2015 Şubat Anneleri

[QUOTEbütün gunumaL_, post: 39447796, member: 143877"]:))) maasallahhhh : ))
aglamiyorsa sorun yok
hazimsizlik sancisi gaz dan betermis insallah olmazda tam hiz devam eder emmeye senin kizan :)[/QUOTE]
Annem butun günümüz ahmet tuna nin kakasini temizlemekle geciyo dio :)

Sut konusunda umarim yetisiriz hizina.. Benden 2. 3 tane daha olsa no problem. Umarim mama vermek zoru da kalmam :(

Annem butun günümüz ahmet tuna nin kakasini temizlemekle geciyo dio :)

Sut konusunda umarim yetisiriz hizina.. Benden 2. 3 tane daha olsa no problem. Umarim mama vermek zoru da kalmam :KK43:
sanmiyorum canim, emdikçe daha çok gelecekdir sutun sen zaten tecrubeli ve bilgili bi annesin biliyosun bunlari
agladiginda açlikdan deilde hazimsizlikdan olabilir çok emiyorsa , açlikdan agliyor diye mma vermedigin surece bisey olmaz bence

benim kiz eline kagit kalem almis , bebege konulacak isimlerin listesini yapiyor
ana babadan hayir yok ben buluyum bari isimi diyor
frnasizca isim bile var valla listede :)

amanin bneim imzadaki çocuga bakinn heleeeeee
benimkide boyledir demi
yaws ben niye inanamiyorum bi turlu 9ay in bittgine :))))

Yürüdüm yürüdüm geldim. Bugun 6-7km yürüme suretiyle kendi rekorumu kırmıs bulunmaktayim :KK76:bu kadar yürüyüşe de gelmeyen pek nazlı kızanima sevgilerimi iletiyorum:63: istanbulda basılmadık toprak birakmadık ulen bi dog gayri ne bu inat bu naz:KK12: tarihi turistik gezi de yaptik bu sogukta tamam gayri pertim cıktı donuste bayir yukari zor yurudum belim agridi kasilma tuttu baya bi can yakıcı aha dedim bu defa olacak fitili atesledik zaar noldu peki eve geldik oturduk kızan da bizle dinlenme moduna gecti faaliyet cazırtı kesildi gitti:KK34:yarin yine doktora gidiyoz bakalim nedir ahvalimiz umidi kestim gerci :KK14:
Canım anadolu yakasındaydın sen dimi. O taraftaki gezilecek yerleri bulalımda oralarada gidiver:) seninkinin geleceği yok:) hidiv kasrı, tema parkı oralarda çok güzeldir. Yakından tavsiye ederim.

bence sende kaislma var ama sen gezip tozcam diye hissetmiyorsun :)))
yarin açiklik çikar insallahhhhh :)

Yururken oluyor onu hissediyorum da dinlenmeye gecince hersey bitiyor derin sessizlik kaliyor

az once 5 dk da bi olan hafif sancilarim vardi ama gitti geri : (
yarin dogsa iyi olurdu aslinda ama nasip kismet artik ...
yada yok yok dogmasin, bu hafta yurumeyi planliyorum biraz yuruyus yapiyimda oyle dogsun kolay olsun

dur kız araya kaynak yapma yarin ben dogurcam:KK45:

Canım anadolu yakasındaydın sen dimi. O taraftaki gezilecek yerleri bulalımda oralarada gidiver:) seninkinin geleceği yok:) hidiv kasrı, tema parkı oralarda çok güzeldir. Yakından tavsiye ederim.

Avrupa yakasindayim ama doktorum anadolu yakasinda. Karsilikli iki yakada her kıyıyi gezdim bastan sona. Girmedigim avm kalmadi. Bicok yencek içilecek yerde yedim ictim sistim. Bir tarihi yarim ada kalmıştı dedim orayi mi bekliyor bu cadi bugun de oralarda dolastik paso. Geriye bitek cami türbe ziyaretleri kaldi yarin da gelmezse zaten onu yapicam manevi yerleri dolaşıp dua edicem gari daha napcamı sasirdim :KK52:

Yururken oluyor onu hissediyorum da dinlenmeye gecince hersey bitiyor derin sessizlik kaliyor

dur kız araya kaynak yapma yarin ben dogurcam:KK45:
beraber dogurruz kiz nolcak sanki ayni çatala çikmiycaz yaa:KK48::KK48::KK48::KK48:
dogururmuyum bilmiyomda kasilmalarim var bugun, bakalim nolucam , Alalh sonumu hayretsin
dogru duzgun yurumedim hareket etmedim çok pismanim : ((
sabah çocuklari ben birakiyim ordan arkadasa gidip kaslarimi hallettiricem, sabaha kaadr dogurmam insallah, kaslarim fena valla erkek fatma gibi oldum reswmen : (

