2015 Şubat Anneleri

Ama nişan gelmesinden sonra sancı olması lazım değil mi

canım minik kanaman olmuş sanırım
bende de oldu cuma akşamı
hemen sancım olmadı ama
2-3 saat sonra belime ve kasıklarıma vuran sancı olmuştu
bence doktorunu ara

kizlar benim bu oglen çok fena sancim oldu
çocuklari okula birakdim markete ugradim eve geliyordum, adet sancisi gibi bi girdi midem bulandi, kendimi eve zor attim
esim isten geldi noldu falan diye soru soruyor cevap verecek mecalim yokdu
dr un verdigi ilaci istedim ,onu içtim 1 saat uyumusum koltukda uyandigimda yokdu sancim
ama simdi yine geliyor yavas yavas : ((

çocuklari birakip hastaneye gidememki ben
hadi birakdim diyelim hastaneye gidecek gucum yokdu oglen oyle oldugumda

sancilar açilmaya yol açar falan diye korkuyorum : ((((

çocuklari okula birakdim markete ugradim eve geliyordum, adet sancisi gibi bi girdi midem bulandi, kendimi eve zor attim
dr un verdigi ilaci istedim ,onu içtim 1 saat uyumusum koltukda uyandigimda yokdu sancim

Canim sen deneyimli değil misin ayrt edebilirsin dogum sancısı mi degil mi aralik takip et duzene biner gibiyse git cunku ikinci ucuncu gebelikte hızlı olabliyomus süreç cagir esini gelsn dursun çocukların basnda ya

Ama nişan gelmesinden sonra sancı olması lazım değil mi

olmayabilirmişde nişan geldikten sonra 1 gün içindede doğum gerçekleşebilirmiş,2 gün içindede 10 günü de bulabilirmiş,sen danış doktoruna ....

Canim sen deneyimli değil misin ayrt edebilirsin dogum sancısı mi degil mi aralik takip et duzene biner gibiyse git cunku ikinci ucuncu gebelikte hızlı olabliyomus süreç cagir esini gelsn dursun çocukların basnda ya
dogum sancisi olup olmadigi farketmezki , açilma yaparsa hapi yutarim
esim gelmezki : (((

gelse de,hastaneden bisey yok derlerse birsuru laf soyler : (

olmayabilirmişde nişan geldikten sonra 1 gün içindede doğum gerçekleşebilirmiş,2 gün içindede 10 günü de bulabilirmiş,sen danış doktoruna ....
Özel değil ki doktorum arayayım sancı beklemem daha iyi olacak galiba

çocuklari komsuya birakirim
arabamda var gitmek için ama
ne biliyim bilemiyorumki gitsemmmi
arasam için rahat etmiyorsa gel derler onuda biliyorum
bi arayim bari hastaneyi en iyisi

dogum falan varsa çok bekletirler hemen bakmazlar : ((

kıyma kavurup kaseye koy sogusun dolapta, sonra kasenin şeklini alıyor buzdolabı poşetine koyup hop buzluga . Kurufasulye nohut hala aynen buzdolabı poşeti. Sigara böreği sarilabilir, dolma sarılıp konur . Çok büyük rahatlik olur bunlar bizim için, başladım ben atıyorum buzlu yavaş yavaş
Bende aksine buzluktaki malzemeleri kullanıyorum bu günlerde. Ayakta kalıp uğraşamıyorum ki hiç bişeyle. Çok iyi oldu buzluk

canım korkma ben 2 haftadır yaklaşık sancı çekiyorum açılmam yok baxen geceleri oturup bekliyorum yoksa şiddetlenecek mi diye? 2 saatte bi geliyor gidiyor senin bebek döndü mü dönmediyse dönmüş ve kanala giriyor olsbilir benim kanalda olduğundan sancım oluyormuş panik yapma :)

Kızlar eşim hastane çikolatalarımı yapmışşşş baaayıııılllllddııımmm :) koycam resimlerini inşaAllah:)

canım bana doktor sancın varmı demişti ve yatarak dinlen demişti ama aynı şey olmayabilir en azından acile gidemezmisim
Eşim evde değilki canım açıkçası bende gitmek istemiyorum bi ara sancım vardı gittim canımı çok acıttı ebe o yüzden sancı bekliyorum

çocuklari komsuya birakirim
arabamda var gitmek için ama
ne biliyim bilemiyorumki gitsemmmi
arasam için rahat etmiyorsa gel derler onuda biliyorum
bi arayim bari hastaneyi en iyisi

dogum falan varsa çok bekletirler hemen bakmazlar : ((

Insallah Ciddi bisey yoktur canim yinede git istersen dün Bende kendimi zor tuttum gitmememek icin Cok sancilandim yarin randevum var diye gitmedim. Hayirli haberlerle gel.

canım korkma ben 2 haftadır yaklaşık sancı çekiyorum açılmam yok baxen geceleri oturup bekliyorum yoksa şiddetlenecek mi diye? 2 saatte bi geliyor gidiyor senin bebek döndü mü dönmediyse dönmüş ve kanala giriyor olsbilir benim kanalda olduğundan sancım oluyormuş panik yapma :)
döndü canim,ultrason dr u çok asagida dedi
jinekologda elle miayen yaparken o kadar asagida deil dedi nerde bebek bende bimiyorum ama basi asagida onu biliyorum

duruyum bakalim sabaha kaadr dayanamazsam mecbur giderimde
sabah belki çocuklari birakinca gitmeye çalisirim

az once yazarken çok siidetliydi simdi geçti
oyyyy bide dakkami tutucam yawsss

dogum sancisi olup olmadigi farketmezki , açilma yaparsa hapi yutarim
esim gelmezki : (((

gelse de,hastaneden bisey yok derlerse birsuru laf soyler : (

Sancının zaman aralıklarını kontrol et canım. Sonra telefonla acildi ara. Gel derlerse eşini ara gitmen gerektiğini çağırdıklarını söyle bari :(

Eşim evde değilki canım açıkçası bende gitmek istemiyorum bi ara sancım vardı gittim canımı çok acıttı ebe o yüzden sancı bekliyorum
ama haftamiz daha erken canim ya
, dogum belirtisi ise durdurmaya çalisirlar ,2 hafta daha tutmaya çalisirlar
benim sanci dakkaya binerse ben gidicem hastaneye
çocuklar komsuya birakip giderim yada esim gelince gece yalniz giderim napayim

esin gelince git bence acile,37 yi geçsen bekle bisey olmazdi ama su an seninki erken doguma girer

Özel değil ki doktorum arayayım sancı beklemem daha iyi olacak galiba

Herkes Dr u ara dedi canım sen sancı bekleyeyim diyorsun. Daha önce de kanaman oldu mu? Kanama ciddi bişey. Hastaneyi ara madem oradaki dr lara sor. Her zaman gittiğin hastaneyi.

Back
X