2015 Şubat Anneleri

Bu arkadaşın bebeği kaç aylık? Senin bebeden büyükse sütünün daha çok olması normaldir zaten.
Aman çok dillendirme nazar değer deyip sustursaydın. Biz kvden sende arkadaştan çekiyon yani pessss:KK43:

O ağrı niye oluyor anlamış değilim,emzirmekten soğudum resmen :KK43:

Benim fındık banyoyu çok seviyo sudan çıkarınca ağlıyo. Ama banyodan sonra en fazla 1 saat uyuyo huzursuzlanıyo Anlamadım ben bu işi bişeyleri yanlış mı yapıyoruz acaba ?
Benim ucu kızarık ve ayrık ayrık görünüyo sol göğsümün,belli bi sıkıntı var ciğerime iniyo ağrısı.. Doktora gidicem belki enfeksiyon falan vardır,elime damar gibi bişey geliyo ucuna yakın yerde,diğerinde bişey yok..

Kızlar hastanedeyiz oğlum ameliyat olacak birazdan.dua edin teyzeleri oglusuma

Bizimki sabaha kadsr yarım saat bir saat sürelerle uyudu.
Mahvoldum böyle çok zormuş
Sancı gaz gibi bir şeyi var
Gece mızmız her an uyanacak gibi hoooppp salla,şimdi de 3 saattir sallanıyo zilli,beşiği bıraktığım an gerinmeye başlıyo sanki günlerdir uyumuş gibi :))
Böyle güzel olmasalar insan tahammül edemez yahu,tatlı kızım beniiiiimmm :P

Teşekkür ederim arkadaşım sizinde antibiyotik ve iğne sonucunda mı oluştu peki
bu sivilceler ??

merhaba bayanlar,beni de aranıza alın lütfen =) SAT 12 mayıs ,9 haziranda bchg 1586 çıktı ama bir daha bakmadılar bu değerime..ultrasonla takipteyim =) 12 haziranda kesemi gördüm..16 haziranda da 8.53 mm olmuştu kesem..doktorum 2 hafta sonra gel dedi..bakalım hayırlısı ama insan endişelenmeden edemiyor işte..umarım hepimiz için yolunda gider her şey..yaşım 33 kilom 44..:KK46:
Vay be.. Nasıl da geçti zaman acısıyla tatlısıyla..

Aah ah aynen bende ağladım oturup bayilacaktim başım döndü artik
Düşecek gibin oluyor insan.
D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.
Çok uykusu var ama uyuyamıyor bir derdi var yavrunun.
Şimdi fön makinesi sesiyle biraz uyudu

Zinco kullanmıştım ben.. Günde 4 defa 5 damla.. Düzenli kullan demişti dr.. Ama ben 2 gün kullandım bıraktım. .Damladansa egzersiz yaptır sık sık çok rahatlatıyo.. Bi de acı elma yağı (adaçayı yağı) ile ayaklarının altına karnına masaj yap.. Ve de banyo..

Resimdeki senin bebişin Berin mi?

Bu kvler bu kafaya gelmek için ne içiyorlar acaba. Benim Kv çok iyidir ama hamile kaldığımdan beri tuhaflaştı.
Aynı emzirme muhabbetleri bizim evde de devam ediyor ama bizimkinin sütü fışkırıyormuş canım! Düzenli yemek yiyebiksem benimkide fışkırırdı saat 12de kahvaltı yapıyoruz sizi bekliyorum aç aç dedim eni sonu.
Geçen gün Cemre memeyle kavga ediyodu eşime mama hazırla doymuyo galiba dedim kvnin yüzünde güller açtı. Bi yanda memem ağrıyo (komple ama sadece ucu değil) bi yandan çocuğuma yetemiyorum diye ben ağlıyorum o da sırıtarak " meme yetmiyomuymuş kızıma" diye çocuğu seviyor!!! Bizimki öyle çok yaşlı da değil 55 yaşında.
Eşim bir aylığına yurtdışına gidecek bende kaldım mı Kv kplebir başıma. Ben girmeyimde kim girsin depresyona:KK43:

Tek destekçim eşim o da gidecek bir aylığına napacam ben bilmiyorum. Inşallah çabuk öğrenirim canım gazını bile çıkaramıyorumçocuğumun :KK43:

Okudukça hayret ediyorum valla. 3 çocuğun ihtiyaçları, evin temizliği düzeni,yemek, mutfak alışverişi bunların hepsine tek başına yetebiliyosun önünde saygıyla eğiliyorum:KK52:
Tek basina daha iyi olursun. Yolla o kv kp i. Bu gunler geri gelmiyor cektiginle kaliyorsun bos yere

Kizlar sabah nstye girdim ebe sancin cikti dedi. Doktora gosterdim bi daha nstye gonderdi emin olmak icin sanirim. Sabah ishal oldum bi de belime agri giriyo arada ama duzensiz.

Su an ikinci kez nstdeyim bakalim nolcak dua edin kizlar :(

D vitaminin tek damla veriyordum dr dört damla olacak dedi. Dört damla verdim ne olduysa ondan sonra oldu.

Dört mü ben üç veriyorum var mı artıran dicem niye her Dr ayrı diyor.

Ben 3 damla veriyorum. Karni iyice tokken ver damlayi. Acken bagirsak calistirir corul gurul oter bagirsaklari

Vallaha ben şunu anladım en büyük ağlama sebebi gaz ben bi tek ozamanlar başa çıkamıyorum sanki ya altına yapinca yada tam doymayinca falan aglayinca çaresi bulunuyo.hatta dün doktor etinden et kopariyosn gibi ağlarsa ver damlayı gaz dan kramplar giriyodr karni ağrıyodr dedi ve benimki dün aynen öyle oldu susturamadim işte bildiğimiz herseyi denemek lazım azaltmak için agliyo yapacak ise yok dün caresizlikten damla verdim geçmedi nette gördüm kimyon bile verdim suyundan ama emzik alınca uyudu kaldı bi An emzigi alıştıR hele yolda ağladı mi dışarda arabada falan en büyük kurtarıcı bence bide ağladığında karnına sıcak havlu koy dedi zararı yook dene aklına geldikçe çok ağladığında yada gece uyumadan falan
Evet havluyu annm de soylemisti onu yapiyorum.ya benkmkinin aklina emnek dusunce hic bi sekilde sakinlesmiyo.emzigi bi turlu veremiyoeum.alttan ustten birtlatiyo ama yinede bacaklari hep cekiyo:(

Back
X