Avrupa yakasindayim ama doktorum anadolu yakasinda. Karsilikli iki yakada her kıyıyi gezdim bastan sona. Girmedigim avm kalmadi. Bicok yencek içilecek yerde yedim ictim sistim. Bir tarihi yarim ada kalmıştı dedim orayi mi bekliyor bu cadi bugun de oralarda dolastik paso. Geriye bitek cami türbe ziyaretleri kaldi yarin da gelmezse zaten onu yapicam manevi yerleri dolaşıp dua edicem gari daha napcamı sasirdim :KK52:
kiz sen o turbelere bastan gitseydin ya deluuu
ilk yapacagi seyi sona birakmis akillimmm:KK70::KK70:

Kizlar bebisleri nasil uyandiriyorsunuz bizimki sadece altini acarken uyaniyor... emziriyorum tek memede uyuyor bir haftalik..... uyumasini istemiyorum.. belli belirsiz sariligi var... sizde nasil oluyor..

Ben uyurken başında durmuyorum.yatak odasında beşikte uyuyor ben salonda oturuyorum ara ara bakıyorum.
Biraz daha relaks ol bence. Biz gergin olunca onlarda oluyor sanırım.
Ben dün akşam kötüydüm bebekde anladı sanki hiç uyumadı
Uyuturken kundak yapıyor musun? Ben kolları hep Açıkta uyutmaya çalıştım bazı yerlerde kollarına çarpınca uyanır bebişler diyor. Bir de emzirmeyle alt açmayı nasıl yapıyorsun? Ben uyanınca yarım saat emzirip sonra altını alıyorum sonra biraz daha emzirmeye çalışıyorum. Bir de bir göğüste en az yarım saat tutuyorum çok mu tutuyorum ki?

Canım 40 hafta bittiğinde sen git kontrole suni sancıdan korkma korkulacak hiç bişey yok normal Sancı çekmedim ben çok rahat kolay normal doğum Yaptım içini ferah tut ağırım diye yapma bol bol yürüyüş yap açılman kolaylaşsın
İçimiferahlattın İnş dediğin kadar rahat olur bu son hafta bol bol yürüyeyim İnş faydası olur bu arafa sen suni sancıyla kaç saatte doğum yaptın?[/QUOTE]
5 saat suni Sancı 5 dk doğum :)

slm kızlar benim kiz bazen gaz çıkartmıyor ne yapilmasi lazim açiba bilen var mi 15 dk ovaladim sirtini ama tik yok en son yatırıyorum

Kızlar benim de bebegim 12 şubat tarihinde suyumun azalması sebebiyle sezeryanla dogdu. Oglum da ben de cok iyiyiz cok şükür sadece sütüm gelmedi daha minik minik akıyor sonra yok mecburen mama takviyesi yapiyorum ayni durumda olanlar sutunu getirenler nasıl basardiniz ne yapabilirim
Hastanedeki bebek hemsirelerinin bana dedigi surekli emzir ki sutn artsin, sag a makinasi da kiraladik hafif hafif artti, bu arada 6 gun oldu ben dogum yapali. Hoşaf ve su icmeye calisiyorum elimden geldigince

Ben gaz çıkaramıyorum normal doğum a rağmen wc ye çıkmama rağmen gaz sancım var ne yapsam çıkar bilen var mı Kayısı suyu içiyorum ama çıkmıyor ağrım var çok :( önerisi olan var mı

Sezo olan arkadaşlar dizinde idrar yaparken karninizin bu alt kismi , yani ameliyat yerinizin içi sanciyor mu?.

Annem normal için yara dedi ama ciddi sanciyor idrar bitince hemen geçiyor
Evet normal bende de oldu 10 gün oldu sezeryan olali hala ara ara oluyor

Benimde az kaldı günümün dolmasina hiç belirti yok bakalım sali günü doktor ne Dicek. Suni sancı derse bebeğim ve benim için tehlike yoksa kabul etmicem ve beklicem kendi sancimi. Hamileleigimin bu kadar kolay ve sorunsuz geçmesini hiç beklemezdim en başından beri oğlum beni hiç üzmedi simdii de hamileleigim biticek diye uzuluyorum neyse hemen 2.bebeği dusunuyirum. :anneadayı::KK60::KK60:

Back
X