2015 Şubat Anneleri

Ben doğum yaptım 7 Şubatta.. Hiçbi sıkıntımız yok şükür.. Benim kadın doğumcum ısrarla bişey olmadığını söyledi,her muayenede inceledi iyice kızımın kalbini.. Çocuk doktorumuz da kalpte üfürüm olmadığını vsd olduğunu sanmadığını söyledi.. Zaten olsa da 1 mm sorun olmazmış.. O yüzden gitmedim ben ekstradan kardiyoloğa.. Senin de için içini yemesin rahat ol,hiçbi sıkıntın olmaz.. Kendine ve bebeğine zehir etme hamileliğini.. Bebeğim maşallah cin gibi :)
Canim cok sevindim rabbim bebeginle birlikte saglikli ve mutlu gunler versin..cevabin icin tsk ederim

selam kızlar moralim yine bozuk
benim kız sadece 100 gram almış 1 haftada
hemşire artık bir doktora gitmen lazım mamaya başlatabilir dedi
yahu hiç aksatmadım 2 saatte bir emzirdim sonra kalanını sağıp tekrar içirdim yinede 4 kilo olamadı
neden böyle oluyor hiç anlamıyorum :KK43:
bence genetik. Anne sutunden bebege kok hurceler geciyormus emzirme surecinde dogum sonrasi bin gunde dna yapimi devam ediyormus. Sana cekmis kizin mama verme. Saglik baska sey kilo baska sey. Senin sutunun onun bagisikligina katkisini dusun. Dr.a danis ama anne sutunun kiymetini bilen bir dr olsun.
Son sutu emdiginden emin ol bir de

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar doğumun üstünden 42 gün geçti,kanama açık pembe şeklinde hala geliyor,sizde durumlar nasıl,kaçıncı gün kanamanız bitti?

2 aylık esaretim başlamış bulunmakta Dün kayinvalidelere geldik.
Yolustu diye bir gece annemlerde kaldık eve girdigim ilk dakikadan babam beni çıldırttı, sağlıklı olduğunu bileyim bin sene görmesem ozlemem.
bugünde eşimi gonderdim, bir ay yok.Bakalım bu gece tek başına nasıl geçecek?! bu süreçte annesinin zirvaliklarina karşı hep yanımda durdu bakalım o yokken neler olacak
allah kolaylik versin. Ins kolay gecer

Haaaaa Süper cevap kapak olmuş:-) Etrafımda duyuyorum ben yapmadım da faydalı mı nasıl bişi sorayım dedim.

Annemin gönlü olsun diye ben yaptim, göbek düştükten sonra ilk banyosunda bir kase suya bir avuç tuz attim, koltuk altlari boynu bogazi bacak aralarini (kukua değmeden) tuzlu suyla yikadim sonra da durulayıp banyoyu bitirdim, işte adı tuzlama inşallah kokmaz :confused:

bence genetik. Anne sutunden bebege kok hurceler geciyormus emzirme surecinde dogum sonrasi bin gunde dna yapimi devam ediyormus. Sana cekmis kizin mama verme. Saglik baska sey kilo baska sey. Senin sutunun onun bagisikligina katkisini dusun. Dr.a danis ama anne sutunun kiymetini bilen bir dr olsun.
Son sutu emdiginden emin ol bir de

ben çok zayıftım aslında çok da emmişim ama kilo almamışım hiç annem bana benzediğini söylüyor. hasta olmasın yeter ama böyle kilo alan bebekleri okudukça üzülüyorum o neden alamıyor diye. son sütü özellikle sağıp veriyorum biberonla içiriyorum

Hepinize teşekkürler tek tek yazamadım :( o bişey değilmiş eşim idrarını vermeye gitti doktora pusette yatırmıştım çıcuğu en son 11 buçuk gibi karnını doyurmuştu dedim ya

