2015 Şubat Anneleri

Canm 3.95 kg doğdu şimdi 5.7 kg ..fazlaymış bide başta 300 gr vermişti..çokta emzirmiyorum ama anlamadım ki..bu ufacıkların hiç sorunu bitmiyo ya azı bi sert çoğu bi dert :KK43:
Evet canım azı bir dert ÇOĞU bir dert benimki Çarşamba doğdu cuma 300 gram vermişti pazartesi ye kadar 260 gram almıştı :)
Ama o zamanlar daha düzenli besleniyordu şimdi hiç düzenli beslenmiyor bazen saat başı emmek istiyo tek seferde doymuyor bu yüzden bazen de 3 4 saat uyabdıramıyorım m zorla uyandırmaya çalışıyorum :KK43:

Benimkide ayni em em bitiremedi emzik muamelesi goruyorum suan :) kv doymuomu diyip duruo ama sutumde var bakiorum gelio.. netcem ben bu oglanla bilemedim :)
Kusmuyormu cnm.biz ilk defa boyle oldu.tutucam iki saat bakalim nasil olucak

Evet canım azı bir dert ÇOĞU bir dert benimki Çarşamba doğdu cuma 300 gram vermişti pazartesi ye kadar 260 gram almıştı :)
Ama o zamanlar daha düzenli besleniyordu şimdi hiç düzenli beslenmiyor bazen saat başı emmek istiyo tek seferde doymuyor bu yüzden bazen de 3 4 saat uyabdıramıyorım m zorla uyandırmaya çalışıyorum :KK43:
Ne yapcaz kafam karıştı iiyce..az emincede sütte azalır mı acaba bi de o korku var büyüyünce daha çok ihtiyaç olacak süte şimdiden azalırsa 2 seneyi nasıl bulcaz....

[\QUOTE="mutsuz28, post: 39984103, member: 548282"]İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu[/QUOTE]
Anne sutuyle beslenen bebek obez olmaz csnm.nerden buldun o dandik dr u.benim buuyuk oglumda ve bebekde var kalbinde ufurum.cogu insanda covukda yetiskinde oluyor.sizdekinin adi masum ufurum.hastalik olsa cocuk kilo slmazdi,ortaya bisey atmid aciklamamis bile.saglik ocagindaki dr a goturuyorsan.iyi bi pediatre bulmaya cslis imkanin varsa.anne sutune laf eden dr u bogmak istiyorum bi kasik suda.

Ben de istiyorum tatlım mümkünse.. Esim akrep ben kova..çocuklar da sırasıyla ikizler,boga ve kovaaa :KK48:

Benim eşim de akrep. Akrep burçlarını herkes sevmez aslında. Sabit burçtur. Dediğim dediktir. Kova da sabit burçtur. Nasıl anlaşıyorlar dersenBirbirinin huylarını olduğu gibi kabul ettiyse anlaşırlar. Ikizler oğlun herhalde hava burcu olduğu için seninle daha iyi anlaşır. Değişken karakterli olur. Boğa kızın evcimendir ağırbaşlı olur. Kova kızın da aynı annesi gibi insancıldır herkesle iyi anlaşır.

[\QUOTE="mutsuz28, post: 39984103, member: 548282"]İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu
Anne sutuyle beslenen bebek obez olmaz csnm.nerden buldun o dandik dr u.benim buuyuk oglumda ve bebekde var kalbinde ufurum.cogu insanda covukda yetiskinde oluyor.sizdekinin adi masum ufurum.hastalik olsa cocuk kilo slmazdi,ortaya bisey atmid aciklamamis bile.saglik ocagindaki dr a goturuyorsan.iyi bi pediatre bulmaya cslis imkanin varsa.anne sutune laf eden dr u bogmak istiyorum bi kasik suda.[/QUOTE]

Aynen

Çocuk kardiyoloğuna gitmemi söyledi..onuda en erken bir ay sonraya gün alabilirsin sadece merkezde varmış..bi süre bekleyelim dedi..ne bileyim ya bu dr lar içine kurt düşürüp kenara çekiliyo..3 saatte emzir dedi çok deil mi gecw 4 saatte emcek o kadar nasıl durur ufacık bebe :KK43: 40 günlük çocuğu rejime sokturcak

Rejim falan yapma sütünü bol bol ver canım bebişine. Kardiyologtan da korkmamak lazım aslında herkes kontrol için götürse iyi olur.

He deyip gecseydin yine bildiğini yapsaydin çok konuşmayla seni etkileyemeyecegini anlardi simdi her istedigini yaptiracakken boyle davranır Allah kolaylık versin.
Ya evlenirken cok sikinti yasatti, o kadar daraldim. Kocamla 6 yillik sevgiliydik ayrilalim dedim, esim birakmadi evlendik. Hormonlarim altüst oldu o donemde. Şimdi yine ayni seyleri yasamayalim diye kv arayinca hazirola geçiyorum. Sonra da kendime sinir oluyorum. O da bunun farkindadir muhakkak.

Benim eşim de akrep. Akrep burçlarını herkes sevmez aslında. Sabit burçtur. Dediğim dediktir. Kova da sabit burçtur. Nasıl anlaşıyorlar dersenBirbirinin huylarını olduğu gibi kabul ettiyse anlaşırlar. Ikizler oğlun herhalde hava burcu olduğu için seninle daha iyi anlaşır. Değişken karakterli olur. Boğa kızın evcimendir ağırbaşlı olur. Kova kızın da aynı annesi gibi insancıldır herkesle iyi anlaşır.

