- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
gittilermi canim ?Yanımdakiler keşke baksa her gün duş alıcaktım ama yok gerçekten kabus gibiydi bir süre kimse gelmesin artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittilermi canim ?Yanımdakiler keşke baksa her gün duş alıcaktım ama yok gerçekten kabus gibiydi bir süre kimse gelmesin artık.
Bebege kim bakcak?Pazartesi işe başlıyorum ama bir gün daha dışarı çıkmazsam kafayı üşüteceğim. Şansıma yağmur yağıyor.
HHAHaa senin kv koko$lukdan bebek bakamiyor o zamanParfüm sürüyor mu? Bir iki tuvalete girmem gerekti bebiş ağlamaya başladı bakan yok ben de çıkamıyorum telefon ettim yan odadaydı pışpış yapar mısın dedim. Battaniye parfüm kokmuştu.
hamur isii olsa sadece iyi,n sutlaçda istedi, bebeis uyyordu firsat buldum hemen yaptim, sabaha çikmaz sutlaç isten gelincede esim halleder :)))Sende kızı alıştırmışsın hamur işine kek poğaça isteği hiç bitmiyor.
gittilermi canim ?
Vay kocamin basina gelenler 9ay yetmezmis gibi 3-4ayda bunu mu beklicek jeli bi arastirayim ön kismi uzun tutatalim da dedigin gibi bebekle bi yere kadar bide sondadan mi bilmiyorum sistit olmus gibi yandi yaahehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.
zamanla duzeliyor Allahtan :)))) yoksa herkes tek çocukda kalirdi :))))))))hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.
Parfüm demiyeyim de sanırım kokulu mendillerdi kokan. Sonuçta kimyasal bişey.HHAHaa senin kv koko$lukdan bebek bakamiyor o zaman
tovbe tovbeeee
Banada wc'ye dokulmez dediler kuvete dokuyorumBenimde k.valide öyle demişti o gider gitmrz biz yıkadık.
Suyu dökülmez demişti suyunu sabah döktük.
Şimdi gece gündüz Yıkıyoruz.
Ucuyla canım bi damlaReçel fazla tatlı gelmez mi bebise![]()
bugunde kuran kursuna gittik ama benimki arabadan inmiyor tabiiSadece hafta sonu. Önümüzdeki hafta yeni yardımcı gelicekmiş istemiyorum artık yaw. Gelmesin dicem. Bir süre yalnız kalmak istiyorum soğan kokuları olmadan evimde rahatça bebişle gezmek istiyorum. Sen bebişi okula bile götürmüşsün biz daha evden Adımımızı atladık. Kırk gündür bir odanın içinde tıkılı kaldık.
Uyanikken kollarinin battaniyenin icinde olmasindan hoslanmiyor.o yuzden uyuyunca,kendini rahatsiz etmesin diye battaniyesine sariyorum, ozellikle kollarini cok hareket ettiremeyecek sekilde.Uyuduktan sonra kollarını kundaklamak nasıl oluyor?
biberon nerde bilmiuyorum bulabilirsem sagicamBenmari usul mu ne deniyor canım suyun içine koy biberonu su ısınınca biberon da isiniyor direkt isitilmiyor anne sutu
Daha küçükler atarsın adım.Hayattan başka ne beklentin var fıstık? Beklentilerinin ne derece karşılanıp karsilanmadigina gore değişir mutluluk. Ama kabaca evli bi kadın ne ister? Colugunun çocuğunun sağlıklı olmasını,eşiyle arasının iyi olup anlasabilmeyi ve sevebilmeyi,birkaç tane arkadaşı olup dertlesip konuşmayı yeri geldiğinde akil almayı,gözü birşeyler de kalmayacak şekilde maddi imkânı olmasını,vs vs ister.. Tabii sadece gittik geldik gezdikle de olmaz,bana gore isin bir de iş kısmı var Kİ ben onu daha rayına oturtamadim senin gibi.senin tuzun kuru tabii.önümde yapmak istediklerim ve elimdekiler var maddiyattan değil ama yapamayacagim şeyler var. Çocuklarım için birşeyler adim atmaliyim ama elim kolum bağlı kaç gündür ben de bunları düşünüyorum sen bana akil ver hadi?
Odadan cikinca nolacakki?Sadece hafta sonu. Önümüzdeki hafta yeni yardımcı gelicekmiş istemiyorum artık yaw. Gelmesin dicem. Bir süre yalnız kalmak istiyorum soğan kokuları olmadan evimde rahatça bebişle gezmek istiyorum. Sen bebişi okula bile götürmüşsün biz daha evden Adımımızı atladık. Kırk gündür bir odanın içinde tıkılı kaldık.
Ay bugun de benim ki gunduz sifir uyku ile gezdi.hem kendine hem bana zehir etti.gaz sancisi yuzunden..simdi uyudu,bari sabaha kadar dinlensek..bizimde çi$ geçmi$ az ama degistirsem basardi yaugarayi buyuk çocuklar uyanirdi
bez koydum artik orasina otekiler uyaninca degistircem,bu gecemiz biraz daha iyiydi ama dun gunduz hiç uyumamistibugun nolcak bakalim
Seni anlayamadık zate. Bir heyet oluşturup seni kontrole gelicez yakında.
Canım onları vazgeçiremezsin ölesiye bağlılar. Eskiden ramazanda sahurda bir hoca çıkarsı o hoca bu hurafelerin hepsine sinirlenirdi,insanları dinden soğuttular derdi sırf öyle diyor diye kimse sevmedi hocayı.Bana kalsa ben de yıkarım ama annem yıkatmıyo,o yardım etmeden yıkayamam da zor malesef,mecbur itaat ediyorum :)
Kabus gibi bir gundu! Aglama krizleri gaz sancilari emme istegi bitmedi. Kucagimdan baska yerde de durmuyor, resmen aç susuz kaldim. Bir ara bayilacam sandim ama simdi uyudu allahim nolur 4-5 saat uyusun lutfen!saat 20h30 olcak nerdeyse
çocuklar daha yemek yiycek, bebegi yikayip oyle uyutmayi dusunuyorum ama karni acikdi, once yikamali sonra emzirmeliyim
once bebekle ilgilnirsem yarim saaat gider e buyukler acikdi
çocuklarin yeemgini koyarsam da bebis isayn bayragini çeker
o piti pîti karameli sepetiiiiiiiiiiiii![]()