Hepinize teşekkürler tek tek yazamadım :KK43: o bişey değilmiş eşim idrarını vermeye gitti doktora pusette yatırmıştım çıcuğu en son 11 buçuk gibi karnını doyurmuştu dedim ya
Nasıl olsa çok oldu diye yatırdım biraz sonra boğulur gibi ses çıktı hemen çevirdim tazyikli bir şekşlde kustu oturdun hüngür hüngr ağladım hala uyanmadı babası geldi altını açtık falan azıcık uyandı yüreğim ağzıma geldi Allahım korusun

Çok canım sıkkın sanahtan beridir oğlum ağlıyor bi yeri acıyor diye gittik doktora ağlamaktan fıtığı şişmiş fıtık çıktı . Neyi var bilmiyorum durmaksızın ağlıyor idrar tahlili istedi sonuç bekliyoruz inşAllah birşey çıkmaz. 5 saattir uyuyor nerdeyse göznü açınca ağlamaya başlıyor ve bunca saattir aç. Ne yapıyorsam gözünü açıp karnını doyurmuyor bugün resmen bittim ya. Allahım çocuklarımıza sağlık ver nolur. Çok zor en ufak rahatsızlıkta bile insan bırakıveriyor. Eşim de kuzıyor böyle çocuk mu büyütülür herşeye ağlıyorsun takıyorsun diye babalar bile anneliği anlamıyor. :KK43:
Aa canım geçmiş olsun. Nesi.varmış öğrenebildin mi?

Kizlar ben sutumu sagdim az once.oglum 12 gunluk kac ml icer sizce.80 ml kadar cikdi.geceleri bi kere verym diyorum biberona alismayan cocukda zor oluyor.hic bu kdr kucukken biberon denememistim oncekilerde.3-4 ay civari veryorum o zamanda almiyolar emzik gibi aynni.

Dr hametan pişik kremi önerdi kullanan var mı?

İyi canım ben de sana onu yazacaktım iyileştirmek için

Benimki normalde cok bonkordur ama mevlite onun tanidiklari gelemedi benim annemin tanidiklari geldi diye tavuk pilav
tatli yeter baska biseye gerek yok diyip butun hafta taciz etti beni. hediyeye de gerek yok diyip durdu. Kendisi mayista mevlit yapacak, cesit cesit pasta ve hediyeler vermezse ne olayim :) ben de buna sinir oldum

Yaptık bugün 11 kişiydik biz hocalar falan :) kimsemiz olmayınca burada sakin geçti =)
kv haftasiju gitmeyi planlıyor bakalım...
bir yandan istiyorum gitmesini bir yandan sa yalnız kalmaktan korkuyorum.
kadın gitsin gitsin dedim :)
Asıl korkum eşimin nöbet akşamları aslında

Kizlar ben sutumu sagdim az once.oglum 12 gunluk kac ml icer sizce.80 ml kadar cikdi.geceleri bi kere verym diyorum biberona alismayan cocukda zor oluyor.hic bu kdr kucukken biberon denememistim oncekilerde.3-4 ay civari veryorum o zamanda almiyolar emzik gibi aynni.

Canım kaç kg dı. Benim kızım 3850 gr 5. Gününde 60 cc 3 saatte bir demişti dr.

İyi canım ben de sana onu yazacaktım iyileştirmek için

Yaptık bugün 11 kişiydik biz hocalar falan :) kimsemiz olmayınca burada sakin geçti =)
kv haftasiju gitmeyi planlıyor bakalım...
bir yandan istiyorum gitmesini bir yandan sa yalnız kalmaktan korkuyorum.
kadın gitsin gitsin dedim :)
Asıl korkum eşimin nöbet akşamları aslında

Canım kaç kg dı. Benim kızım 3850 gr 5. Gününde 60 cc 3 saatte bir demişti dr.
5. gunu 60 cC MI dedin canim?
var o kadar asagi yukari kilosu
12 . gun olunca ikiyle mi çarpacaz acaba :) 12 besin iki katindan fazla ya :))
aman ne zor ismis bu yaa, zaten 3-4 saatde çika çika o kadar sut çikdi moralim bozuldu
ben hiç bulasmasammi bu ise ama biberon almasini da istiyorummmm

Back
X