- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne biliyim merak ediyorum isteNerden çıktı hiç bilmiyorum hamilelikte bütün dengem bozuldu zaten doktorum sezeryancı değil çok şükür devlet hastanesine gidiyorum zaten ama dikkat et dedi vitamin falan alma şu an için bir sıkıntı yok dedi çok şükür sen karın olayına falan bakma ya karnı inmeden suyu gelen sancısı tutan var herkesin bir olmuyor ki biz anlaşak beraber doğurmalım :)
biz burda doguranlara bakip heyecan yapiyoruz : ) gunumuz var aslinda daha hele benim :))Bana da aynı muamele indi inmedi mevzusu artık bende de takıntı oldu her sabah eşime soruyorum inmiş mi diye :)) sanırım bizim bebişler yerinde çok rahat ki hiç gelmeye niyetleri yok :)))
ben çocuklar varken açmam haberleri,kizim sorar nolmus diye , ne diycem ? nasil ANlaticam ona neler oldugunu ? : (Kızlar televizyon izleyeniniz var mi. Her tarafta üzücü haberler var yarim saattir oturuyorum içim sisti resmen![]()
goz kapaklarinin altina abksanaa dr gibi, orasi pembe deilse kansizlik var demekdirBilmem ki. Beyazladim ama nur indi yuzume
Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Bende de üç gündür var aynı yerde Ağrı ama tık yok bugün kontrolde 1 cm di açılmamBu sabahtan beri adet ağrısı gibi bikini bölgeme kramp giriyor gibi oluyor nişan falan da gelmedi acaba doğum sancısının başlangıcı olabilir mi kızlar?
Gerçekten öylehamilelik iştahı ben de tavan şu ara.bi ara tutayım kendimi diyom.sonraa amaann bu sıcak çayı uzun kahvaltı keyfini nerde bulcam ye gitsin diyorum.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.hayırlı olsunMerhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Canım yaaa bende çok heyecanlıyım oğlumda bu kadar değildi . Hergün ha geldi ha gelecek diyorum pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi doktor o zamana kadar gelmezse Doğumu biz başlatırız dedi :)biz burda doguranlara bakip heyecan yapiyoruz : ) gunumuz var aslinda daha hele benim :))
ama gece gerçekten baya duzenliydi kasilmalar sonr anoldu bilmiyorum kayboldular
İlk ben takip.ettim seni.su içmeseydim bende 26 da doğum yapacaktımEvet canım ben yariladim bile lohusaligi 26 ocakta doğum yaptımzaten doğum olayları benden sonra hızlandı pazartesi günüydü doğum yaptığım gün ondan sonra topicte doğumlar başladı bereketli hatunum vesselam
![]()
Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Temmuzcum sezeryanmi oldun bu arada eğer evetse neden ?. Hayırlı olsun allah anali babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Hadi senin günün var ya benim :))) 9 ay 9 gün 9 saat dolduracak sanırım benim oğlum :)))biz burda doguranlara bakip heyecan yapiyoruz : ) gunumuz var aslinda daha hele benim :))
ama gece gerçekten baya duzenliydi kasilmalar sonr anoldu bilmiyorum kayboldular
Hadi senin günün var ya benim :))) 9 ay 9 gün 9 saat dolduracak sanırım benim oğlum :)))biz burda doguranlara bakip heyecan yapiyoruz : ) gunumuz var aslinda daha hele benim :))
Tamamdir anladım simdi40x7 = 280 gun
280/30 = 9 ay 10 gunj canim , bi ayi 30 gun ortalamadan sayarsak :)
Benim çok gazı yok ama ben kabız olunca o da oluyor. Pazar akşaama kadar kötüydü pazar gecesi sakinleştiGecmis olsun cnm size de. İkinmaktan ememiyo benimkide.
Gecmis olsun canim size de. Dun esimin teyzeleri okudu kizimi cok nazar var dediler fenalasti kadinlar resmen. Ve cocuk rahatladi gercektende.nazar olayi var yani..bu gaz olayi da 3. Haftadan itibaren artiyormus ins devam etmez boyle. Bitkisel icerikli ilac kullananlar var ama dr a sormadan vermrk istemedim ben. Simdi nasil oldu seninki? İns iyidir emekcik
Tamam olsun yarın. Doktora soru cam zaten bakalım ne DicekEvet Canim AMA hic bilgim yok Internetten baktim ama bisey bulamadim malesef ama tel bildigim Asil dogum tarihinden en fazla 1 hafta bekliyolar. Ama Emin degilim.
Bende bugün harekette yok bilmiyorum nasıl doğacak bebişim içeriside dar gelmeye başladı artık... Bu arada dün akşam da çay içerkendamağımı yakmışım iyice canım yanıyorBende de üç gündür var aynı yerde Ağrı ama tık yok bugün kontrolde 1 cm di açılmam