2015 Şubat Anneleri

Gündüz doktor bana hayvan gibi davranınca annemi aramıştım ağlamaklı , akşam da o azarladı gündüz moralini bozduğum için .
Söyleyeceklerim bu kdr : insanlardan nefret ediyorum . :)

ayni benim annem.kardeş olabilir miyiz :KK53:

Bak iste biz boyle birbirimizi anlarız. Canım benim. Sarilasim geldi kiz sana. Gidip gelip eşimle bakıyorum ateşine. Su anlık idare eder. Çocukların ateşe verdiği tepki değişik oluyor. Bazen ateşi yuksekken senin oğlan gibi durumu da iyi olabiliyor.bi de benim oğlanın boyu uzun ama kendisi çöp gibi bi evin bi oğlu edemezsin hiç. Yemiyor içmiyor ondan da oluyor.
Beyefendinin simdi aklına geldi watsupdan bana napiyonuz diye soruyor. Hic açıp bakmadim.insan bi arar :KK12:
keske yakin olsak canim yaa olsun gonuller bir olsun kk saolsun :)))
yemeyen çocuk zor uyumayan çocuk zor emmeyen çocuk zor
acaba bu çcougun kolayi varmiki biz hangi akla hizmet çocuk yapip duuryozki :))))
benim kizi gorsen afrikalilar gibi , banyo yaptirirken kemikleri elime geliyor, anne beni iskelet dersinde incelerler demi diyor :))) ben diyom bazen dr lara evriyim seni anatpmi dersine soksunlar diye oda bana geri laf veriyor :)))

ama yemeginide yer yinede zayif manken olacak herhal baabsi bacaklarini kirar ikide erkek kardes oyyyy:KK45::KK45::KK45:
oglumda boydan kisa naptiysam uzatamadim çocugu bi ayaklarindan asilmadigim kaldi yeminle :))

enisteye konusma para yakar diyemi korkuyor niye aramiyor, yaz kiz çocugun atesi var de, 38 se ona 39 de, oteki kusuyor beriki agliyor de
çocuklarina kiyamaz belki vijdani sizlarr

Yeni bir teorim tesbitim var. Simdi oglen uzun emdi uzun uyudu. Normalde kısack emebliyor emdigini onda da derin uyumuyor. Pompa ile sagmistim bi saat evvel o ara uyandi arandı verdm gogsumu az ve yavaş emdi akis azdi yani sut saginca bos gibiydi. Cabuk sızdı biberonla vercektim oysa dedm yine ac uyudu tam doymadan meme bosalmisti ya saginca. Entresan bir bsekilde derin uyuyo maşallah huzurlu gibi saginca memede kalan arka sut az da olsa doyurdu da ondan uyuyo belki de böyle iyi. Simdi gazdan iyi emmeyp sz emince hep on sutu laktozlu kısmı almış oluyor doymuyor onla demek ki ondan uyumayp araniyor yakin aralikli. O önsüt kısmını gecemedgmzden de gazı artıyor olabilir laktoza duyarliysa. Kısır döngü gibi olablr yani blmiom anltbldim mi ne demek istedim. Bu geldi aklıma smdi
mantikli

Canim insan uzuluyor onlarin bu perisanliklarini gorunce tabi diger cocuklarda etkileniyor bu halimizden evet 11 defa okunacakmis amme suresinden inanarak okursak olur insallah bu arada benim kiz banyosu iki gunu gecsin asla uyumuyor kendini banyo yaptirana ladar ogun hep agliyo sende bi banyo yap istersen
Benimki de banyosuzluktan uyumuyor o zman. Ama bugun yikadik gazi olunca yine uyuyamadi. Ben 3 gunde yikiyorm digeri de suya girmeye calisiyor suyu ben dokcem.diyor :)

