2015 Şubat Anneleri

Kızlar televizyon izleyeniniz var mi. Her tarafta üzücü haberler var yarim saattir oturuyorum içim sisti resmen :(

Nerden çıktı hiç bilmiyorum hamilelikte bütün dengem bozuldu zaten doktorum sezeryancı değil çok şükür devlet hastanesine gidiyorum zaten ama dikkat et dedi vitamin falan alma şu an için bir sıkıntı yok dedi çok şükür sen karın olayına falan bakma ya karnı inmeden suyu gelen sancısı tutan var herkesin bir olmuyor ki biz anlaşak beraber doğurmalım :)
ne biliyim merak ediyorum iste
olur bana uyar gunlerimiz ayniymis zaten
dun geceden 3 saatlik uykuyla duruyorum çocuklari yatirip hemen uyyucam valla, bugun yarin dogurmayimda dinleniyim biraz

Bana da aynı muamele indi inmedi mevzusu artık bende de takıntı oldu her sabah eşime soruyorum inmiş mi diye :)) sanırım bizim bebişler yerinde çok rahat ki hiç gelmeye niyetleri yok :)))
biz burda doguranlara bakip heyecan yapiyoruz : ) gunumuz var aslinda daha hele benim :))
ama gece gerçekten baya duzenliydi kasilmalar sonr anoldu bilmiyorum kayboldular

Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins

Masallah canim, gozunaydin :)

Arkadaşlar normal doğum yapıp dikişli olan var mı bende çok fena yanma gibi bişey var hele idrar yaparken bişey mi oldu acaba ağrıda var hafif

hamilelik iştahı ben de tavan şu ara.bi ara tutayım kendimi diyom.sonraa amaann bu sıcak çayı uzun kahvaltı keyfini nerde bulcam ye gitsin diyorum.
Gerçekten öyle
3 hafta oldu henüz kesintisiz kahvaltı yapmadım,zamanı geçmemiş çay içmedim

Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.hayırlı olsun

biz burda doguranlara bakip heyecan yapiyoruz : ) gunumuz var aslinda daha hele benim :))
ama gece gerçekten baya duzenliydi kasilmalar sonr anoldu bilmiyorum kayboldular
Canım yaaa bende çok heyecanlıyım oğlumda bu kadar değildi . Hergün ha geldi ha gelecek diyorum pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi doktor o zamana kadar gelmezse Doğumu biz başlatırız dedi :)

Evet canım ben yariladim bile lohusaligi 26 ocakta doğum yaptım Hoppa zaten doğum olayları benden sonra hızlandı pazartesi günüydü doğum yaptığım gün ondan sonra topicte doğumlar başladı bereketli hatunum vesselam :KK48:
İlk ben takip.ettim seni.su içmeseydim bende 26 da doğum yapacaktım

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt oğlunu, bol bol sütün olsun bol bol emin annesini :KK46::nazar:

Biz de merak ediyoruz en çok göz rengini:KK51:

Temmuzcum sezeryanmi oldun bu arada eğer evetse neden ?. Hayırlı olsun allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin
. İsime ne karar verdiniz

Gecmis olsun cnm size de. İkinmaktan ememiyo benimkide.

Gecmis olsun canim size de. Dun esimin teyzeleri okudu kizimi cok nazar var dediler fenalasti kadinlar resmen. Ve cocuk rahatladi gercektende.nazar olayi var yani..bu gaz olayi da 3. Haftadan itibaren artiyormus ins devam etmez boyle. Bitkisel icerikli ilac kullananlar var ama dr a sormadan vermrk istemedim ben. Simdi nasil oldu seninki? İns iyidir emekcik
Benim çok gazı yok ama ben kabız olunca o da oluyor. Pazar akşaama kadar kötüydü pazar gecesi sakinleşti
Bakalım bu gece ne yapıcaz.

Evet Canim AMA hic bilgim yok Internetten baktim ama bisey bulamadim malesef ama tel bildigim Asil dogum tarihinden en fazla 1 hafta bekliyolar. Ama Emin degilim.
Tamam olsun yarın. Doktora soru cam zaten bakalım ne Dicek

Back
X