2015 Şubat Anneleri

Kiz boğazından demişim kulağından oldu,geniz eti %70 kaplamış 1 yaşından beri sürekli üst solunum yolları enf. Geçiriyordu sürekli doktorumuz çok iyi biri sevecen ve profesyonel bi doktor oğlum zaten ameliyat olacağını biliyordum ama bu zamana denk geleceğini bilmiyordum.au an sanırım bademciklerinde problem var yine aslında bademcikler de büyük demisti alicam misiniz dedim yok demişti şimdi onlar sorun çıkarıyor olabilir aklıma Bisey gelmiyor erkenden yattı olmazsa gece ateş düşürücü filan vereyim.
aglamazsa verme diycem ates dusurucuyu ama sen korkarsin simdi :)
yinede uyanirsa ver olmazmi, iki gece atesli geçse hiçbiseycigi kalmaz ama ilaçsiz olacak :)

Baska alternatifin var mi Yani gorumcene birakmaktan baska?ne olur bi mucize olsa da 24 haftaya ciksa bizim izinler bitmeden
Varla yok arasi halam var ama o da torununa bakiyor onlarin ist tasinma durumu var belki o zaman ama tasinmazlarsa mecbur gorumcem bakacak bakici tutsam aldigim maasi ona verince calismamin anlami kalmiyo izin 24 hafta degil ayda olsa elbet bitecek Allahim bi mucize olsun ne olur calismak zorunda kalmayayim...

bebek uyutmak icin Vecealna nevmeküm sübata biz size uykunuzu bir dinlenme kildik
bunumu okuyCAZ?
kaç defa ne zaman okuycaz
valla hatim bile indirrim yeterki uyusun su çocuk
uykusu olmasa biraz buyuk olsa valla sorun etmiycem ama daha 20 gunluk bile deil,uykusuda var
gozunu hmn kapiuyor ama dalamiyor iste uykuya, kiyamiyorum çok kuçuk elimden de bisey gelmiyor emzirmekden baska :KK43:

Son düzenleme:
aglamazsa verme diycem ates dusurucuyu ama sen korkarsin simdi :)
yinede uyanirsa ver olmazmi, iki gece atesli geçse hiçbiseycigi kalmaz ama ilaçsiz olacak :)

Ya zaten en iyisi çocuğun vücudunun savaşıp ateşinin düşmesi,banyoya filan da sokabilirim yasaya yasaya tecribelendik zaten, ama bu oğlanın ateşi çok fena birden yukseliveriyor e saat de geç oldu ya uyuyakalirsam da ateşi de çok yükselirse? Bayılır gibi kendinden geciveriyor ateşten.. Simdi bile saat 1de yatmayan çocuk saat 10da uykuya daldı.. Hasta olmasa hayatta yatmaz aksam üstü de uyumustu halbuki.

Ya zaten ateşi çıkıp rahatsız etmiyorsa problem yok 12 yaşından sonra filan geriliyoormus geniz eti ama bekleyemedik çünkü her üst solunum yolları enf. Olduğunda antibiyotik yazıyor doktor e almazsan çocuk duzelmiyor.
Bir de bu geniz eti oğlumun kulağında sıvı birikimi yapmış. Bundan dolayı hafif duyma kaybı vardı zaten kelimeleri uyduruyordu yanlış anlıyordu yuksek sesle dinliyordu bilgisayarı filan açtığında. Doktor dedi ki bu sıvı kulak zarına baskı yapıyor.bu baskı zamanla arttıkça kulak zari delinebilir.o zaman duyma kaybı kalıcı olur.zaten filmde de gördük geniz etini kocaman olmuş çocuk hep burnu tıkalı nefes alamıyor ateşleniyordu sürekli hasta oluyor bu ateş yüzünden havale geçirecek diye korkar olduk.en yuksek 39.7 oldu havale geçirmesine ramak kaldı.Allah korusun. Antibiyotik zaten uzun vadede böbreklere de zarar zaten.
insallah sorunlariniz tekrarlamaz canim
ben 39.5 a kdr gordum max atesi sonra yukseldiysede gormedim uyyordum valla:KK48:
çocuklarin atesi çikinca seviniyorum ben çabuk iyilesicek diye
benim gibi ates manyagi zor bulunur asigim atesi çok seviyorum:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Ya zaten en iyisi çocuğun vücudunun savaşıp ateşinin düşmesi,banyoya filan da sokabilirim yasaya yasaya tecribelendik zaten, ama bu oğlanın ateşi çok fena birden yukseliveriyor e saat de geç oldu ya uyuyakalirsam da ateşi de çok yükselirse? Bayılır gibi kendinden geciveriyor ateşten.. Simdi bile saat 1de yatmayan çocuk saat 10da uykuya daldı.. Hasta olmasa hayatta yatmaz aksam üstü de uyumustu halbuki.
çocuk çok halsiz kaliyorsa ver canim tabi
benim oglan 39.5 atesle koltuk tepesinde gezer ilaç hakkinida hep kaybeder boylleikle :)
insallah çikmaz daha fazla esin yok uç çocukla zorda kalma kiyamam yaa : ((

Benim ailemde ayrı cins canım en iyisi iki taraftan da ayrı durmak :KK66:

