- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o nasil oluyormus kiz :)kocam kendisine doğum hediyesi yeni telefon almış
bem boşuna midr bulantısı çektim boşuna sezeryan acısını yaşadım
doğuran ben lohusa olan kv kendini şımartan kocam
bileydim sıkın totonuzu doğurun derdim
Benim buyuk olan da sen bana kiziyosun diyo, icim sizliyo. Kucuk olan da emerken doysa bile kendisi veda edecek memeye, ben cekersem kesin aglamaya basliyo.Kizlar bi akil verin dlircem.uyumuyor bu cocuk.daha digrusu uyyamiyor.son 3 saatir en az 10 kere uyuttum arkami donnedem aciyor gozunu.derdi kucak deil biliyorum aama ne bilmiyorum.buyukler uyumuyor .kiziyorum onlarada dayanacak gucum kalmadi cok yoruldum.kizim bize cok kotu davraniyorsun diyor.ben beceremiyom bu isi.uc cocuk bana gore deilmus.yine uyumadi ses cikariyor.ALlahim sen bi yol goster nolur
Gittim , azcık bi dikişim varmış efendim ben abartıyormusum. Çektim kapısını cıktım. Idrar enf mi var die test yaptırdım artık aklıma bi de o geldi o da değil . Ben abartıyormuşum. Başka doktora gidicem ..
Bugüne kadar hep öyle yıkadım yok uyumuyor. Bugun de besledikten sonra yıkadım yine uyumuyor.
Ya su sen is yap ben çocuğa bakarım mantığı beni s sinir ediyor o isi sen de yapabilirsin ama o bebegin annesi benim benim bebeğine de sen annelik yapamazsın aslında en iyisi gurbette filan yalniz yasamak
aslinda benim dr sut emdikçe gelir birikme fln olmaz diyor ama daha onu tasdikleyemeidmYeni bir teorim tesbitim var. Simdi oglen uzun emdi uzun uyudu. Normalde kısack emebliyor emdigini onda da derin uyumuyor. Pompa ile sagmistim bi saat evvel o ara uyandi arandı verdm gogsumu az ve yavaş emdi akis azdi yani sut saginca bos gibiydi. Cabuk sızdı biberonla vercektim oysa dedm yine ac uyudu tam doymadan meme bosalmisti ya saginca. Entresan bir bsekilde derin uyuyo maşallah huzurlu gibi saginca memede kalan arka sut az da olsa doyurdu da ondan uyuyo belki de böyle iyi. Simdi gazdan iyi emmeyp sz emince hep on sutu laktozlu kısmı almış oluyor doymuyor onla demek ki ondan uyumayp araniyor yakin aralikli. O önsüt kısmını gecemedgmzden de gazı artıyor olabilir laktoza duyarliysa. Kısır döngü gibi olablr yani blmiom anltbldim mi ne demek istedim. Bu geldi aklıma smdi
Kizlar bi akil verin dlircem.uyumuyor bu cocuk.daha digrusu uyyamiyor.son 3 saatir en az 10 kere uyuttum arkami donnedem aciyor gozunu.derdi kucak deil biliyorum aama ne bilmiyorum.buyukler uyumuyor .kiziyorum onlarada dayanacak gucum kalmadi cok yoruldum.kizim bize cok kotu davraniyorsun diyor.ben beceremiyom bu isi.uc cocuk bana gore deilmus.yine uyumadi ses cikariyor.ALlahim sen bi yol goster nolur
of çocuklar hakli , kizim oyle dediginde emziriyordum ben kuçugu hem agladim hem emzirdimBenim buyuk olan da sen bana kiziyosun diyo, icim sizliyo. Kucuk olan da emerken doysa bile kendisi veda edecek memeye, ben cekersem kesin aglamaya basliyo.
geçmis olsun canim oglunaBilen varsa beri gelsin. Bebek uyumuyor ağlıyor kusuyor. Oglumun ateşi var.bi tek kızımda Bisey yok o da ağlama krizine girer yakında. Ve üstüne esim de yanımda değil.ve bi merak edip aramiyor bile.
