2015 Şubat Anneleri

Hahahah yazık ya
Ben böyle eşlere çok üzülüyorum
Bizimki kendine panik, kalbi sıkışsa kalp krizi geçiriyorum , çok sert öksürse kanser oldum der :)))
Ama bana karşı çok daha soğuk kanlı
Valla iyiki soğuk kanlı
Çünkü etrafımda ki herkeste panik atak var
Sizde de durum tam tersi anlaşılan :))
Öle böle değil düşük yapıyorum farkındayım hastaneye gittik doktor bana sölemiyor eşime sölüyor dışarda neyse geldi koluma girdi eve getirdi arabayla doktorun dediğini bana sölemiyor diyorum ki ben Herşeyin farkındayım sen üzülme diyorum Canımdan can gidiyo o üzülmesin panik Olmasın diye sancım var diyemiyorum. Ayakkabıyı giyerken tokası elimi kesmiş fark etmedim kan akmış o Görmüş koca bi rulo havlu elinde bana koşturup geliyo kolonya elinde bi kutu yara bandı açmış :-) öle bi adam yani regl Döneminde ağrım olur her ay iğne vurmaya götürürdü kıyamaz çok panik

Bilmiyorum canım bana tam olarak dediği şey , hala girmemiş doğum kanalına gelmeye niyeti pek yok , eğer böyle doğum kanalına girmezse de sezeryan yapmak zorunda kalabilirim seni dedi.Ben de doktorum ne derse ona tamam diyorum çünkü gerçekten sıfır risk neyse o olsun , ailem de böyle sıkıntılı bir hikaye var pek anlatmak istemiyorum moral bozucu çünkü, onun da etkisi altındayım,O yüzden ille de normal doğum olsun derdim ilk aylarda fakat artık fikrim de değişmeye başladı.Hep hayırlısı olsun diyorum Allaha.

Anladım ... Evet bende normal doğum çok istiorum ama hep duam hayırlısı neyse o olsun. Hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yapalım da nasıl olduğu çokkkta önemli değil
Bende bir sorayım yarın ne der kanala girme için
Birde aynı doktor geçen son dk suyu gelen bi arkadaşı sezaryena almış , bebeğin başı 9buçuk cm sen doğuramaZsın bunu demiş.
Bana hep boyun benim kadar, her türlü doğurursun diyip duruyor hiç doktor dilinde konuşmuyor.
Son dk benide sezaryena almasın bu adam

Anladım ... Evet bende normal doğum çok istiorum ama hep duam hayırlısı neyse o olsun. Hepimiz sağlıklı bir şekilde doğum yapalım da nasıl olduğu çokkkta önemli değil
Birde aynı doktor geçen son dk suyu gelen bi arkadaşı sezaryena almış , bebeğin başı 9buçuk cm sen doğuramaZsın bunu demiş.
Bana hep boyun benim kadar, her türlü doğurursun diyip duruyor hiç doktor dilinde konuşmuyor.
hahhah senin doktorun boyu ne kadarki :)
boyla dogumun ilgisimi varmiss

Aminnn hepimizzii inşaallah
Tecrübeli anneler zaten bilirde diğerlerine şunu söyliyim son 10 gün GEÇMIYOR.....
Kızıma kavuşmak istiyorum artık ama sanki 9 aydan daha uzun oldu bu 10 gün :)
gecmiyor gecmiyor. Hele 40. Hafta. Dua ediyorum bu defa saglikla 39 da dogurayim en gec.

gunaydin bu arada ben yine bi alintilamayla baliklama daldim ortaya, alistiniz artik herhalde bana sizde :))))
Biraz hecmis oku kiz.sonra herseyi soruyorsun :))
Ya can sikintisi ocak annelerine baktim mart annelerine baktım dikkatimi cekti bakmaz olaydim 10 gibi zor uyudum simdi bi kalktim agzimin heryeri ucuk olmus :)

Oy cok fena benimkide herseyi bildigini sanir gelelim odasini beraber yerlestirelim dedi bigun sabah kalktim yikadim hepsini utuledim ben yaptim deyiverdim ohh :)

