2015 Şubat Anneleri

2 aylık esaretim başlamış bulunmakta Dün kayinvalidelere geldik.
Yolustu diye bir gece annemlerde kaldık eve girdigim ilk dakikadan babam beni çıldırttı, sağlıklı olduğunu bileyim bin sene görmesem ozlemem.
bugünde eşimi gonderdim, bir ay yok.Bakalım bu gece tek başına nasıl geçecek?! bu süreçte annesinin zirvaliklarina karşı hep yanımda durdu bakalım o yokken neler olacak

Sende olmasan naparim bilmem, pirimsin :)
sen aşi sonrası ateş çıktığında ateş düşürücü veriyor musun canım? Yarın ilk ay aşısını vurduracaz da
yok canim vermiyorum
çok huzursuz olursa susuturamazsan verirsin asi yeri agridigi için
sen bana bakma ben atesi varkende vermiyorum ates dusurucuyu :)))))))
beni takip edersen herkesle zit dusersin yalnniz kalirsin:KK45:

Anne sutuyle beslenen bebek obez olmaz csnm.nerden buldun o dandik dr u.benim buuyuk oglumda ve bebekde var kalbinde ufurum.cogu insanda covukda yetiskinde oluyor.sizdekinin adi masum ufurum.hastalik olsa cocuk kilo slmazdi,ortaya bisey atmid aciklamamis bile.saglik ocagindaki dr a goturuyorsan.iyi bi pediatre bulmaya cslis imkanin varsa.anne sutune laf eden dr u bogmak istiyorum bi kasik suda.
Benim doktorda az emzir kiloyu fazla almış dedi 3 saatte bi emzir her ağladığında değil dedi bizimkiler de kızdı anne sütü nun aldırdığı kilodan ne olacak diye kafam karisti[/QUOTE]
sizinkiler hakli, aynen emzir
imkaniniz varsa nolur çocuk dr una goturun su çocuklari
aile doktorlarinin cani SIKILDIKça bebelere sariyor herhalde

Ya evlenirken cok sikinti yasatti, o kadar daraldim. Kocamla 6 yillik sevgiliydik ayrilalim dedim, esim birakmadi evlendik. Hormonlarim altüst oldu o donemde. Şimdi yine ayni seyleri yasamayalim diye kv arayinca hazirola geçiyorum. Sonra da kendime sinir oluyorum. O da bunun farkindadir muhakkak.

İki ucu anlattın bana kafamda dengeyi kuramadim ayrılıktan evliliğe Nasil gectiniz? Yani sen neden ayrılmak istiyordun esin seni Nasil ikna etti? Su güne kadar anladığım Bisey de varsa her zaman iyi niyetli olmakta ağırbaşlı olmakta yarar var. Ama kişiliğinden de ödün vermemek lazım bunları yaparken. Çünkü emeklerinin boşa gittiğini görünce daha kotu oluyor insan.

benim aile doktoru çocuklari yolda gorse tanimaz o , bi kere yanimizda gitmislerdi galiba kendimiz için giderken :)
yoksa yuzlerini gormedi valla 5 senedir
gozunuz agriyinca kulak doktorunuza gidiyormusunuz,gitmiyorusnuz :) herkes kendi isini yapmali
ha imkan olmaz vs o zaman d ayapacak bisey yok , gidin asilarinizi olun dr ada heee heee deyin gelin :)))

bu tekne kazintisi bana ezber bozduruyor

periduralsiz normal doghuramam derdim onu yaptirdi
emziksiz çocuk nasil buyulur derdim onuda yapiyoruz
veee asla yapmam dedigim seyi ayakda sallamayi bile yaptirdi bana, hemde kendi oz irademle hiç bi etki altinda kalmadan :))
ama ilk ve son du baska olmaz insallah, sancisi var diye mecbur kaldim kiyamadim ama aninda da uyudu niye bu kadar çabuk ise yaradi acaba
ayakda sallamk kotu deil çocuk içinde ben kendimi duusnuyiorum, belim agrir dizim sakatlanirsa kim bakar bize, naparim o zeaman: (

yok canim vermiyorum
çok huzursuz olursa susuturamazsan verirsin asi yeri agridigi için
sen bana bakma ben atesi varkende vermiyorum ates dusurucuyu :)))))))
beni takip edersen herkesle zit dusersin yalnniz kalirsin:KK45:
Valla canım benim çocuğumun bağışıklıgi demir gibi olsunda varsın herkesle zıt düşeyim. 32 gündür kayinvalide zirvaliklariyla uğraşıyorum zaten alıştım yani. Dün evlerine geldik ilk defa gelmiş çocuğum diye ağzına şeker koydu çocuğun, bende çıkarabildigimi geri çıkardım. Ben hayatımda bu kadar batıl birini görmedim.

