2015 Şubat Anneleri

Bu kanama ne zaman bitecek. 37. Gun bugun ve leke leke devam ediyor hala.
Oglumda tam 40 surmustu sonra 1 yil adet olmamistim. Adet olmayinca de menopozlu gibi olunuyor
adet olmayın ben şuan halen görmekteyim bugün 5.gun ve hala adet bitmedi çok yoğun geçti

dün gece yine ağladım neden ağladığımı bilmeden
küçük şeyleri büyütüyorum çok fazla
Allahım ne olur hava ısınsın dışarı çıkalım yoksa ben kafamda huniyle çıkacağım sonunda
Ben çıkıyorum bir haftadır ama işe gitmek işe yaramıyor eğlenceli bir şeyler yapmak gerek.

Neyse yatayim ben birazdan viyaklayacak nasilsa yine az dinlneym bari hayırlı geceler ola inşallah
Canım bence bebegının tek ve en büyük sorunu asırı gaz!
Nıyemı?
Kızım kolık tı.dr usg de iç organlarını görmüyorum asırı gazdan değmişti 2 aylıkken
Hem açlıktan uyuyamaz hem emmek ıster hem de memeyle kavga ederdı. Süt cok boldu tıkanırdı aynı kızın gıbı..
Asırı da kusması vardı ..duşun 7 aylıkken günde 6 7 sıse şurup ıcıyordu
Artık rabbım affetsın Allahım al canımı duyordum ınsanın evladını süt varken doyuramaması derdıne derman olamaması ne büyük ızdırap.

Ta ızmıre gotırdum mardınden kalkıp profesöre . Yalvardım adama kızımın karnını ac bak dıye aglayarak.dr kızdı bana ne cektıgımızı bılmedıgınden .. Baska bır Prof geldı Dr un hocasıymıs bana aynen söyle söyledi
2 yasına kadar gelısımı gerılemedıgı müddetçe hıc bır Dr bısey yapamaz beklıceksın çaren yok. 2 yasından sonra devam ederse gelısımı cok ıyı olsa bıle müdahalen edilir dedı.

Asırı gaz cocuğu sancılandırıyordu. Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyorsu. Senın gıbı sutu ağzına akıta akıta besledim bi sure. Beslenme aralıklarını actım. Gaz olmasın dıyor herseyi yaptım. Ama 1 yasında hala koca cocuğun gazını çıkartmaya uğraşıyorduk .. En kötüsünü düşünme zaman ver yavruya ve sana dua edıyorum senın ıcın geçecek goreceksın

Canım bence bebegının tek ve en büyük sorunu asırı gaz!
Nıyemı?
Kızım kolık tı.dr usg de iç organlarını görmüyorum asırı gazdan değmişti 2 aylıkken
Hem açlıktan uyuyamaz hem emmek ıster hem de memeyle kavga ederdı. Süt cok boldu tıkanırdı aynı kızın gıbı..
Asırı da kusması vardı ..duşun 7 aylıkken günde 6 7 sıse şurup ıcıyordu
Artık rabbım affetsın Allahım al canımı duyordum ınsanın evladını süt varken doyuramaması derdıne derman olamaması ne büyük ızdırap.

Ta ızmıre gotırdum mardınden kalkıp profesöre . Yalvardım adama kızımın karnını ac bak dıye aglayarak.dr kızdı bana ne cektıgımızı bılmedıgınden .. Baska bır Prof geldı Dr un hocasıymıs bana aynen söyle söyledi
2 yasına kadar gelısımı gerılemedıgı müddetçe hıc bır Dr bısey yapamaz beklıceksın çaren yok. 2 yasından sonra devam ederse gelısımı cok ıyı olsa bıle müdahalen edilir dedı.

Asırı gaz cocuğu sancılandırıyordu. Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyorsu. Senın gıbı sutu ağzına akıta akıta besledim bi sure. Beslenme aralıklarını actım. Gaz olmasın dıyor herseyi yaptım. Ama 1 yasında hala koca cocuğun gazını çıkartmaya uğraşıyorduk .. En kötüsünü düşünme zaman ver yavruya ve sana dua edıyorum senın ıcın geçecek goreceksın
Ayni seyler bizde de oluyor ama bir aksam olsa diger aksam uyuyor allaha sukur. Ben de gazdan oldugunu dusundum. Tez zamanda sifa versin allah serefrazin bebegine de herkesinkine de