Cnm ben hep yattim son bu hafta ayaktayim ben bide hastanede yattim sık disini 2 haftacik sonra al bebisini kucakina pumak pumakk ohhhh :)
iste kendim yapmak.istiyorum. Oglumun dolabinin duzenini degstiriyor. Aslinda iyi biri ama kendi annem olsa bunalirim geleli 3 hafta oldu. Kv Doz asimi oldu artik ;)

Eşlerden bahsedince aklıma dün yaşadığım olay geldi:) dün akşam avm ye gittik eşim, ben, kızım. Yemek yedik dolaştık azcık. Eve gidelim dedim eşime. Hayırdır saat daha erken dedi. Gezemiyorum sırtım ağrıyo dedim. Neyse arabaya doğru gidiyoruz.onlar önde ben arkada.Saate baktım saat 20:00. Aaaaa diye seslendim, benimki bir döndü gözler yerinden fırladı noldu, bişeymi oldu diye. Yooo dedim. Bizim dizi varya yetişcez izleyebiliriz dedim :) başlarım dizinedeee dedi, ne bağırıyosun diye kızdı bide :KK48:

Evet canım hepimiz sağlıklı doğum yapalım inşallah.Sanmıyorum aksi bir durum olsa söylerdi doktorun şimdiye kadar.Son dakika sezeryana alması kötü olmuş gerçekten ama belki de başka bir sıkıntı vardı da söylemedi doktoru arkadaşın panik olmasın diye o da olabilir.Doktorum da bana 10 cm açılması olup son dakika sezeryana aldığı bir hastasından bahsetti az kaldı ciddi bir komplikasyon oluşuyormuş, o yüzden garip gelmiyor artık açılma olup sezeryana alınmak.

Eşlerden bahsedince aklıma dün yaşadığım olay geldi:) dün akşam avm ye gittik eşim, ben, kızım. Yemek yedik dolaştık azcık. Eve gidelim dedim eşime. Hayırdır saat daha erken dedi. Gezemiyorum sırtım ağrıyo dedim. Neyse arabaya doğru gidiyoruz.onlar önde ben arkada.Saate baktım saat 20:00. Aaaaa diye seslendim, benimki bir döndü gözler yerinden fırladı noldu, bişeymi oldu diye. Yooo dedim. Bizim dizi varya yetişcez izleyebiliriz dedim :) başlarım dizinedeee dedi, ne bağırıyosun diye kızdı bide :KK48:
hahahhha adam doguruyon sanmissss:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Öle böle değil düşük yapıyorum farkındayım hastaneye gittik doktor bana sölemiyor eşime sölüyor dışarda neyse geldi koluma girdi eve getirdi arabayla doktorun dediğini bana sölemiyor diyorum ki ben Herşeyin farkındayım sen üzülme diyorum Canımdan can gidiyo o üzülmesin panik Olmasın diye sancım var diyemiyorum. Ayakkabıyı giyerken tokası elimi kesmiş fark etmedim kan akmış o Görmüş koca bi rulo havlu elinde bana koşturup geliyo kolonya elinde bi kutu yara bandı açmış :-) öle bi adam yani regl Döneminde ağrım olur her ay iğne vurmaya götürürdü kıyamaz çok panik

Hahahah alemsiniz siz ya
Benimki çok düşer üstüme ama hep sakin sakin
Soğuk kanlı olmaya çalışır
Seninki gibi olsaydı ben de zaten paniğim çocuk flan bakamazdık
Allah dağına göre kar veriyor işte :)

:KK48: komik olmuş gerçekten.

hahhah senin doktorun boyu ne kadarki :)
boyla dogumun ilgisimi varmiss
180 falandır heralde. Geçen topuklu giydim ondan uzun oldum
Ya bence alakası yok boyla
Ama hep halk arasında boyu çok kısa olan zor doğum yapar diyorlar ya benim doktorda ondan etkilenmiş sanırım :D
Tamamiyle kişinin kendi yapısıyla alakalı çatı darlığı.