Süpersin ya bir de biz alabilir miyiz yorum rica etsem.Ben akrep eşim başak kızım kova..Ne dersin umut var mı ? Sıkıldıysan burçtan yorumlama seni sıkmak istemem.

Ne yapcaz kafam karıştı iiyce..az emincede sütte azalır mı acaba bi de o korku var büyüyünce daha çok ihtiyaç olacak süte şimdiden azalırsa 2 seneyi nasıl bulcaz....
Bende çok korkuyorum canım oğlum 4 buçuk ay emdi devam sütüne alıştığı için kızımı Allah nasip kısmet ederse 2 yıl emzirmek istiyorum :( çok korkuyorum altı aylık olsa hayırlısıyla :)

hastanede ebe bebeklerin doyduktan sonraki en güvenli pozisyonu yüzüstü yatırmak demiştii kusmugun boğazına kaçma ihtimaline karşı önlem almış oluyoruz
benımki gazını cıkarmazsa kusuyor bazen gaz cıkmadan uyuyor ondada aklım gidiyor bişey olacak diye dk başı beşiğine gdip bakıyorum
dün gazı cıkmadı kustu allahtan yan yatırmıştım bişey olmadı
ben bazn yüzüstü yatırıp sırtını sıvazlıyorum hoşuna gidiyor
annem de söyler hep bazen sırtınında dinlenmeye ıhtıyacı var diye
Ee internettede de yüzüstü yatırmayın uyku apnesi olur diyor.

az once yazdim canim sana ama alintiyi beceremedim belki bildiri gitmez tekrar yazicam o yuzden

anne sutunden obezite asla olmaz bebekde, 40 gunluk bebege obez muamelesi yapacak kadar nasil cahil olabilirki bi dr aklim almiyor
goren de çocuk 10 kg olmus sanar
lufen o dr a uyup çocugunun rizkiyla oynama, aynen devam et,ek gidaya geçince bu kadar guzel kilo alamayacak inan
kalpdeki ufurumude google a masum ufurum yaz arastir, kotu bisey deil, çogu insan da olan bi durum, ozellikle bebeklerde SIK goruluyormus,zamanla geçebiliyormusda kalabiliyormusda
mesela benim bebisde var, oglum 5 yasinda ondada var, hastanede bi ebe geldi bendede var dedi bana, oglumda oldugu için beni hatsaneden çikarmadilar ebede bana gelip oyle demisti ..

çocugunun hiç biseyi yok, bi dahaki ay için daha iyi bi dr bulmaya çalis

karduyologa da al ra,devunu gotur istiyorsan için rahat etisn, senin dr biraz daha bekleyince randevu erkene mi alinacakmis

[\QUOTE="mutsuz28, post: 39984103, member: 548282"]İyi akşamlar anneler..bugün dr gittik çok şükür ciddi bişey yok ama iki şey kafama takıldı..ilki oğlum 3.95 kg doğru şimdi 40 günlük ve 5.7 kg boyu da 58..dr çok kilo almış dedi az emzir falan dedi kıllandırdı beni..çok mu gerçekten..bide kalbini dinledi. Kalbi üfürüyo dedi..ne demekse artık çoğu çocukta olur ama dalan dedi sonra ama aklıma takıldı sizde öle bişey oldumu
Anne sutuyle beslenen bebek obez olmaz csnm.nerden buldun o dandik dr u.benim buuyuk oglumda ve bebekde var kalbinde ufurum.cogu insanda covukda yetiskinde oluyor.sizdekinin adi masum ufurum.hastalik olsa cocuk kilo slmazdi,ortaya bisey atmid aciklamamis bile.saglik ocagindaki dr a goturuyorsan.iyi bi pediatre bulmaya cslis imkanin varsa.anne sutune laf eden dr u bogmak istiyorum bi kasik suda.[/QUOTE]
Benim doktorda az emzir kiloyu fazla almış dedi 3 saatte bi emzir her ağladığında değil dedi bizimkiler de kızdı anne sütü nun aldırdığı kilodan ne olacak diye kafam karisti

Çocuk kardiyoloğuna gitmemi söyledi..onuda en erken bir ay sonraya gün alabilirsin sadece merkezde varmış..bi süre bekleyelim dedi..ne bileyim ya bu dr lar içine kurt düşürüp kenara çekiliyo..3 saatte emzir dedi çok deil mi gecw 4 saatte emcek o kadar nasıl durur ufacık bebe :KK43: 40 günlük çocuğu rejime sokturcak

Sağlık ocağındaki doktor mu boyle söyledi? Bence ufurum var mi yok mu diye başka bi çocuk doktoruna götür istersen.o da ayni şeyi söylerse kalbiyle ilgili o zaman çocuk kardiyolojisinden randevu alırsın. Açıkçası o doktor benim pek hoşuma gitmedi.bir kerede o kadar kilo almış diye hemen boyle önlemler alınmaz.sütun yağlıdır bu aylar zaten kilo alma ayları bana çok da anormal gelmedi. Tabii her bebek boyle alır mi dersen hayır maasallah bebeğine ama boyle çok abartılacak,emzirme saatlerini azaltacak bi durum yok. Peki sen ne düşünüyorsun bebeğinin kilosu hakkında?

Back
X