını suya sabuna dokunmaz,camış gıbı yer içer bıde oturup hüngürhüngür ağlar evıne de pıslıkten gırılmezdı..yemın ederım tam böyle olurdu:cool:
Bnmki de sürekli as erer şunu yemem lazım bunu yemem lazım bu süt olur die gezerdi =)

Kızlar ben simdilik kaciyorum gideyim eşim gelmeden banyoyu temizleyim telefonumun şarjı bitmek üzere Sarja takiyim kiii aksama sohbet edebilelim :KK49: hepinizi opuyorum :anneadayı:

Kızlar geçen cuma kontrole gitmiştim. 10 gün sonra tekrar gel demişti sezaryen tarihini kesinleştircek. Cuma gitcem. Ordan anneme, kuaföre. Artık şu kıl tüy işini halletmem lazım. İlk defa dışarda ağda yaptırcam, utanıyorum sankim. Kızıma hamileyken kendim yapıyordum ama bunda önümü göremiyorumki. İstersen orda kal haftasonu dedi eşim. Ağrım var kalmam heralde. Hastane uzak kalıyor, evime yakın. Eşime diyorum haftasonu seninle işim var, mutfakdolaplarını boşaltcaz. Yarım saatlik işi var diyo:confused: Görürsün sen yarım saatlik işi:KK70:

Ben bir şeye dokanmıyorum.hayatta kendim temizlik yapmam.
Bir ütü yapıyorum.çarşaf falan
Evde halıları yıkamaya verdim öyle cıbıldak.duruyor.
Köşelere yumak yumak saç.tüy birikmiş.
Toz desen sorma. Haftaya temizleycek bayan gelecek.
Ne yapam zaten işten kafayı bozmuşum birde ev düşünemiycem.
Eeen güzeli

Valla bu isim konuları acayip zor.ablan neden kararına saygı duymuyor ki? Annenin de karışması yanlış neyse ki sen en iyi cevabi vermissin simdi anneler karışınca kayinvaliden kayınpederin de karışır.ortaya cumbus çıkar.her kafadan bi ses çıkar.benim kızımda öyle oldu oğlumun adini ben koymuştum kizin adini da babası koysun istedim.istemez olaydim herkes karıştı.az aglamadim su isim mevzulari yüzünden.çocuk yapmayı biliyoruz da isim koymayı mi bilemiyoruz acaba? Ya iste diyorum ya herkes herşeye karışıyor.gına geldi artik. Esim de gitti kızıma birleşik isim koydu.ailesi istemedi filan.bazen birleşik isim olarak soylemiyorlar tepki olarak.bu kızımda da kiz olacağı belli oldu ismi bu olacak doğuran benim herkse noluyo yaa dedim susturdum milleti.ben hep böyle kaba mi olmak zorundayım.bi daha da kimse Bisey demedi. Gecen gün eşim dedi ki kimliği nasılsa ben cikarticam her an değiştirebilirim dedi.o kadar dolmusum ki isim konusu da aaa hakkımı helal etmem dedim birden :KK57: Nasil o kadar sert çıktım ben de anlamadım. Esim de kıpkırmızı oldu surati onu da hic öyle görmemiştim şimdiye kadar.acayip bozuldu. Ufacık şeyler için dağ gibi yigiyorlar insanin önüne yahu cidden rahat bırakın di mi.

Sen aklına gelen ismi koy bence. Esin nr diyor bu konuda.

valla söyledim benim kayınvalidem karışmıyor bana bir defa sordu bu olacak dedim ben karışmam siz bilirsiniz dedi kadın dedim
niyeyse taktılar çocuğun ismine
neymiş söylemesi zormuş
kv kp hayatta karışmaz ben gidip rus ismi koysam neden demezler o kadar mülayim insanlar
annemle ablam çene çeneye kavge etti
babamda yanımızda kocalarınıza söyleyin sizede yapsın deyince ikiside baktı kaldı suratıma

eşim isim konusunu bana bıraktı zaten
kendisi bir isim söyledi anlamına baktık ağır geldiği yazıyordu ve peygamber efendimizde uygun görmemiş
o zaman sen bul ben kabul ederim dedi
buldum tamam dedi kabul etti
eşim bişey demiyor annemle ablama ne oluyor anlamadım

Evet canım FL degerini

459,62 çıktı yani 45 cm mi boyu
ayyy pek küçükmüş :KK48:
bakalım c.tesi kaç çıkacak

ya benim en yakın çocukluk arkadaşlarım sürekli laf sokma derdindeler
altta kalmıyorum ağızlarının payını veriyorum diye atarlı gebe koydular adımı
yahu sizde geçtiniz bu yollardan ben bişey dedimmi
ne diye beni sorguluyorsunuz sürekli
kimsenin bişeyine karışmıyorum evime gelen gözleriyle didikler heryeri
dışaroda gören laf sokma derdinde
anlamıyorum insanları
ya gerçekten hamilelik alınganlık durumu var
yada gözümüz bu dönemde açıldıda gerçekleri görmeye başladık

en yakınımdan ablam kızıma koyacağım isme şiddetle karşı
her fırsatta kavga ediyoruz
pazartesi sabahı kahvaltıya gittim ona
annem ve babamda geldi
onların yanında girdik birbirimize
annemde çıktı ordan sonuna nur ekledi böyle olacak dedi
dedim napıyorsunuz siz ya
söyleyin kocalarınıza bitane çocuk yapsın size istediğiniz ismi koyun benim bebeğimin adı bu işinize gelirse
artık o kadar psikolojimi bozdularki ben bile şüphe etmeye başladım acaba güzel değilmi diye

Ben genelde insanların Sözlerine çok takarım. O yüzden hiçkimseyle görüşmüyorum. Uzak tuttum kendimi. Böylece ileri geri laflardan da uzak kalıyorum böylesi daha rahat.