Benim 23 gün oldu dikişler düşmemiş ama iyileşmiş demişti 13.gün dr. sadece çömelince düğüm yeri ağrıyor. Ki benim dikişimi 3 dr birlikte dikti benim bile iyileştiyse...
Hatta gecen hafra dr ultrasonla falan bakarken ağrı olmayınca paris korkum da azaldı.
sen en iyisi başka dr a git canım.
Gazı kakası falan yok dimi canım? Sen huzursuzsan ondan olabilir kaç gündür benim kız da hep kucakta uyuyordu eyvah ne yapacağım yalnız kalınca diyordum. Bırakınca uyanıyordu çünkü.
eşimi kv ile gezmeye yolladım emzirdim uyuttum yatırdım 2 saat ben ütüyü bitirene kadar uyanmadı.
banyodan sonra uyumamıştı sabah.
Benim kv 20 gün olacak neredeyse bende ama yarın öğlen gidiyorrr...
en son bugün öğlen duştan çıktığımda "süt nenen geldi kızım" dedi 1 günü kaldı diye bir şey demedim![]()
HAHAHAHHAH hiç gulecegim yokduBenim 23 gün oldu dikişler düşmemiş ama iyileşmiş demişti 13.gün dr. sadece çömelince düğüm yeri ağrıyor. Ki benim dikişimi 3 dr birlikte dikti benim bile iyileştiyse...
Hatta gecen hafra dr ultrasonla falan bakarken ağrı olmayınca paris korkum da azaldı.
sen en iyisi başka dr a git canım.
Gazı kakası falan yok dimi canım? Sen huzursuzsan ondan olabilir kaç gündür benim kız da hep kucakta uyuyordu eyvah ne yapacağım yalnız kalınca diyordum. Bırakınca uyanıyordu çünkü.
eşimi kv ile gezmeye yolladım emzirdim uyuttum yatırdım 2 saat ben ütüyü bitirene kadar uyanmadı.
banyodan sonra uyumamıştı sabah.
Benim kv 20 gün olacak neredeyse bende ama yarın öğlen gidiyorrr...
en son bugün öğlen duştan çıktığımda "süt nenen geldi kızım" dedi 1 günü kaldı diye bir şey demedim![]()
geçmis olsun canim ogluna
baska nesi var , burun akintisi vs varmi ?
of çocuklar hakli , kizim oyle dediginde emziriyordum ben kuçugu hem agladim hem emzirdim
benim kiz erken kalkar sabahlari hep diyorum dedesi alistirmis ben hastanedeyke, erken dedigim7 gibi uyaniyor, bende aksam sekizde yataga koyyorum
bugun camide hoca 9 da uyyun demis, yok ben uyumuycam 9 u bekliycem diyor hocayi dinleyecekmis, yaws kizim diyorum sen kaçta uyandin bunu biliyormu hoca yokk,sabahin korunde kalkdinmi kalkdin e o zaman sorun ne git yat iste
oglan uzerini açmis bagiriyor ortun yorganimi diye, kiza yalvardim ort diye inadindan kalkmadi
valla bi tane çocuk neyinize yetmiyor, sevin opun buyutun çikarin meydana
sakin baska çocuk falan yapmayinnnn bir olan, iki olanlarda yapmayin basiniza is almayin
hele benimki 5 sene sonra rahata ermisken kendinze bu eziyeti reva gormeyin ..