hahahhha adam doguruyon sanmissss:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Aynen canım:KK48: Resmen panik atak benimki. Bizim sülale atom karınca diyo zaten :) ilk doğumumda stresten milleti delirtmiş. Kayınvalidemi falan arıyorum konuşuyoruz, anne kendini hazırladınmı oğluna diyorum:KK70: Aman kızım ona bişey yapsak sakinleştirici falan, zindan ediyo bize hastaneyi diyo kadıncağız :)

Evet canım hepimiz sağlıklı doğum yapalım inşallah.Sanmıyorum aksi bir durum olsa söylerdi doktorun şimdiye kadar.Son dakika sezeryana alması kötü olmuş gerçekten ama belki de başka bir sıkıntı vardı da söylemedi doktoru arkadaşın panik olmasın diye o da olabilir.Doktorum da bana 10 cm açılması olup son dakika sezeryana aldığı bir hastasından bahsetti az kaldı ciddi bir komplikasyon oluşuyormuş, o yüzden garip gelmiyor artık açılma olup sezeryana alınmak.

:( evet zor ama doktora güvenmek gerekiyor
Gercekten gerekirse yapıcak sezaryeni diye emin oldukmu sonuç ne olursa olsun pişman olmayız

Korkmuyormusun?
Ya kramp girerse , ya sancın gelirse
Mesela dün bana otobüste bi sancı geldi ölüyorum zannettim ağla ağla bi hal oldum eve gelince
Daha da yalnız iş yapmam dedim
herkeste aynı duygular aynı zamanda yaşanıyor :) ne enteresan hormonlarımı var... bende 1 haftadır düşünüp kendimi geriyorum. önceden doğum yapmış olan arkadaşlarımla konuşuyorum. ben yapamıca edemicem die... ne söyleseler ben rahatlayamıyorum. ama burda sizinde aynı tedirginlikleri yaşadığınızı görünce yalnız olmadığımı gördüğümden mi ne rahatlıyorum. korkuyorum hele şimdi eşim başka bi ilde iş buldu ve mecburen gitti. yanımda annem var ama eşim yok diye korkularım iyice arttı gibi gerçi iller arası 1 saat doğumda anlatılanlara göre hemen başlamıyormuş... gelir diye hesap ediyorum ama genede çooookkk korkuyorum... hatta bazen diyorum.. 30undan sonra anne olacam dersen böyle olur... bulunduğum ilde genelde anne olma yaşı maşallah çok genç 18 yaşında ilk çocuğunu doğuranlar 30a geldiklerinde 3 yada 4. çocuğa gebe kalmışlar.. tabi herşeyin hayırlısı başta Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

:KK43: evet zor ama doktora güvenmek gerekiyor
Gercekten gerekirse yapıcak sezaryeni diye emin oldukmu sonuç ne olursa olsun pişman olmayız
Evet, ben doktoruma güvenmesem zaten dediklerini ciddiye almazdım.Hem yıllardır doktorumuz hem de samimiyetine güveniyorum.Ben ilk normal istiyorum dediğinde bir kere bile yönlendirmeye çalışmadı.Hep destek verdi hala veriyor bakalım Cuma yine az çok belli olur.Bakarsın gün alırım sezeryan için ya da normali beklemeye devam ederim :) Sen de yarın yaz oldu mu kontrolden dönünce,merak ettirme.

:) ben de ayağını dayadığı zaman sanki gıdıklarmış gibi yapıyorum , çekiyor ayağını :) Evet aynen bana da günler geçmiyor gibi geliyor tabi ki ama çok düşündüğüm zaman da olumsuz düşüncelere kapılıyorum, o yüzden az kaldı diyerek hep kendimi avutuyorum başka çare de yok zaten.Bebiklerimiz hayırlı zaman da gelsin başka bir şey istemiyorum.Mide bulantının sebebi psikolojik olabilir mi acaba?Yarın da hayırlı haberlerle gel inşallah, benim kontrolüm Cuma bakalım ben de neler diyecek çok merak ediyorum hala doğum kanalına girmemişti en son, doktor sezeryan olabileceğimi söyledi bakalım..
GEÇMESİn günler yav benım cok işim var.

Back
X