2015 Şubat Anneleri

herkese slmlar
galiba topiğin sonuncusu ben oldum
pazartesi günü öğlen yaptım doğumu
çok şükür kızımda bende iyiyiz
normal doğum oldu hemde en epiduralsizinden : )))
sancı kısmını çok güzel yönettim ama doğuma gelince zorlandım biraz sinirli ebelerde saolsun tabi çok etkileri var
@iremguzum dikişler esnasında hep aklımda sen vardın hani kolaydı kız öldüm ben doğumdan zor oldu benimki fazla dikişim var ama sormadım kaç tane , şimdilik bakımlarını yapıyorum itinayla kendileri düşecekmiş
Canim merak ediyodum ben de seni ya cok sukur dogurmussun sen de allah anali babali buyutsun :)

Sanirim sonuncu sen oldun evet ben de c.tesi dogurdum. O dikislerden bende cekiyorum merak etme :/ bugun 9 gun oldu anca geciyo yavas yavas. 10 gune dusermis ama hala dusmedi erimesi galiba anlamadim. Ama zamanla geciyo tabiiki ilk gunler gibi degil.

yaws bu oglan durmuypr dunyayi emdi susturamadim
simdide kusuyor , kivraniyor sancidan
offff
Bazen benim kız da öyle yapıyo mesela dün gece emdi emdi uyumadı emdi emdi kustu bir ara cadı olmuşum eşim diyordu sabah gece yine cadı olmuştun diye :(

Çok canım sıkkın sanahtan beridir oğlum ağlıyor bi yeri acıyor diye gittik doktora ağlamaktan fıtığı şişmiş fıtık çıktı . Neyi var bilmiyorum durmaksızın ağlıyor idrar tahlili istedi sonuç bekliyoruz inşAllah birşey çıkmaz. 5 saattir uyuyor nerdeyse göznü açınca ağlamaya başlıyor ve bunca saattir aç. Ne yapıyorsam gözünü açıp karnını doyurmuyor bugün resmen bittim ya. Allahım çocuklarımıza sağlık ver nolur. Çok zor en ufak rahatsızlıkta bile insan bırakıveriyor. Eşim de kuzıyor böyle çocuk mu büyütülür herşeye ağlıyorsun takıyorsun diye babalar bile anneliği anlamıyor. :(

kiz ben sana yazacakdim hayir olsun diye yazdimmiii unuttummm
çok sevindim seni gordugume :)
yazmadiysamda kusura bakma kosturmacadan unuttum

iyyim canim, su an yarim oturuyorum hemoroid sayesinde ama onun disinda iyyim sukur :)

sen nasilsin, bebis nasil

yazmadın ama normaldir canım hiç vakit kalmıyor ki
bende fazla giremiyorum çok eksik kaldım topikten haberlerden
çok şükür ikimizde iyiyiz ama dik oturamıyorum bu dikişler bi düşeydi
yarım popo oturmakta çok zormuş yaw
memelerde yara

Ben o sekilde gece uykusunu 10 dan iki ye kadar duzene girdi gunduz uykusu hic yok aksama misafir var hemen pratik ikram hazirlayasiya 10 defa uyudu uyuttum simdi emzirdim isim bitti ya emerken uyudu yuzustu yatirdim o sekilde gazi da rahat cikariyo uyur ins. biraz dinlenir uyumadikca mizmizligi cok oluyor ... ins duzene girer cok zor boyle
İnşallAh canım düzene girer benimkide gündüz çok güzel uyuyor gecede işte dalmakta çok güçlük çekiyor sonrasında aslında uyuyor araştırıyorum sürekli tracy hogg un kitabını alıcam çok güzel diyorlar birde araştırmalarım sonucu bebeklerin uyku düzeni aileye çeker yazıyor eyvah dedim çünkü eşim gece uyumayı pek sevmiyor ona benzeyecek heralde dedim :KK49: inşallah benzemez

Canim merak ediyodum ben de seni ya cok sukur dogurmussun sen de allah anali babali buyutsun :)

Sanirim sonuncu sen oldun evet ben de c.tesi dogurdum. O dikislerden bende cekiyorum merak etme :/ bugun 9 gun oldu anca geciyo yavas yavas. 10 gune dusermis ama hala dusmedi erimesi galiba anlamadim. Ama zamanla geciyo tabiiki ilk gunler gibi degil.

saol canım hepimizinkini inşallah
he 10 güne geçer diyorlar , ben 2 tanesini gördüm pede gelmişti düşmüş ama çok dikişim var
batan batana acı yapıyor tam oturamamak fena

gogus uçlarin yara olursa çok çekersin canim
1 saat durmasi zaten senin emzik oldugunun kaniti
ben uyumasina izin vermiyorum ya yutacak yada durtiyorum uyandiriyorum
biraksam 24 saat emer , emzigi cani isterse aliyor arada , aç ken almaz tokken almaz cani ne zamn ister onu daha çozemedim :)
Ciplak gogsumu de almiyo zaten silikon ucla. O yuzden yara olmuyo. Uyandirmaya calisiyom ama uyumasa da yavas yavas yutuyo. O zaman da cekip alamiyorum. Durtuyorum durtuyom tinmiyo :( pofff beceriksizlik iste..

