• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bebegin en sevmedigim yani gaz cikarmak ilkinde de sevmezdm bunda da sevmiom. Kız mi cikaramio ben mi brceremiom bilemedim fena cuvalladgmz nokta o kesin:KK43:

Sırtını sıvazlıyorum ama acıtıyor muyum ki gaz çıksın diye bastırıyorum sanki. Doğru düzgün gösterenim de olmadı ki.

kuzum yaa senin bir programın var anladığım kadarıyla ama ben sık giremediğimden takip edemedim şu bebek bakım yapım onarım beslenme programını yazarmısın bende denemek istiyorum biz gece 11 bucukta 2 bucukta 4 bucukta ve sabah 6 bucukta emiştik azmı çokmu yanlışmı bilemiyorum
Fotosunu koyuyorum cnm.. bnm tek farkı 18 ve 20 deki mama yuklemesini yapmıyorum bi de orda 23 den sonra beslenme bitiyor ben gece 2 defa falan uyanıyor 3-4 saat ara ile o zaman emziriyorum

Eklentiler

• 20150311_112753.webp
    20150311_112753.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 109
Bi gün insallah buluşuruz da bu güzel düşüncene pek uygun olmadığımı gözlerinle görürsün ;-)
Her kadın Güzeldir diye kendimizi pışpışlayalım gitsin o zaman.
Hele ben bugün Yine rezalet durumdayın. UyksUz olunca ağlayıp duruyorum.

Canım size de geçmiş olsun yine narkoz alıyorlar insanin içi rahat etmiyor ameliyattan ziyade narkozun da bir suru komplikasyonu oluyor Rabbim korusun, alerji olduğuna gore seninki de sarışın sanırım bizde de var alerjik durumlar bilmiyorum ameliyattan sonra Nasil olacak bizimki çok da istahsizdi sizin istahta düzelme oldu mu?

Sarisin evet ameliyat fayda ediyor illa ki istah biraz farketti sukur kilo almiyordu ameliyat sonrasi toparladi sukur

Kız ne gözüm Kalsın uyu tabi ben iyileştim artık şükür bi tek kesi yeri kaldı ped takmıyorum çünkü daha çok acıyor o zaman bide akıntı bitti mi tamam dır ama Dediğin gibi Paris istemiyorum valla

Takılıyorum kuzum ya gozun kalmaz tabi hepimiz ayni moddayiz zaten;) ped yerine naptin peki beni de rahatsz ediyor normlde tampon kullanrdim ben smdi onu da kullanamayz herhalde:(

ay bizim de kavgamız küslüğümüz 7 yıldır sayılıdır dun ben bebekle ilgilenirken uyuyor diye saydım agzıma geleni

Insana en cok o koyuyor dimi yorgun uykusuzsun ve onlar dinlenip uyuyor ısırasım geliyor o an:KK53:

kızlar benim kızın kıyafetlerinde hep yaka açık
içine giydirdiğim zıbınlarında yaka kısmını tam dolduramıyoruz
mendil koyuyorum yakasına hep üşümesin diye
sizdede varmı böyle bir durum
yoksa kıyafetlermi büyük geliyor diyeceğim ama kıyafetler tam üstüne göre
mendilde durmuyor sürekli kayıyor
ne yapsam çare bulamadım ya

Kiyafetleri hep zarf yaka mi aldin acaba onlar aciliyor sünuyor cunku icten uzun kollu citcitlii zibinlar var omzundan citliyon onlardan alip icine giydreblrsn

Annem yanimda hic bi is yapmiyorum o konuda rahatim kizimin altini falan da cogunlukla annemler degisiyo. Yatiyorum dinleniyorum ama besik de sagimda gece hep o taraftan kalkiyorum mecburen. Emzirmek disinda yaptigim bisey yok insallah dedigin gibi cabucak iyilesirim canim sagolasin :KK43:

Canim yatagin yonunu ya da yattgin yonu degis benm de ilk yattgim yataktan kalkisim mecbur dikislerin oldugu taraftandi zorlamaya gelmiyor dikkat et

sanslisin buyuk okula gittigi icin. Beninki kucuk daha.