2 aylık esaretim başlamış bulunmakta Dün kayinvalidelere geldik.
Yolustu diye bir gece annemlerde kaldık eve girdigim ilk dakikadan babam beni çıldırttı, sağlıklı olduğunu bileyim bin sene görmesem ozlemem.
bugünde eşimi gonderdim, bir ay yok.Bakalım bu gece tek başına nasıl geçecek?! bu süreçte annesinin zirvaliklarina karşı hep yanımda durdu bakalım o yokken neler olacak
valla canim esin gelene kadar sabret,susmakdan baska çaren yok,kendi ailenle kal diycem orasi daha fena galiba
Allah yardimcin olsun

Valla canım benim çocuğumun bağışıklıgi demir gibi olsunda varsın herkesle zıt düşeyim. 32 gündür kayinvalide zirvaliklariyla uğraşıyorum zaten alıştım yani. Dün evlerine geldik ilk defa gelmiş çocuğum diye ağzına şeker koydu çocuğun, bende çıkarabildigimi geri çıkardım. Ben hayatımda bu kadar batıl birini görmedim.
Yuh o neymis... Seker ne ya el kadar bebeye..

ne sekeri yawsss
bi yudum su falan verseydin keske yazik çcougaa:( çokmu koyduki :s
Allah yardimcin olsun simdiden sana kolay gelsin canim o zaman

benim kimsem yok biliyorsunuz bi esim vardi onunla zor basediyordum sen dr musun deyip çikiyordu, ama artik inandi benim yaptiklarimin dogruluguna 6 senede :)))))

bi kersinde TR de izindeyiz tr de , kp eltiler hep ayni binada
biraz aksam sutu içim geçmis dalmisim, bi uyandim dediler oglanin atesi çikacakdi ates dusurucu verdik
ne atesi dedim , sicak lamis çocuk da atesi olmasinmis, yazin sicagi bursanin nemi nedne sicaklamasin , benim 39 d avermedigim ates dusurucyu sicakladi diye vermisler dusun, Allahtan çay kasigi ile vermislerde etkisi olmuyor:KK53::KK53::KK53:

Benim doktorda az emzir kiloyu fazla almış dedi 3 saatte bi emzir her ağladığında değil dedi bizimkiler de kızdı anne sütü nun aldırdığı kilodan ne olacak diye kafam karisti
sizinkiler hakli, aynen emzir
imkaniniz varsa nolur çocuk dr una goturun su çocuklari
aile doktorlarinin cani SIKILDIKça bebelere sariyor herhalde[/QUOTE]
Yok özel zaten bayagi özel hemde bizimkiler o kadar para verdiniz bunu mu söyledi dediler ama aslında bayagi beğenilen önerilen bi doktor

Yok özel zaten bayagi özel hemde bizimkiler o kadar para verdiniz bunu mu söyledi dediler ama aslında bayagi beğenilen önerilen bi doktor
hahhah sen bi dahasina dr a gitme sizinkilere dani$ :))))) gerçekten çok haklilar v:)

selam kızlar moralim yine bozuk
benim kız sadece 100 gram almış 1 haftada
hemşire artık bir doktora gitmen lazım mamaya başlatabilir dedi
yahu hiç aksatmadım 2 saatte bir emzirdim sonra kalanını sağıp tekrar içirdim yinede 4 kilo olamadı
neden böyle oluyor hiç anlamıyorum :KK43:
Canim hep ayni tartida mi tartiliyo? Eger oyleyse iyi bi doktora git sana yol gosterir. moralini bozmamaya calis sen elinden geleni yapiyomussun..

Arkadaşlar bu burun Aspiratörü ve ortibebe dediğniz aynı şeymi değilse farkı ne

Ben doğum yaptım 7 Şubatta.. Hiçbi sıkıntımız yok şükür.. Benim kadın doğumcum ısrarla bişey olmadığını söyledi,her muayenede inceledi iyice kızımın kalbini.. Çocuk doktorumuz da kalpte üfürüm olmadığını vsd olduğunu sanmadığını söyledi.. Zaten olsa da 1 mm sorun olmazmış.. O yüzden gitmedim ben ekstradan kardiyoloğa.. Senin de için içini yemesin rahat ol,hiçbi sıkıntın olma
Ben doğum yaptım 7 Şubatta.. Hiçbi sıkıntımız yok şükür.. Benim kadın doğumcum ısrarla bişey olmadığını söyledi,her muayenede inceledi iyice kızımın kalbini.. Çocuk doktorumuz da kalpte üfürüm olmadığını vsd olduğunu sanmadığını söyledi.. Zaten olsa da 1 mm sorun olmazmış.. O yüzden gitmedim ben ekstradan kardiyoloğa.. Senin de için içini yemesin rahat ol,hiçbi sıkıntın olmaz.. Kendine ve bebeğine zehir etme hamileliğini.. Bebeğim maşallah cin gibi :)

Back
X