- 24 Mart 2014
- 405
- 210
- 63
:) doktorun dedigi dogrudur ama anne sutunden baska hicbirsey kullanmamasi gerekiyormus sun bebege gax ilaci d vit hep kullaniyoruz ikinci erken olan gebelikler hep o yuzden oluyor :)canım ben bebektn bişiler yapamayınca ve 1.aylık kontrolde bebişim az kilo almış sutun mu yok mama başla diyen dr. yüzünden bebişe mama verdik oğlum gece ve sabahı fışkırtmalı ağzıdan burundan kustu ve biz başka bir dr.a gittik. Dayım kendi çocuklarının dr.una götürdü bizi o sabah, mamadan kusmuş midesi kbl etmemiş. 1 hafta bol sıvı yeşillik hoşaf fln iç dinlen emzir gel bakalım sütün yetiyormu dedi dayımda eve gelince kıza yedirin içirin dinlensin ki sütü bebişe yetsin fln diyince k.valide bna hoşaflar kaynattı yemek yaptı temizlik yaptı artık bna bişi yaptırmadı ve 7 gün snra oğluşumun 270 gr aldığını gördük dr. süt yetiyor sen kndine yemene bak bol bol emzir dedi. inşAllah 2. ayımızda almamız gereken kadar kilo alırız. İlk ayımızda 560 gr almıştı sadece ama boyu 6 cm uzamıştı. K.validemle annemlere geldik 40 ımz çıkınca k.valide dün kız kardeşine gitti salıda uçakla dönüyor bnde haftaya pazar eve geçicem artık oğlum la ben tek olucam inş hem evi hem bebişi idare edebilirim :) Annem burada emzirince ben alıp kndi bakıyor ilgileniyor geceleri özellikle uyutuyor sen uyu diyor şimdilik iyiyim.
Ayrıca k.doğum kontolunde dr. dikişlerimi beğendi iyi kaynamışlar dedi rahim baya küçülmüş toparlamış dedi 40 ın çıkınca 40 ından sonra istediğini yapabilirsin dedi. 40 tan snra 6 ay regl olmazsan sütün korur gebelik için dedi ama regl olursan süt korumz dedi 40 çıktı bakalım ilk regl ne zmn olucaz annemlere geldik tabi kociş yine beklemede kaldı bizim ama korkuyorum dikişlere biz zarar zorlama olur mu die dr hiç bişi olmaz ilişkiye girmekle dedi ama daha parise gitmedik hiç biz![]()