Normal dogum dikisli de olsa ayri birsey. Icimde ukte kaldi gokceye dogunca sarilamadim anestezi uzmanu uyan bebegini goreceksib dedi istemiyorm bebek fln dedim :KK43:
Oglumda her ani her dakikayi hatirliyorum cok guzeldi. Ben bu dakikalar icin cekerim dikis acisi fln. Bak aglucam simdi

Canim ya uzulme nolur en azindan o duyguyu da yasadin biliyorsun bunda gercekten olmycagini biliyordun son anda mecburi oldun sezeryani neticede bu da takdir evlat herturlu guzel:KK66:

Aynen sütüm yetmiyormuş, besleyici degilmis mama ile doyuyormus srekli mene kusmuk gaz sırt agrısını ben cekiyorum herkes disardan ahkam kesiyor

Dr ne dedi takma gerisini. Geriliyorum biri olduğunda diyorum ama eşim yine annesini çağırmış. Yatdımcıyla gelicekti yardımcıya sarardı be güzel ama yardımcı haftaya gelicekmiş.

Her kadın Güzeldir diye kendimizi pışpışlayalım gitsin o zaman.
Hele ben bugün Yine rezalet durumdayın. UyksUz olunca ağlayıp duruyorum.

En azından bugun farkli bi pjama giydim o bile havami degstrdi bi de saclar taransaydi ah :)

Bebis 3 saat nadil dayaniyor benim kiz gunduz 2 saatte bir uyaniyor sabahlari uyumuyor 2 saat zor dayaniyor 2 bucuk saat bile durduramiyorum doymuyor mu acaba dicem 24 gunluguz tam 1 kilo aldik tuvaleti de normal
bu rutin 4 haftadan sonra daha guzel oturuyor cnm belki brz daha zamanı vardır senin bebişinin daha 24 günlük 1 günde bile cok değişiyorlar

E="cimcimesultan, post: 39883496, member: 339851"]kızlar benim kızın kıyafetlerinde hep yaka açık
içine giydirdiğim zıbınlarında yaka kısmını tam dolduramıyoruz
mendil koyuyorum yakasına hep üşümesin diye
sizdede varmı böyle bir durum
yoksa kıyafetlermi büyük geliyor diyeceğim ama kıyafetler tam üstüne göre
mendilde durmuyor sürekli kayıyor
ne yapsam çare bulamadım ya[/QUOTE]

Önden capraz citcitli kiyafetlerde bende yasiyorum
Kafadan giydirilen omuzdan citcitli vadileri tercih ediyorum artik

Yaw bebiş gaz çıkarırken tuvaletini yaparken hala acı çeker gibi ağlıyor uykusundan Uyanıyor. Kime sorduysam normal dedi. Siz buna üsülmüyor musunuz? Ben çok üzülüyorum yaaa.

O kismi banada uymuyo Banyo mesela ben aksam 9,30 gibi yaptiriyorum.sabrettirebildigim kdr bekletiyorum 3 saate kdr gece uyandirmuyorum kendisi uyaniyo.bu gece cok uykusuz kaldik rutin fln kacti ama:KK43:
ya arada bi kactıgı oluyor mesela bnm 19 beslenmesi tam kolik sancılarının tuttugu zmna denk geliyor 19:30 a falan sarkıyor..o kdr olur ne yapalım robot değiller ya dakikası dakikasına uygulucaz..en azından ne zmn ne istediği belli olsun yeter

Anlamadim cimcime napacaz

sütünü komple sağacaksın sonra biberonda karıştıracaksınki suyu yağı karışsın sonrada biberonla veya kaşıkla içireceksin canım
bunu yapan kişinin su gibi kusma sorunu ortadan kalkmış ve bebeği daha güzel doymuş söylediğine göre

Lcw deki Kıyafetler tam kapatıyor ben onla rahatladım

lcw yokki burada :(

Mendil falan koyma yaa elleriyle ağzına götürür falan. Bizim ise öyle o yüzden yataktan hep battaniyeyle kaldırıyodum şimdilerde telek giydiriyorum. Bazı kıyafetler v yaka bir de. Kareteci gibi oluyor giydirince.

yelek giydirdim bende bir defa örmeydi alerji yaptı bidaha giydirmedim zaten 2 tane penye yelek var ikiside v yaka

Bişey dicem. Illa kırk uçurmaya biryere gidilir mi? Gidilirse kv geliyormuş onu da alıp marks and Spencer a gideyim diyorum starbucks ta da kahve içeriz.

ben yarı kırkında kv ye gittim 10 dk oturdum kalktım ablama gideceğim deyip
sende git ona o hazırlansın çıkın dışarı
insana bebeğiyle dışarı çıkmak çok iyi geliyor