of çocuklar hakli , kizim oyle dediginde emziriyordum ben kuçugu hem agladim hem emzirdim
benim kiz erken kalkar sabahlari hep diyorum dedesi alistirmis ben hastanedeyke, erken dedigim7 gibi uyaniyor, bende aksam sekizde yataga koyyorum
bugun camide hoca 9 da uyyun demis, yok ben uyumuycam 9 u bekliycem diyor hocayi dinleyecekmis, yaws kizim diyorum sen kaçta uyandin bunu biliyormu hoca yokk,sabahin korunde kalkdinmi kalkdin e o zaman sorun ne git yat iste
oglan uzerini açmis bagiriyor ortun yorganimi diye, kiza yalvardim ort diye inadindan kalkmadi
valla bi tane çocuk neyinize yetmiyor, sevin opun buyutun çikarin meydana
sakin baska çocuk falan yapmayinnnn bir olan, iki olanlarda yapmayin basiniza is almayin
hele benimki 5 sene sonra rahata ermisken kendinze bu eziyeti reva gormeyin ..
ameliyat için geçmis olsun canimYok canım 2 hafta önce ameliyat oldu boğaz enf. Orta kulak iltihabı vardı genzinden ve bogazindan oldu artik geçti demiştim ama yine ateşli..napcam bilmiyorum
kizimin geniz eti hikayesini anlatyim sanaYok canım 2 hafta önce ameliyat oldu boğaz enf. Orta kulak iltihabı vardı genzinden ve bogazindan oldu artik geçti demiştim ama yine ateşli..napcam bilmiyorum
ameliyat için geçmis olsun canim
grip belirtileri yoksa dokuntulu hastalik olabilirmiki, okula gidiyormu seninki
ins amleiyat bosa olmamistir, kbb ciler genelde kasap gibi kesecek hasta avinda oluyolar
Amin canim her duamizda birbirimize de dua edelim ins bi mucize olur...aynen bende öyleyim aslında çalışmak zorunda değildim hatta bırakmıştım bile ama planlarımız değişti çalışmak durumunda kalacağım bu kötü bişey değil tabiki ama benim çalışma şartlarım sizden çok çok farklı
mesela ben 15 gün 16-24 7 gün 8-16 çalışıyorum
ve pazar tatilim yok pazar tatilini hafta içi kullanıyorum ve hafta içi de eşim çalışıyor pazar çalışmıyor
şimdiye kadar sorun olsada çok önemli değildi
ama artık minik bir bebeğimiz var tam bir aile olabilmemiz için pazar günlerine ihtiyacımız var
şirket hamileliğimde bile yasalara uygun davranmamışken işe dönünce hiç davranmaz diye düşünüyorum
ve bende her gün dua ediyorum bir mucize olsun işe dönmek zorunda kalmayayım diye
ben kızı da alıp bi cafeye gidip çay kahve keyfi yapmak yada yemeğe gitmek istiyorum
hava güzel olsa keşke
kizimin geniz eti hikayesini anlatyim sana
geceleri çok horluyordu odaya girince iki çocuk yan yana yatiyor birinden ses seda yok digeri buyuk adam gibi horluuyordu
bigun oyle esti dr a goturdum horluyor diye, film istedi kbb ye sevk etti
gittik kbb ciye, bakdi etti geniz etini alicam dedi açti ajandasini bana tarih verdi, fikirmide sormuyor adam :)
neyse eve geldim arastirdim , mesela eltim kiizni ameliyat ettirmis kizimin yaslarindayken yani 4-*5 sene once simdi yine horluyor dedi
sonra geniz etinin zamanla yine olustugunu ogrendim , bademcik gibi aldin bitti olmuyor yani
esime dedim ameliyat ettirmiycem istemiyorum dr dan iyimi bilicen dedi bana , bende sende horluyorsun once sen git ol amleiyati dedim :)
ertesi gun geldi haklisin amleiyat konusunda dedi,tarihi iptal ettirdim
o yaz izine geldik bi iki denize gidi kiizm geldigimizde horlamiyordu artik
ha su an bademcikleri buyuk hala ama yapisi oyle
hiç hasta olmaz benim kiz , ateside çikmaz bi yeride agrimaz kolay kolay, arada oksurur tek tuk grip yuzunden
o filmleri tr de kbb ciyede gosterdim oda ameliyat demisti bu arada