2015 Şubat Anneleri

Parfüm sürüyor mu? Bir iki tuvalete girmem gerekti bebiş ağlamaya başladı bakan yok ben de çıkamıyorum telefon ettim yan odadaydı pışpış yapar mısın dedim. Battaniye parfüm kokmuştu.
HHAHaa senin kv koko$lukdan bebek bakamiyor o zaman
tovbe tovbeeee

Sende kızı alıştırmışsın hamur işine kek poğaça isteği hiç bitmiyor.
hamur isii olsa sadece iyi,n sutlaçda istedi, bebeis uyyordu firsat buldum hemen yaptim, sabaha çikmaz sutlaç isten gelincede esim halleder :)))

gittilermi canim ?

Sadece hafta sonu. Önümüzdeki hafta yeni yardımcı gelicekmiş istemiyorum artık yaw. Gelmesin dicem. Bir süre yalnız kalmak istiyorum soğan kokuları olmadan evimde rahatça bebişle gezmek istiyorum. Sen bebişi okula bile götürmüşsün biz daha evden Adımımızı atladık. Kırk gündür bir odanın içinde tıkılı kaldık.

hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.
Vay kocamin basina gelenler 9ay yetmezmis gibi 3-4ayda bunu mu beklicek jeli bi arastirayim ön kismi uzun tutatalim da dedigin gibi bebekle bi yere kadar bide sondadan mi bilmiyorum sistit olmus gibi yandi yaa

hehe ne guzel anlatmissin. Ben demstim canim. Esim bana kusecekti nerdeyse canim istemedigi icin oyle oldugunu sanmisti. Ama hormonlardan kaynaklaniyor. 3-4 ayda duzelmisti, kisiden kisiye degisebilir tabi sure.
Jel kullanmayi oneriyorlar kayganlik icin bilmem tercih eder misin. Cook uzun tutmak lazim ön kismi ama bebekle mumkun degil pek. Zamanla geciyor sonucta.
zamanla duzeliyor Allahtan :)))) yoksa herkes tek çocukda kalirdi :))))))))
ama ilk parisi aratmaz maalesef :( ben simdilik rahatim geç dogurmanin nimetinden faydalanayim biraz :)

Sadece hafta sonu. Önümüzdeki hafta yeni yardımcı gelicekmiş istemiyorum artık yaw. Gelmesin dicem. Bir süre yalnız kalmak istiyorum soğan kokuları olmadan evimde rahatça bebişle gezmek istiyorum. Sen bebişi okula bile götürmüşsün biz daha evden Adımımızı atladık. Kırk gündür bir odanın içinde tıkılı kaldık.
bugunde kuran kursuna gittik ama benimki arabadan inmiyor tabii
bide arabada hemen uyyorr :) uyutamazsaniz tavsiye ederim

valla canim is sende bitiyor, ben nasil bi durumdasin daha çozemedim , yani neden bu durumdasin , tas olsa çatlar , senin en rahat geçirmen gereken gunlerini heba ettiler reesmenn el birligiyle vede kocanin baskanliginda
gonder herkesi , buharda sevdigin sebzeyi pisir sevdigin sosu yap dok ye , makarna ye , ekmek arasi peunir yer ama kafan rahat olsun yaws bu ne boyle ben snein yerine sepresyona girecem okudukça
daha oncede dedim sen hamilelikden once boyle deildin

ben 3 çocuga arti kocaya bakiyorum burda daha 10 gun oldu doguma, sen bi kendine bakamiycanmi
çek isyan bayragini , kim gucenirse gucensin

Uyuduktan sonra kollarını kundaklamak nasıl oluyor?
Uyanikken kollarinin battaniyenin icinde olmasindan hoslanmiyor.o yuzden uyuyunca,kendini rahatsiz etmesin diye battaniyesine sariyorum, ozellikle kollarini cok hareket ettiremeyecek sekilde.

