- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Bi bize denk gelmedi o tuzluk formatli bebelerden yarabbim
senin oglanla benim buyuk kiz ayni cekiyor. Keske maralimin dedgi gibi ilacsiz akısina birakinca atlatilcak cins olsa nerde. Benimki de ameliyattan iki hafta sonra enfeksiyon olmustu. O nalet geniz akintisi bitmedigi surece ne enfeksiyon biter ne bogaz gecer. Bademcikler icin iki yil beklme verdilerdi bugunki dr artik alinmasini gundeme almali dedi hatta ayda iki enfeksiyon yasadgmz icin koruyucu tedaviye basltsblirz dedi bu agizdan alinan tozlar havalar var ya. Cocugun genzi selale gibi akiyordu bana da gosterdi iltihabi oyle uyuz bsy ki o bende de var senede iki ay iyiyim o akinti enfeksiyon yapiyo o da ilacsiz kurumuyor. Kulaga vuruyor atesi yuksek tutuyor gicik vesselam ins toprlarlar canm size de bize de gecms olsun
esini de salla takmaya degmezler o ladar cazirtiya adam yatti uyudu tv izledi smdi de cekirdek citliyor bisey yasanmams gibi gayet relaks tavrins da ayrica kılım ya neyse ugrascak gucum kalmadi hic bugun kimsryle
Valla canım ne yapacağını şaşırmış durumdayım.sürekli evle ve çocuklarla uğraşmaktan başka hiçbir isle ugrasmiyorum bomboş bi insanım artik eşim ne yapsam sıkılıyor bak gece yarısı aramasına rağmen Bisey demedim onca zaman neden aramadin demedim watsupdan biraz yazistik belki farklı şeyler duymayı istiyor ama benim farklı bi dünyam yok ki bütün gün evde duran gerçekten bos bi insanım.gezip göreceksin gidip geleceksin okuyacaksin izleyeceksin ki konuşacak değişik şeylerin olsun azıcık okunmaya çalışıyorum biraz da yabancı film ve dizi izlemeye gayret ediyorum onları da uykumdan feragat ederek benden ne bekliyor ki bunun haricinde su an sinirden ağlamak uzereyim kendi gitti geziyor ne güzel ben bugün dışarı çıktım ama pazara gittim kendim için hiçbir şey yapmadım ama bunları kim düşünüyor ki?