Fotosunu koyuyorum cnm.. bnm tek farkı 18 ve 20 deki mama yuklemesini yapmıyorum bi de orda 23 den sonra beslenme bitiyor ben gece 2 defa falan uyanıyor 3-4 saat ara ile o zaman emziriyorum

tamam bende deneyeyim bunu sağol canım

Kiyafetleri hep zarf yaka mi aldin acaba onlar aciliyor sünuyor cunku icten uzun kollu citcitlii zibinlar var omzundan citliyon onlardan alip icine giydreblrsn

l

ben almadımki hediye gelenlerin hepsi öyle
ama altına zıbınlarımız var uzun kollu onlarında yakaları açık kalıyor omuzdan çıtçıtlı olmalarına rağmen
sanırım benim kız daha minik geliyor

Önden capraz citcitli kiyafetlerde bende yasiyorum
Kafadan giydirilen omuzdan citcitli vadileri tercih ediyorum artik

omuzdan çıtçıtlı badilerimiz var ama onlardada aynı sorun var demek sorun bizde

Ben otuz gün açık büfe yapmışım sorun değil. Dr bir aylık kontrolde onbeş gün joker vermişsiniz dedi. Ağlamasına ben de dayanamıyorum bir de evdekiler aç diyip duruyordu ağladıkça.

Amaan bidaha bugunler gelmicek istedikce vericem ilkinde emzremedm simdi kuraldi rutindi kasamam kendimi hic

Bişey dicem. Illa kırk uçurmaya biryere gidilir mi? Gidilirse kv geliyormuş onu da alıp marks and Spencer a gideyim diyorum starbucks ta da kahve içeriz.

Ah kuzum.kirk ucurmaya avm mi gitceksin arkadasna falan git kahve ic kv ne tasiyon yaninda kafan dagilir en azindan moral olur sana da

Aynen sütüm yetmiyormuş, besleyici degilmis mama ile doyuyormus srekli mene kusmuk gaz sırt agrısını ben cekiyorum herkes disardan ahkam kesiyor

Ne cok biliyor herkes yarabbim

Sırtını sıvazlıyorum ama acıtıyor muyum ki gaz çıksın diye bastırıyorum sanki. Doğru düzgün gösterenim de olmadı ki.

Ben hem sivazliyorum hem pitpit hafiften vuruyorum ama yine ciimiyor mubarek:( canim gosteren olmasna gerek yok bize de kimse gostrmedi ki icgudusel olarak biraz da okuyarak arastrarak ogrendik deneye yanila dogrusunu bulduk sen de bulucaksn yeterki rahatla artk. Yaptigin herseyi fazla sorguluyirsun hep tedrginlik icindesin korkmabak bi ayi devrdiniz bebegne zarar vercek halin yok boyle her adimda evham telasla kendini yipratmk esas zarar ilerde daha fazla guce ihtiyacimiz olcak;)

Dr ne dedi takma gerisini. Geriliyorum biri olduğunda diyorum ama eşim yine annesini çağırmış. Yatdımcıyla gelicekti yardımcıya sarardı be güzel ama yardımcı haftaya gelicekmiş.

Poff kayinvalideli ekstra gunler hee sinir bozucu cidden bol sabir diliyorum

[QUO"Litchi, post: 39883719, member: 522935"]Bişey dicem. Illa kırk uçurmaya biryere gidilir mi? Gidilirse kv geliyormuş onu da alıp marks and Spencer a gideyim diyorum starbucks ta da kahve içeriz.[/QUOTE]
Ben çok sevdiğim arkadaşima gittim gece 2 de döndük eve
Çok sıkıldık artik evde
Hele sen hic cikmadin hastane harici degilmi
Neresi iyi gelecekse sana oraya git

Bizi görmeye gelen büyükler bekliyor bizi simdi
Önümüzdeki iki hafta ev gezmesi var evden dikip eve gitmek çok sıkıcı

Canım easy de emzirme 45 dakika mı? Bize Dr 4 dakikada bitirir bebiş bir memeyi dedi. Buna göre en fazla 15 dakika süre söylemişti. Hangisi doğru?
biliyorsun bnmki 5 dk emiyor zaten cnm 45 dk memede tutmam imkansız..o 45 dk ilk haftalar için zaten 3.5 kiloyu asınca beslenmeye 25 dk ayırıyor..47.sayfada var bi tablo

Back
X