Bu kvler bu kafaya gelmek için ne içiyorlar acaba. Benim Kv çok iyidir ama hamile kaldığımdan beri tuhaflaştı.
Aynı emzirme muhabbetleri bizim evde de devam ediyor ama bizimkinin sütü fışkırıyormuş canım! Düzenli yemek yiyebiksem benimkide fışkırırdı saat 12de kahvaltı yapıyoruz sizi bekliyorum aç aç dedim eni sonu.
Geçen gün Cemre memeyle kavga ediyodu eşime mama hazırla doymuyo galiba dedim kvnin yüzünde güller açtı. Bi yanda memem ağrıyo (komple ama sadece ucu değil) bi yandan çocuğuma yetemiyorum diye ben ağlıyorum o da sırıtarak " meme yetmiyomuymuş kızıma" diye çocuğu seviyor!!! Bizimki öyle çok yaşlı da değil 55 yaşında.
Eşim bir aylığına yurtdışına gidecek bende kaldım mı Kv kplebir başıma. Ben girmeyimde kim girsin depresyona
Tek destekçim eşim o da gidecek bir aylığına napacam ben bilmiyorum. Inşallah çabuk öğrenirim canım gazını bile çıkaramıyorumçocuğumun
Okudukça hayret ediyorum valla. 3 çocuğun ihtiyaçları, evin temizliği düzeni,yemek, mutfak alışverişi bunların hepsine tek başına yetebiliyosun önünde saygıyla eğiliyorum