Benimki de banyosuzluktan uyumuyor o zman. Ama bugun yikadik gazi olunca yine uyuyamadi. Ben 3 gunde yikiyorm digeri de suya girmeye calisiyor suyu ben dokcem.diyor :)
Evet canim benim 6 yasindakide ole sampuanini ben dokiyim bebe yaginim ben suruyum diyo meraklilar

acaba bu çcougun kolayi varmiki biz hangi akla hizmet çocuk yapip duuryozki :))))
benim kizi gorsen afrikalilar gibi , banyo yaptirirken kemikleri elime geliyor, anne beni iskelet dersinde incelerler demi diyor :))) ben diyom bazen dr lara evriyim seni anatpmi dersine soksunlar diye oda bana geri laf veriyor :)))

ama yemeginide yer yinede zayif manken olacak herhal baabsi bacaklarini kirar ikide erkek kardes oyyyy:KK45::KK45::KK45:
oglumda boydan kisa naptiysam uzatamadim çocugu bi ayaklarindan asilmadigim kaldi yeminle :))

enisteye konusma para yakar diyemi korkuyor niye aramiyor, yaz kiz çocugun atesi var de, 38 se ona 39 de, oteki kusuyor beriki agliyor de
Kiz bizz hamilelikte pek atip tutuyorduk soyle bakariz boyle buyutiruz ama bu bebeler bir degisik cikti.
Hadi ikinviyi dogurdum da niye bukadar arasi yakin dogurdum ustune ziplayacak bebegin ilk firsatta.

Varla yok arasi halam var ama o da torununa bakiyor onlarin ist tasinma durumu var belki o zaman ama tasinmazlarsa mecbur gorumcem bakacak bakici tutsam aldigim maasi ona verince calismamin anlami kalmiyo izin 24 hafta degil ayda olsa elbet bitecek Allahim bi mucize olsun ne olur calismak zorunda kalmayayim...
En azindan biraz zaman kazaniriz.Allahim bize yardim et

Gittim , azcık bi dikişim varmış efendim ben abartıyormusum. Çektim kapısını cıktım. Idrar enf mi var die test yaptırdım artık aklıma bi de o geldi o da değil . Ben abartıyormuşum. Başka doktora gidicem ..
canim sorunun ne ki tam
sadece dikislerinmi aciyor ?
iltihap gibi akinti falan oluyormu
benn hemoroid acisindan dikislere sira getiremedim daha vallaa
Allahim saglikla sinamasin kimseyi bide evlatla

Evet canim benim 6 yasindakide ole sampuanini ben dokiyim bebe yaginim ben suruyum diyo meraklilar
Odada yikasam her yer su oluyor eliyle şap şup dagitiyor. Ben az daha bekleseymisim mi ikinci icin. Kv kp gidiyor yalniz nasil bas edixem korkusu sardi beni seninki buyukmus laf anliyordur

Kiz bizz hamilelikte pek atip tutuyorduk soyle bakariz boyle buyutiruz ama bu bebeler bir degisik cikti.
Hadi ikinviyi dogurdum da niye bukadar arasi yakin dogurdum ustune ziplayacak bebegin ilk firsatta.
he valla en çok ben atiyordum simdi hiç birini tutamiyorum anacim:KK70::KK70::KK70::KK70:
guluyorum aglancak halime
ben boyle çocuk gormedim , karni tok sut yok desem deilll
e gazinida çikariyorum kaç kere agizdan , kaka yapiyor gunde uç dort defa ordanda çikiyor
ama yok uyyamiyor
yok yokk yakin olmasi daha iyi
ikisinide yasadim ben buyuk çocugun kuçuk olmasi iyi en azindan kelimeleriyle konusmasiyla seni dövmuyor hareketleriyle dovsede konusma daha agirrrrr

Odada yikasam her yer su oluyor eliyle şap şup dagitiyor. Ben az daha bekleseymisim mi ikinci icin. Kv kp gidiyor yalniz nasil bas edixem korkusu sardi beni seninki buyukmus laf anliyordur
hahah bende az once uçunucyu niye yaptim diye soruyordum kendi kendime
ama bi cevap bulamadimki
salakligimdan herhaldeee:mad::mad::mad::mad::mad:

burasida olmasa kafayi yiycem herhalde bide diyonuz nasil vakit buluyorsun
çocuklar uyudu ben kk da size yaziyom
saatde baya geçmis
ama yazmasamda çatlayip patliycam napayim

neyse ben gideyim biraz uyyumda sut olsun benim yaramaza bakalim ne zaman uyanacak o kadear uyku savasindan sonra