Bebişim kız canım. Hatay'ın adetlerinden

Sürme filan adetse aslında kiz torunları olmuş sana şöyle bi burma falan da alsalardi ya.. Bu da adet??

bunumu okuyCAZ?
kaç defa ne zaman okuycaz
valla hatim bile indirrim yeterki uyusun su çocuk
uykusu olmasa biraz buyuk olmasa valla sorun etmiycem ama daha 20 gunluk bile deil,uykusuda var
gozunu hmn kapiuyor ama dalamiyor iste uykuya, kiyamiyorum çok kuçuk elimden de bisey gelmiyor emzirmekden baska :KK43:
Canim insan uzuluyor onlarin bu perisanliklarini gorunce tabi diger cocuklarda etkileniyor bu halimizden evet 11 defa okunacakmis amme suresinden inanarak okursak olur insallah bu arada benim kiz banyosu iki gunu gecsin asla uyumuyor kendini banyo yaptirana ladar ogun hep agliyo sende bi banyo yap istersen

30 cc falan çıkıyor ama kafam karıştı doktora bi danışayım,teşekkürler canım :KK70:
Bebegin kac gunluk bide kilosu ne kadar...Dr daha iyi bilir tabi ama gunde iki kez 60cc mama cok az bence bizimki anne sutu alamadan 110cc mamayi gunde 8-9 kere aliyo belki seninki anne sutuyle tamamliyodur onu

Gündüz doktor bana hayvan gibi davranınca annemi aramıştım ağlamaklı , akşam da o azarladı gündüz moralini bozduğum için .
Söyleyeceklerim bu kdr : insanlardan nefret ediyorum . :)

Gündüz doktor bana hayvan gibi davranınca annemi aramıştım ağlamaklı , akşam da o azarladı gündüz moralini bozduğum için .
Tabii azar sebebi direk söylenmiyor , ensem ağrıdı başım söyle oldu , moralim bozuldu vb vb vb

Canim insan uzuluyor onlarin bu perisanliklarini gorunce tabi diger cocuklarda etkileniyor bu halimizden evet 11 defa okunacakmis amme suresinden inanarak okursak olur insallah bu arada benim kiz banyosu iki gunu gecsin asla uyumuyor kendini banyo yaptirana ladar ogun hep agliyo sende bi banyo yap istersen
ben her gun olmadi gun asiri mutlaka yikuyorum, canim
son yatirdiigmdada uyumasa banyo yaptircakdim herseyi denedim onun disinda uyuud bu sefer çok sukur
insallah ise yarar canim saolasin dua için

Benim 23 gün oldu dikişler düşmemiş ama iyileşmiş demişti 13.gün dr. sadece çömelince düğüm yeri ağrıyor. Ki benim dikişimi 3 dr birlikte dikti benim bile iyileştiyse...
Hatta gecen hafra dr ultrasonla falan bakarken ağrı olmayınca paris korkum da azaldı.
sen en iyisi başka dr a git canım.

Gazı kakası falan yok dimi canım? Sen huzursuzsan ondan olabilir kaç gündür benim kız da hep kucakta uyuyordu eyvah ne yapacağım yalnız kalınca diyordum. Bırakınca uyanıyordu çünkü.
eşimi kv ile gezmeye yolladım emzirdim uyuttum yatırdım 2 saat ben ütüyü bitirene kadar uyanmadı.
banyodan sonra uyumamıştı sabah.

Benim kv 20 gün olacak neredeyse bende ama yarın öğlen gidiyorrr...
en son bugün öğlen duştan çıktığımda "süt nenen geldi kızım" dedi 1 günü kaldı diye bir şey demedim :KK11:
Senin kv cosmus. Cvp vereydin bir omur unutulmaz laf ettmis yuhhh

çocuk çok halsiz kaliyorsa ver canim tabi
benim oglan 39.5 atesle koltuk tepesinde gezer ilaç hakkinida hep kaybeder boylleikle :)
insallah çikmaz daha fazla esin yok uç çocukla zorda kalma kiyamam yaa : ((
Bak iste biz boyle birbirimizi anlarız. Canım benim. Sarilasim geldi kiz sana. Gidip gelip eşimle bakıyorum ateşine. Su anlık idare eder. Çocukların ateşe verdiği tepki değişik oluyor. Bazen ateşi yuksekken senin oğlan gibi durumu da iyi olabiliyor.bi de benim oğlanın boyu uzun ama kendisi çöp gibi bi evin bi oğlu edemezsin hiç. Yemiyor içmiyor ondan da oluyor.
Beyefendinin simdi aklına geldi watsupdan bana napiyonuz diye soruyor. Hic açıp bakmadim.insan bi arar :KK12:

dr sana ne demistiki
annen niye oyle dedi
bilmece gibi konusmusun sekerim ben yine fransiz kaldim konuya :)))
benden nefret etmee haaaa

Hahaha cok ii dedin

Kuzum artik göre göre piştik resmen işine geldiğinde adet işine gelmeyince çekiliverirler. Böyle arada kalmışlıkları hiç sevmiyorum ya gelenekçi ol ya da modern ol di mi ama.

Back
X