- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
ya benim en yakın çocukluk arkadaşlarım sürekli laf sokma derdindeler
altta kalmıyorum ağızlarının payını veriyorum diye atarlı gebe koydular adımı
yahu sizde geçtiniz bu yollardan ben bişey dedimmi
ne diye beni sorguluyorsunuz sürekli
kimsenin bişeyine karışmıyorum evime gelen gözleriyle didikler heryeri
dışaroda gören laf sokma derdinde
anlamıyorum insanları
ya gerçekten hamilelik alınganlık durumu var
yada gözümüz bu dönemde açıldıda gerçekleri görmeye başladık
en yakınımdan ablam kızıma koyacağım isme şiddetle karşı
her fırsatta kavga ediyoruz
pazartesi sabahı kahvaltıya gittim ona
annem ve babamda geldi
onların yanında girdik birbirimize
annemde çıktı ordan sonuna nur ekledi böyle olacak dedi
dedim napıyorsunuz siz ya
söyleyin kocalarınıza bitane çocuk yapsın size istediğiniz ismi koyun benim bebeğimin adı bu işinize gelirse
artık o kadar psikolojimi bozdularki ben bile şüphe etmeye başladım acaba güzel değilmi diye
Valla bu isim konuları acayip zor.ablan neden kararına saygı duymuyor ki? Annenin de karışması yanlış neyse ki sen en iyi cevabi vermissin simdi anneler karışınca kayinvaliden kayınpederin de karışır.ortaya cumbus çıkar.her kafadan bi ses çıkar.benim kızımda öyle oldu oğlumun adini ben koymuştum kizin adini da babası koysun istedim.istemez olaydim herkes karıştı.az aglamadim su isim mevzulari yüzünden.çocuk yapmayı biliyoruz da isim koymayı mi bilemiyoruz acaba? Ya iste diyorum ya herkes herşeye karışıyor.gına geldi artik. Esim de gitti kızıma birleşik isim koydu.ailesi istemedi filan.bazen birleşik isim olarak soylemiyorlar tepki olarak.bu kızımda da kiz olacağı belli oldu ismi bu olacak doğuran benim herkse noluyo yaa dedim susturdum milleti.ben hep böyle kaba mi olmak zorundayım.bi daha da kimse Bisey demedi. Gecen gün eşim dedi ki kimliği nasılsa ben cikarticam her an değiştirebilirim dedi.o kadar dolmusum ki isim konusu da aaa hakkımı helal etmem dedim birden

Sen aklına gelen ismi koy bence. Esin nr diyor bu konuda.