Bu rutinde gece beslenmesi nasi oluyo yine 3 saatte birmi1.ayı doldurduktan sonra basladım cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu rutinde gece beslenmesi nasi oluyo yine 3 saatte birmi1.ayı doldurduktan sonra basladım cnm..
Düştü ipler ama kesinin olduğu yer içten şiş sanki daha 1 hafta sonra kontrole gitcem Ağrı geçti gibi ama fazla yürüyünce veya iş yapınca ağrıyor yine veya çok oturunca pantolon giyemiyorum hala sanki batıyo senin nasıl olduOnu bilmiyorum da Senln Dikiş ağrısı nasıl oldu ?
Hiç olmazsa yarım saat önce arasalar Toparlanmak için yeter. Düşünce yok insanlarda.Maalesef burada da durum ayni çat kapı gelen misafire gicigim zaten bi de diyorlar ki sen Bisey hazırlama diye haber vermedik ya kardeşim sen bi geliyorum de onu da düşünmek bana kalsın en azından kiyafetime çeki düzen veririm evini şöyle bi toparlarim peteklerin üzerinden bebek kıyafetleri eksik olmuyor dışarı asmiyorum ben yerler desen oyuncak dolu topluyorum yine dağılıyor ne var ben geliyorum desen de azıcık toparlansam ben de rahat etsem.. Yok ille utandiracaklar adamı.
Bebek uyandıkçaymışBu rutinde gece beslenmesi nasi oluyo yine 3 saatte birmi
Canim ya sen sıkma canını onlara bakıp da yemegini ye suyunu bol iç bebişi emzir sütün yeter de artar.Başka odaya gidince dırdır ediyorlar. Rahat olmadığımı hem eşime hem Kvye defalarca söyledim. Eşim varken o orta yolu buluyordu. Ama önlük mantıklı hiç düşünmemiştim alayım ben onu, çok teşekkür ederim çok incesin.
Kendi evimdeyken hiç doymama sorunu yaşamamıştık, eşim gitti diye stresten sütüm mü azaldı ki?
Sütümün azaldığını hissediyorum zaten, sinirim daha da bozuluyo bunu düşünkçe.yarından itibaren geçeyim diğer odaya.
Hayır bu konuda ısrarcı olmak niye. Rahat eden istediği yerde emzirsin rahat olmayanıda rahat bırakın. Bugün sabah yattığım odada emzrdim kp özledik torunumuzu niye getirmiyorsun diyo.
Ben dr.a bu bebege rutin yapamiyorum dedim, gerek yok nasıl rahat ediyorsan bebek nasıl isityorsa oyle emzir zararı yok dedi.Bebek uyandıkçaymış
Stresi yok ederek. Sabahtan akşama kadar evdekiler yüzünden kendini sıkıyorsun o yüzden de geriliyorsun. Beni kendi evimde bu hale soktular. bence herkesten uzak bir odada kalman eşinle gün içerisinde sürekli konuşup seni mutlu eden şeyler yapman moralini artırabilir. Etraftakiler ne derse desin sütün önemli bebişin için bunu düşün sadece. Gerekirse kv ile Konuş evde destek olsun sana torun nerde muhabbeti yapmasınlar.Karnı tok sırti pek kızımın, gazıda alındı uyudu sonunda.
Ama Yine mamayla uyudu benim sıpa. Gece mama olayıni cozmem lazim ama nasıl???
Bir iki defa sütünü sağıp versen belki dinlenir, o arada da karbonatlı su krem uygularsın, olmaz mı?Göğüsleri min ucunun ağrısını nasıl geçirebilirim ?
Geçmiş olsun canım yaabugun bana uyku yok
sadece su içsem yemek yemesem yinede hemoroid agrisi cekermiyim acaaba
nasil iyilesicem ben, napicam Allahim sen yardim et
sabah gidip eczaneden hap fitil ne bulursam alicam , sabaha çikabilirsem ins
yatmadan önce 4 5 bardak su ıc bende ıse yarayan tek şey buKarnı tok sırti pek kızımın, gazıda alındı uyudu sonunda.
Ama Yine mamayla uyudu benim sıpa. Gece mama olayıni cozmem lazim ama nasıl???
Sırf bu yüzden Mevlüt okutup cat kapı. Gelebılme ıhtımalı bulunan herkesı savet ettım .. Hadı onları savıştırdık da bu oğlan gündüz gram uyku bılmedıgı ıcın gece esım cocuğa bakarken ben ortalık toplamaya mutfak temızlemekten uğraşıyorum ev daıma derlı toplu dursun dıye ama cok yoruluyorum 7/24 cocuk sallaMaalesef burada da durum ayni çat kapı gelen misafire gicigim zaten bi de diyorlar ki sen Bisey hazırlama diye haber vermedik ya kardeşim sen bi geliyorum de onu da düşünmek bana kalsın en azından kiyafetime çeki düzen veririm evini şöyle bi toparlarim peteklerin üzerinden bebek kıyafetleri eksik olmuyor dışarı asmiyorum ben yerler desen oyuncak dolu topluyorum yine dağılıyor ne var ben geliyorum desen de azıcık toparlansam ben de rahat etsem.. Yok ille utandiracaklar adamı.
bbizde öyleyiz gündüz hep uyanık kalıyoruz kucağımda yarım saat falan uyuyakalıyor yerine koymak isteyince uyanıyor ama bir şey vermeyi düşünmmüyorum açıkçası daha çok küçükler ya.Milupa ya da humana nın ıyı geceler çayını ıcıren oldumu kızlar ? Bızım gunduz 1 saat uykumuz yok
Ablam mutlaka al içir gunduzlerı dedı ama ıse yaramaz dıye almadım :/
Kundak yapmayı denedin mi? Kollarıyla kendilerini uyandırıyorlar.Bu saat oldu sıfır uyku. Sürekli sağa sola dönüyor ve mıkırmıkır ediyor. Aldım gazını çıkardı,kustu yatırdım yine aynı.
Sabah ezanı okunuyor yav
Pazar mevlüt var Cts temizlik ama ben insan olma vasfımı kaybettim.
Artık kesin eminim bu minnaklar gerginliği de anlıyor.
Kundak işi değil bu huzursuz inleyerek sağa sola dönüyorKundak yapmayı denedin mi? Kollarıyla kendilerini uyandırıyorlar.