2015 Şubat Anneleri

sırf can sıkıntısından..mutfak balkonunun kapalı pımapenlerını cıfledım..camlarını sıldım.. :KK51:
keşke ağrımasa oram buram da dıp kose temızleyebılsem evımı..ıste tam olarak canım bunu cekıyor:KK14::KK14::KK14:resmen temızlıge aş erıyorum:KK70:

hava nasıl güzel,kım der ocak ayındayız..koca kişisi ocak 15 ten sonra evdeyim senın hızmetındeyım dedı durdu aylarca ..ulen bu seferde takvıye derslerı cıktı aksam 5 e kadar okulda..:KK67:su havada evde otur kös kös..

Sizin bu doktorlar kaç günde bir kontrole çağırıyor bizimki 9 ocakta gittik bidaha 23 ocakta çağırdı arada doğurcak gibi olursan gel dedi :-) nerdeyse sen doğur gel kordonunu keseriz dicek

bende 32 de gittim en son , ne zaman geleyim dedim
canın ne zaman isterse dedi : ))

Sizin bu doktorlar kaç günde bir kontrole çağırıyor bizimki 9 ocakta gittik bidaha 23 ocakta çağırdı arada doğurcak gibi olursan gel dedi :-) nerdeyse sen doğur gel kordonunu keseriz dicek
15 günde bir çağırmaya başladı bizide ama haftada bir nst çektir getir dedi

cati muayenesi dogumu baslatiyor bazen. O yuzden bakmamis olabilir

daha ne olsun bu yaptiklarinin ustune tum.gun yatabilirsin :)

eee peki neden yapılıyor o zaman yada çatının genişlliği darlığı neye göre belirleniyoro_O

kızlar buda benden kızıma örgüden ciciler :) safak 16 :)

ayyy maşallah ne hamaratsınız siz yaaa bunlarda pek cici
güle güle kullanın :nazar:

Benimki 37incı haftaya kadar ayda birdi
37den sonra hafta da bir çağırmaya başladı.
Nerdeyse seninki gibi yani
Yarın 39+0 oluyorum , muayne var
Sonra da 40+0 da gidicem

kıııız senin 8 günün kalmışyaaaaa:KK55:

gecmiyor gecmiyor. Hele 40. Hafta. Dua ediyorum bu defa saglikla 39 da dogurayim en gec.

Biraz hecmis oku kiz.sonra herseyi soruyorsun :))
iste kendim yapmak.istiyorum. Oglumun dolabinin duzenini degstiriyor. Aslinda iyi biri ama kendi annem olsa bunalirim geleli 3 hafta oldu. Kv Doz asimi oldu artik :KK66:
Baska sehirdemi oturuo aman idare et o zamansa cnm benimki kulenin orda surekli beraberiz surekli doz asimi :)))

Seninki geldi mi? Bizim önce yirmisi diyordu sonra yirmibe dedi daha uzamaz inşallah.
Geldi canım, ama firmasına kalsa hala gidecek bir yerlere.Hep o stres var içimde gitmem artık diyor inşallah da gitmez doğuma kadar bir yere.Sen de kavuş inşallah çok sevineceğim.

Ben sana bilgi vereyim hemen açık ve net :)
1-Burnundan derin bi nefes alıyosun ve sadece göğsünü şişiriyosun,sonra ağzından yavaş yavaş veriyosun üfff diye ses çıkararak.. Gözler kapalı ve konsantre olmuş,nefesine odaklanmış bi şekilde.. Bu nefesi sancı anında yapıyosun..
2-Yine odaklanmış bi şekilde burnundan derin bi nefes alıyosun ve karnını şişiriyo bu nefes (karın solunumu).. Ağızdan üfff sesiyle yavaş yavaş veriyosun.. Bu nefes tekniğini de ıkınırken kullanıyosun.. Bebeğe daha çok oksijen gidiyo..
Teşekkür ederim canım..

olmazsa ben biraz dolaşayım yapıştım koltuğa

akşama ne pişirceniz ??

sırf can sıkıntısından..mutfak balkonunun kapalı pımapenlerını cıfledım..camlarını sıldım.. :KK51:
keşke ağrımasa oram buram da dıp kose temızleyebılsem evımı..ıste tam olarak canım bunu cekıyor:KK14::KK14::KK14:resmen temızlıge aş erıyorum:KK70:

hava nasıl güzel,kım der ocak ayındayız..koca kişisi ocak 15 ten sonra evdeyim senın hızmetındeyım dedı durdu aylarca ..ulen bu seferde takvıye derslerı cıktı aksam 5 e kadar okulda..:KK67:su havada evde otur kös kös..

Ayniyiz valla :KK48: ben de kapıları prizleri supurgelikleri temizledim biraz Dinleneyim dedim sisti ellerim ayaklarim :KK12: simdi de mutfak dolaplarini sileyim diyorum azcik dinleneyim de... Bi gönlüm de disciye gitmek istiyor en arkadaki dişim gecen gün yine kırıldı jilet gibi olmuş yanagimi kesiyor resmen disciden rica etsem en azından torpulese o sivri yeri ben de azıcık rahat etsem :KK51:

Dün derste bende bunu öğrendim ama nasıl anlatıyım bilemedim :)))
Fakat çok tekrar yapmak gerekiyor sancı anında nereme nefes alıyordum diye düşünmek çok komik olur :))
Ben sancı sırasındaki nefes alıştırmasından çok faydalandim.yatağın de mirlerine tutunup nefes alıp verince sânciyi karşılaması kolay oluyordu.ama ikinma sırasında nefes falan aklıma hic gelmedi

Back
X