Normal dogumda benim de 1 ay surmustu acisi oturamamistim ama iplet gidince aci bitmisti. Sizin niye gecmedi ki ben anlamadim. Ne cileli topikmisiz normal dogurni da sezeryan yapani da
Ya bu ipler ne zamanda dusuyo :/ bakiyorum aynayla hala ordalar bi tanesi boyle sarkmis duruyo. Benim mi cekmem lazim yoksa kendi dusucek mi? 15 gun oldu acisi daha iyi tabii ama dusmediler hala :(

canim benimki gazdan ne uyyabiliyor ne yiyor
daha 20 gunluk bile deil gunudz uykusu yok gibi bisey:KK43:
gazi bitince duzelir diye umud ediyorum napayim teselli ediyorum kendimi bende ..

refleks ne için ?
ig deki hande nicki senmisin ?
karpuz yiyen bebis kim bulamadim :)

Yok ben Değilim hashandedir o

Ya bu ipler ne zamanda dusuyo :/ bakiyorum aynayla hala ordalar bi tanesi boyle sarkmis duruyo. Benim mi cekmem lazim yoksa kendi dusucek mi? 15 gun oldu acisi daha iyi tabii ama dusmediler hala :KK43:
Benim bir ay dusmemisti kendisi ama dr cekince geldi aci bitti. Ben korkumdan dokunmamistm. Bilmem sen de ceksen rahatlarsin belki

Kizima suslu sac bandi almak istiyorum disari ciksam nerde bulurum ya da internetten var mi bildiginiz bi butik fln

benim oglan uyandil baygin bi sekilde emdi , yarim yamalak gazini çikardim yatirdim uyyor
benim bu gunduzle gece arasindaki farki bulmam alzim
ek kadar bebek niye gunduz sancilanip gece sesi çikmaz
Bulursan bana da söyle.benimki de öyle.

Normal dogumda benim de 1 ay surmustu acisi oturamamistim ama iplet gidince aci bitmisti. Sizin niye gecmedi ki ben anlamadim. Ne cileli topikmisiz normal dogurni da sezeryan yapani da
Doktoru aradım gel bakalm dedi, 2 ay olacak neredeyse ben doğum yapalı . Bi sıkıntı var malesef. Ben artık inanmıyorum eski halime döneceğime

@fzy35 ebeyi aradım 6 ay kadar ağrı sızı olur dedi. Bu ağrı sızıdan kasıt ne onu da anlayamıyorum zaten . Hafif bi ağrı değil dmi sende de ? Baya zorum var Benm yani

Kv ilk doğduğunda ısrarcı oldu doktora gittiğimizde onun yanında sordum doktora sürelim mi diye oda fırça kaydı hiçbişey yapmayacaksınız çocuğa diye. Kvnin sesi kesildi, şimdi akrabalarına dert anlat tek tek. Eşimin fotosu var sürmeli sürmeli 40 yıl önceki adetleri dayatmaya çalışıyorlar tek başıma direniyorum
Hangi şehirdi senin.nerde bu adet merak ettim.

Kizima suslu sac bandi almak istiyorum disari ciksam nerde bulurum ya da internetten var mi bildiginiz bi butik fln
canım seninle kilomuz aynı diye hatırladım (kilo 82 boy 163) mevlüt için kıyafet almam lazım çıkınca mağaza mağaza dolaşamam sen hiç kıyafet aldın mı yada bildiğin bir mağaza var mı

Oğlumu dün ameliyat ettirdik doktor zaten acil yapmamız gerekiyor demişti biz de bir an önce olsun dedik. Çok zor bir gündü... Allahım bir daha yaşatmasın daha fenasını vermesin. Ameliyat oluyorken sünneti de aradan çıkardık. Rabbime çok şükür ... Çocuklar hasta olmasın rahatı bozulmasın hiç!
AA çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.bu arada damat olduğu günleri de göstersin.

Oğlumu dün ameliyat ettirdik doktor zaten acil yapmamız gerekiyor demişti biz de bir an önce olsun dedik. Çok zor bir gündü... Allahım bir daha yaşatmasın daha fenasını vermesin. Ameliyat oluyorken sünneti de aradan çıkardık. Rabbime çok şükür ... Çocuklar hasta olmasın rahatı bozulmasın hiç!

Geçmiş olsun daha kötüsünü yaşatmasın allah.

Back
X