- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
valla oyleİşte seninde istediğin zamanda gelexek.okullar tatil tan
keske baska bisey isteseymisim Allahtan olcakmis baksana :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla oyleİşte seninde istediğin zamanda gelexek.okullar tatil tan
oy senin trafik de kariiskmis
gerçi evde bakilacak çocuk yok senin acelen yok
ben çocuklari babama birakacgim için ayarlamam lazim
sabah binerse tren yarin oglene burda olucak
Hahah patates :) Kars gravyerHee birde eski kaşar
Başlıycam senin kaşarına diyeceksiniz şimdi.
Eskiyi yadedeyim dedim.
Hey gidi günler. Ne uzUn yoldu
Şimdilerde sürekli Endişe hali adetaBen o günleri özledim ya sanki daha neseliydim
Valla karni tok altı temiz gazı yok heralde kolik dedim..bi de akşam üstü olurmuş fon makinesi elektrik süpürgesi iyi geliyorBen her şey yolunda demeye korkqr oldum çünkü bir gün iyi bir gün kötü.Sabahtan beri sakinki mesela şimdi ağlamaya başladı ne yapsam fayda etmiyor.
Kolik sancısını nasıl anlıyorsunuz.
Benimkide bazen sebepsiz çok ağlıyor
Aynı durumdayız benim de pazartesi Salı pembe akıntım oldu açılmam bir cm di doktor pazartesiye kadar bebek gelmezse gel Doğumu başlatalım dedi biz de 40+3 olduk bugün . Ama gel Gör biz de de tık yokBugun sabah 10 gibi nisanim geldi.Halada gelmeye devam ediyor parca parca biseyler dusuyo. 1de randevum vardi. Bbek yukarda , sanci yok, acilma yok. tecrubeli anneler bu bebek dogar mi sizce? bugun 40+2 olduk. doktor 1-2 gun icinde sancilarin baslar dedi. baslamazsa pazartesi gel dogumu baslatalim dedi.
Ben inat ettim doğurmuyorum arkadaş beni bugün sinir ettiler doğurmuyorum işte hıhhhBenim de bu akşama kadar öyleydi.
5 buçuk gibi hafif başladı bir de parise gidince şimdi böyleyim ama bakalım doğru mu hissediyorum; hayırlısı :)
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyorum sen benden önce kavuşacaksın bebeğine bu gidişle Allah şimdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) bana da doğumda dua et olur mu kendi sancımla doğum yapayım :)valla oyle
Bak sana tavsiyem nasıl normal tuvalete oturursun öyle oturur halde sil kolay doğurursunyerleri silince kasilma çogalurmiki
silecemde halim yokkk : (
Ben bugün dip köşe süpürdüm sildim canım onu da geç eğildim Kalktım ama gelmeyecekse gelmiyor :) seninki gelince hemen haber ver benim kız kıskanır da gelir belki :)yerleri silince kasilma çogalurmiki
silecemde halim yokkk : (
Banane yaaa senin istediğin zaman oluyorsa benimkide öyle olsun bananeeeevalla oyle
CAnım içerde duracak değil elbet gelecek.haklisin inanmamakda ne deyim sekeirm :)
hastanede dogum masasindan yazmiyorumki, içerde ne oluyor ne bileyim
geçermi diyorsun kasilmaalr :)
yok viledayla sildimBak sana tavsiyem nasıl normal tuvalete oturursun öyle oturur halde sil kolay doğurursun
saol cnimHadi canım hayırlı haberlerini bekliyorum sen benden önce kavuşacaksın bebeğine bu gidişle Allah şimdiden analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) bana da doğumda dua et olur mu kendi sancımla doğum yapayım :)
Ne çok eğleniyormuşuz haberimiz yokmuşHahah patates :) Kars gravyer
çogalmayinca umudum kesilmeye absladi ama eksilmiyorda hiççCAnım içerde duracak değil elbet gelecek.
İstediğin zamanda gelecek işte.
Şaka yapıyorum.
Sandım fön makinesini karnına tutuyorsun.Valla karni tok altı temiz gazı yok heralde kolik dedim..bi de akşam üstü olurmuş fon makinesi elektrik süpürgesi iyi geliyor
yok seninki 27 sinde dogacak bak gorursun :))Banane yaaa senin istediğin zaman oluyorsa benimkide öyle olsun bananeeee![]()