Hayattan başka ne beklentin var fıstık? Beklentilerinin ne derece karşılanıp karsilanmadigina gore değişir mutluluk. Ama kabaca evli bi kadın ne ister? Colugunun çocuğunun sağlıklı olmasını,eşiyle arasının iyi olup anlasabilmeyi ve sevebilmeyi,birkaç tane arkadaşı olup dertlesip konuşmayı yeri geldiğinde akil almayı,gözü birşeyler de kalmayacak şekilde maddi imkânı olmasını,vs vs ister.. Tabii sadece gittik geldik gezdikle de olmaz,bana gore isin bir de iş kısmı var Kİ ben onu daha rayına oturtamadim senin gibi.senin tuzun kuru tabii.önümde yapmak istediklerim ve elimdekiler var maddiyattan değil ama yapamayacagim şeyler var. Çocuklarım için birşeyler adim atmaliyim ama elim kolum bağlı kaç gündür ben de bunları düşünüyorum sen bana akil ver hadi?
Daha küçükler atarsın adım.
Herkes çocuğu için en iyisini ister ama ben çcocuklara her şeyin altın kase içinde sunulmasına da karşıyım. Birazda kendisi çabalamalı bir şeylere sahip olmak için
Tabii ondan önce iyi bir eğitim almasını sağlamalı.
Ben köye gidip kırlarda yaşamak istiyorum. Çalışacaksam da beden gücümle çalışayım.
Benim neden tuzum kuru yav.bir tane diye mi?

saat 20h30 olcak nerdeyse
çocuklar daha yemek yiycek, bebegi yikayip oyle uyutmayi dusunuyorum ama karni acikdi, once yikamali sonra emzirmeliyim
once bebekle ilgilnirsem yarim saaat gider e buyukler acikdi
çocuklarin yeemgini koyarsam da bebis isayn bayragini çeker

o piti pîti karameli sepetiiiiiiiiiiiii:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Odadan cikinca nolacakki?

bizimde çi$ geçmi$ az ama degistirsem basardi yaugarayi buyuk çocuklar uyanirdi :KK43:
bez koydum artik orasina otekiler uyaninca degistircem,bu gecemiz biraz daha iyiydi ama dun gunduz hiç uyumamisti :KK43: bugun nolcak bakalim
Ay bugun de benim ki gunduz sifir uyku ile gezdi.hem kendine hem bana zehir etti.gaz sancisi yuzunden..simdi uyudu,bari sabaha kadar dinlensek..

Seni anlayamadık zate. Bir heyet oluşturup seni kontrole gelicez yakında.

Olay şu. Bebiş Doğdu biz eve geldik ya. Sezeryandan dolayı ben hareket edemiyordum Dr lar da komposto çorba sulu yemek yesin dedikleri için bir yardımcı tutalım dedik. Yardımcı geldi yemek yapmaya. Sonra bebişi kutlamaya annem geldi kal biraz dedik. Annem kalırken benim sadece yemeğiyle dut ve incirimle ilgilendi yardımcı olmasına rağmen. Sonra annem gitti kv geldi o da sadece yemekle ilgilendi. Herkes yemek yemek için beni bekliyordu. Mesela kahvaltı haxırlanıcak yardımcı sıcak hazırlayayım diye sizi bekledim diyordu. Iki saat onu bekliyordum(kahvaltı saatini söylememe rağmen) tam kahvaltı hazır oluyordu bebiş ağlıyordu annem ya da kv ben bakayım sen kahvaltını yap demedi. Ben gidip bakıyordum herkes benim dönmemi bekliyordu kabus gibi yaa. Birkaç kere zorla baktırdım Bebişi. Bebişe benim bakmam tabii ki iyi ama diyorum ya ne tuvalet ne banyo hiç kendine Zaman'ım olmadı.

Bana kalsa ben de yıkarım ama annem yıkatmıyo,o yardım etmeden yıkayamam da zor malesef,mecbur itaat ediyorum :)
Canım onları vazgeçiremezsin ölesiye bağlılar. Eskiden ramazanda sahurda bir hoca çıkarsı o hoca bu hurafelerin hepsine sinirlenirdi,insanları dinden soğuttular derdi sırf öyle diyor diye kimse sevmedi hocayı.

saat 20h30 olcak nerdeyse
çocuklar daha yemek yiycek, bebegi yikayip oyle uyutmayi dusunuyorum ama karni acikdi, once yikamali sonra emzirmeliyim
once bebekle ilgilnirsem yarim saaat gider e buyukler acikdi
çocuklarin yeemgini koyarsam da bebis isayn bayragini çeker

o piti pîti karameli sepetiiiiiiiiiiiii:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
Kabus gibi bir gundu! Aglama krizleri gaz sancilari emme istegi bitmedi. Kucagimdan baska yerde de durmuyor, resmen aç susuz kaldim. Bir ara bayilacam sandim ama simdi uyudu allahim nolur 4-5 saat uyusun lutfen!

Back
X