Valla ben de aynini düşündüm.hangi akla hizmet bu kadar çocuk yaptım ki :KK53: benim gerçi kızlar supriz oldu, iyi ki de olmuşlar. Benim çocuklar da çok huysuz oluyorlar,her birisi değişik bi huy sahibi.öyle boyle bu buyuyecekler de,büyürken bizi de bunaltmasalar çok iyi olurdu :KK53:

Oğlan sünnet oldu mu olmadıysa belki olduktan sonra boy atar.kızının isi zor harbiden 2 erkek kardeş :KK48: damat ona gore akıllı davransin :63:
Yok canım cimrilikten değil öyle sorunumuz yok aramamasi için ama ilgisizlikten aramiyor bu daha kotu değil mi :KK51: Ben de aramicam çocukları,beni merak eden arardi zaten biri el kadar uç bebeyle Merak etmez mi insan.. Etmiyor demek. Gezsin tozsun oralarda boşver.

he valla en çok ben atiyordum simdi hiç birini tutamiyorum anacim:KK70::KK70::KK70::KK70:
guluyorum aglancak halime
ben boyle çocuk gormedim , karni tok sut yok desem deilll
e gazinida çikariyorum kaç kere agizdan , kaka yapiyor gunde uç dort defa ordanda çikiyor
ama yok uyyamiyor
yok yokk yakin olmasi daha iyi
ikisinide yasadim ben buyuk çocugun kuçuk olmasi iyi en azindan kelimeleriyle konusmasiyla seni dövmuyor hareketleriyle dovsede konusma daha agirrrrr
Yok bunun hem dili hem eli calisiyor. Firsat bulursa pataklamaya calisiyor. Bebis gitsin baska yere diyor olmadi gobegime girecekmis. Tam emzirmeye oturunca bir oyuncagini bulamiyor benim aramami istiyor kalkmazsan aglamayi saliyor. Memede bebekle oyuncak ariyoruz. Bebek zaten hik guk zor emiyor. Bir de hayal ediyordum birini emzirirken digerine sarilcaktim fln.
Sonra is baslamasi var ikisi birden bakicida nasil olur vs. Biz dahs cok dusunuruz zorumuz neydi diye ama olan oldu.
Allaha sukur halime .
Ha bir de su kilo isi cok moralimi bozuyor her an aklimda siskoyum siskoyum bu gobek ne diye

Valla ben de aynini düşündüm.hangi akla hizmet bu kadar çocuk yaptım ki :KK53: benim gerçi kızlar supriz oldu, iyi ki de olmuşlar. Benim çocuklar da çok huysuz oluyorlar,her birisi değişik bi huy sahibi.öyle boyle bu buyuyecekler de,büyürken bizi de bunaltmasalar çok iyi olurdu :KK53:

Oğlan sünnet oldu mu olmadıysa belki olduktan sonra boy atar.kızının isi zor harbiden 2 erkek kardeş :KK48: damat ona gore akıllı davransin :63:
Yok canım cimrilikten değil öyle sorunumuz yok aramamasi için ama ilgisizlikten aramiyor bu daha kotu değil mi :KK51: Ben de aramicam çocukları,beni merak eden arardi zaten biri el kadar uç bebeyle Merak etmez mi insan.. Etmiyor demek. Gezsin tozsun oralarda boşver.
yok sunnet seneye olacak insallah
oy ben korurum prensesimi ezdirmem evin erkeklerine ama damadida oyarim kizimi uzerse :)

senin kocada tam sopalikmis vallla
sen yasiyormuydun falan diye cvp yazsaydin ya :)

ne zaamn gelicek

Back
X