Ya kızlar. Acaba benim mi sinirlerim bozuk. Bugün bi tanidiga rastladım bana diyor ki dorduncuyu doğurma artik.cumhurbaşkanı 3 çocuk istiyor ya,onunla ilgili espri yapanlardan,dördüncü olmasın diyenlerden sıkıldım artik.bu hayati bilmiyorum ben mi yaşıyorum başkası mi. Cocuklarima başkası mi bakıyor acaba.millete ne oluyor. Kendinde ne hak görüyor acaba bana bunları söylemeye. Eşimle ben bu kararı almisiz.millete düşen hayırlı olsun güle güle buyut demek.bunu demek çok mu zor.oğlumun sınıfından birinin annesiyle karşılaştım.diyor ki oh ne güzel 600 lira paranın da alırsın.yahu kadın saka misin sen.600 lira için çocuk mu yapılır.iyi o zaman sen de bi tane daha yap da sen de alırsın dedim 2 çocuğu var onun da.ayyy yok ben almiiim diyor ağzını yaya yaya.carpicam o ağzına o olacak :KK11: sen o aklinla para için yapmiyorsan çocuk ben niye para için yapmış olayım?
Yine okuldan bi kadın oğlumu alayım diye beklerken ikinci bebegin mi diye sordu üçüncü dedim kadın gözlerini açtı aaa korunmuyor muydunuz dedi :KK57: yahu sanane.ne ara benle bu samimiyeti kurup bana korunup korunmadigimi soruyorsun ki?su an hamile olduguma gore ya korunmamisizdir yada kaçak olmuştur gerek var mi söylemeye :KK67:

cherish cherish un güzel bi lafı vardı.tahammulum kalmadı sadece diye.gerçekten benim de tahammulum kalmadı artık insanlara.hadlerini bilmiyorlar.daha kimseyle bu tarz konusmadim hicbi zaman.gayet mesafeliyimdir durmam gereken noktayı bilirim.aslında çok konuşan biriyim ama bos konusurum ozelime yada karşındakinin ozeline girmem insanlar neden hassas değiller bu konularda bilmiyorum ki..

Bugün ellerim ayaklarim çok sisti pazara girmiştim.yemek yapiyim dedim salçayı bi turlu acamadim sis ellerinden.annemdrn yardim istedim diyor ki ben Ölsem sen ne yapacaksın salçayı acamiyorsun.offffff Allahimmm diyorum yaa sabrr diyorum susuyorum :KK42:
Çok fena haklısın her yazdığın cümleye katılıyorum ama insanlar gerzekse sen neden canını sikasin =) annem bi keresinde bir kadına ^sen kendi işine bak , hadi git şimdi demişti Allahim görmeliydin tavrı =) hastasıyım

şimdi duty free de neler var bilemeyizki
en iyisi eşin oradaki bebek ürünlerini söylesin sen markalarına göre seç içinden
ama tabi buradaki fiyatlarıda bilmek lazım
mesela ben geçen yıl loreal in bir rimelini duty freeden aldım
sonra buradaki fiyatıyla arasında 20 lira fark olduğunu gördüm

ayy nefret ediyorum öyle insanlardan
elalemin yatak odasından sanane yahu
milletin uçkurunu düşnmek sanamı kaldı
bazen banada hadi çocuk yap derlerdi senmi bakacaksın sanane derdim
bugün servis beklerken 3 tane ilkokul öğrencisi bana bakıp bişeyler konuşuyorlardı
anneleri söyledi
meğer göbeği var hamile diyormuş biri
diğeri baksana hiç hamileye benzemiyor benim annem çok şişmandı bunda yok diyormuş
hamileyim dedim
küçücük velet iyi düşündünüzmü şimdi hayat çok pahalı dedi
annen seni düşünerekmi yapmış dedim bende :KK57:
ahahahahaha:KK70::KK70::KK70:kınama bak senınkıde oyle olur :KK70:
Bnmki de sürekli as erer şunu yemem lazım bunu yemem lazım bu süt olur die gezerdi =)
bana dıyo zatensen ne bıcım hamılesın bensenın yerınde olsam 100 kılo olurdum boyuna yerdım dıyo..dedım sen zaten yemeden 1 dk durmuyosun kı..yemek ıcın gelmıssın dunyaya:KK57:
Kızlar geçen cuma kontrole gitmiştim. 10 gün sonra tekrar gel demişti sezaryen tarihini kesinleştircek. Cuma gitcem. Ordan anneme, kuaföre. Artık şu kıl tüy işini halletmem lazım. İlk defa dışarda ağda yaptırcam, utanıyorum sankim. Kızıma hamileyken kendim yapıyordum ama bunda önümü göremiyorumki. İstersen orda kal haftasonu dedi eşim. Ağrım var kalmam heralde. Hastane uzak kalıyor, evime yakın. Eşime diyorum haftasonu seninle işim var, mutfakdolaplarını boşaltcaz. Yarım saatlik işi var diyo:confused: Görürsün sen yarım saatlik işi:KK70:
gectımı ağrıların? bugun temızlık yapıyım dedım güya..gozum kesmedı..öff amannn adam evde olsa bende ona yaptırırdım da 2.donem cogunlukla evde durucam calısmıcam para lazım olcak dıye motor takmış gıbı calısıyo adam yaa:KK45:

Back
X