Çok canım sıkkın sanahtan beridir oğlum ağlıyor bi yeri acıyor diye gittik doktora ağlamaktan fıtığı şişmiş fıtık çıktı . Neyi var bilmiyorum durmaksızın ağlıyor idrar tahlili istedi sonuç bekliyoruz inşAllah birşey çıkmaz. 5 saattir uyuyor nerdeyse göznü açınca ağlamaya başlıyor ve bunca saattir aç. Ne yapıyorsam gözünü açıp karnını doyurmuyor bugün resmen bittim ya. Allahım çocuklarımıza sağlık ver nolur. Çok zor en ufak rahatsızlıkta bile insan bırakıveriyor. Eşim de kuzıyor böyle çocuk mu büyütülür herşeye ağlıyorsun takıyorsun diye babalar bile anneliği anlamıyor. :KK43:

canım geçmiş olsun
benim kızımda 2 gün çok ağladı götürdük doktora
baktı mama sancı yapmış dedi , inek sütüne alerjisi olabilir mama vermeyin , önlem amalı annede süt ürünleri yemesin bakalım dedi, çok şükür iyi şimdi , mama veriyosan bunu da bi değerlendirsin doktorun belki senin bebeğe de yaramamıştır mama

saol canım hepimizinkini inşallah
he 10 güne geçer diyorlar , ben 2 tanesini gördüm pede gelmişti düşmüş ama çok dikişim var
batan batana acı yapıyor tam oturamamak fena
Bende aynayla bakiyorum sag taradta dort tane dikis gorunuyo iki gundur bakmadim bakayim bi. Ama icten cok dikis var o yuzden oturulmuyo zaten. Bayagi cektim bende hala daha tam iyilesmedi ama cok sukur yine iyi.

Bende aynayla bakiyorum sag taradta dort tane dikis gorunuyo iki gundur bakmadim bakayim bi. Ama icten cok dikis var o yuzden oturulmuyo zaten. Bayagi cektim bende hala daha tam iyilesmedi ama cok sukur yine iyi.

ben bakmadım hiç görmek istemiyorum şimdilik benim de içten dıştan epizyodan epey var
alt takım dağıldı anlican :)))
ama bebeğin doğar doğmaz memeyi tutması sütün gelmesi kendim ilgilenebilmem falan buna değiyor napalım
annelik zor

Ve kaka yaptığında silme yıka benimde oleydi hatta kanadı bile diyebilirim birazcık krem sürdüm bol bol kalın tabaka halinde 3-4gune tamamen geçti

Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.[/QUOTE]
Ah ah ben bu sabah yıkayayım dedim kaka yapmış sırtına kadar
Mahvettim.cocugu tutamadım yerede basamıyor yavrum çığlık attı.suda. Sıcak geldi sanırım.hayatta yıkamam daha.

Çok canım sıkkın sanahtan beridir oğlum ağlıyor bi yeri acıyor diye gittik doktora ağlamaktan fıtığı şişmiş fıtık çıktı . Neyi var bilmiyorum durmaksızın ağlıyor idrar tahlili istedi sonuç bekliyoruz inşAllah birşey çıkmaz. 5 saattir uyuyor nerdeyse göznü açınca ağlamaya başlıyor ve bunca saattir aç. Ne yapıyorsam gözünü açıp karnını doyurmuyor bugün resmen bittim ya. Allahım çocuklarımıza sağlık ver nolur. Çok zor en ufak rahatsızlıkta bile insan bırakıveriyor. Eşim de kuzıyor böyle çocuk mu büyütülür herşeye ağlıyorsun takıyorsun diye babalar bile anneliği anlamıyor. :KK43:

dün gece aynı badireyi ben atlattım hiç susmadı eşimde bana kızdı bende ağlayınca sonra onun sayesinde avundu uyudu bugünde hiç huzurlu değil hep mıkırdanıyor :( emmiyorda ne yapıcağımı şaşırdım zaten normal göğsümü emmiyordu göğüs ucu ile emziriyordum şimdi ona da sinirleniyor böyle giderse sütümde gidicek :(

cnm bnm cok geçmiş olsun..vardır illaki aglamasının bi sebebi 1-5 saat aglarmıs bebekler günde..hep aynı pozisyonda durdugu için bile aglarlarmıs..umarım idrarda falan bişi çıkmaz sıkma canını

Back
X