2015 Şubat Anneleri

Canım benim çok öncesinde teşekkür ederim amiin ama ben lüzumu kendimi besleyebilmek istiyorum:KK43:

AllAh razı olsun canim

Amin canım inşallah

Bu kahve kısım var ya alttan üstten orayı başarı sıktır zaten içinde bile gibi bişeyler gelcek eline. Alttan üstten vakum yapar gibi çek bırak yap şu bardağın içine sağ. Pompadan iyi çıkıyorum ki benim pompa çok iyi bir marka güya. Meral diyordu damarı buldun mu çok kolay hakkaten öyle
Bir deneyeyim bakalım sağol canım.

Şeker yemeyen ben arada nutellaya saldırıyorum. Sütü etkiler mi ki?
Sekerli seylerin sutu arttirdigina inanilir ama cok yanlis bi bilgiymis. Sute yedigimiz hic bi sey etki etmiyo aslinda sadece su ve dinlenmek. Ben de tatli sevmem ama emzirdikten sonra canim cok cekiyo sanirim kuzular bizi somurdugu icin ihtiyac duyuyoruz.

Öf bu tableti otomatik düzeltme zikkimi sinir ediyor saçma sapan yazıyorum kusura bakmayın. Litchi dışarı çıkmayı çok isterdim tuvalete gidemiyorum ki ağlayan başlayınca. Uyumuyor da o fena. Ilk defa bir saattir uyudu da bi nefes aldım girebilir foruma uyanmak başa sarcak diye korkuyorum valla nerde kalmış Mado ah ah
Belki dışarda uyur diye demiştim canım.

Sekerli seylerin sutu arttirdigina inanilir ama cok yanlis bi bilgiymis. Sute yedigimiz hic bi sey etki etmiyo aslinda sadece su ve dinlenmek. Ben de tatli sevmem ama emzirdikten sonra canim cok cekiyo sanirim kuzular bizi somurdugu icin ihtiyac duyuyoruz.
Şekeri sorun değil de kakao sütü etkiler mi ki diye düşündüm çikolata etkiliyormuş donuçta

canim bana hastanede ogle yemegine karnibahar vermislezrdi
çock hiç durmadi o gun, ebelere dedim niye bana inu verdiniz sizin yuzunuzden çocuk mahvoldu dedim :))))
onlarda bu kdr çabuk etki etmez demislerdi
sen pazar ne yedin onu dusun :)
Pazar normaldi ya gazsizdi eminim:)

Kızlar dun akşam 6 da uyandı oğlum 10 a kadar sakin sakin baktı ben artık heralde uyur diyerekten emzirdim altını değiştik mamasını verdim gazınıda çıkardım uyumadı hala..birden ne olduysa ağlamaya başladı gece 2 buçuğa kadar ağladı en sonunda dayanamadım ağlamasına paranox s fitil koydum yarım saat mızırdandı sızdı uyuyakaldı saat 4 e gelirken sonunda acaba ağrısı mı vardı ki..inanın buraya yazmayı düşündüm ne yapabilirim biri uyanıktır cevap verir diye buraya yazma imkanım bile olmadı..şuan çok şükür emdi uyuyor..ama gece emzirdimde mamada verdim ne sustu ne uyudu..

Canimbn rezeneyi cok iciyorum. Gunde 4-5 bardak icerim. Isirgani gunde 1 bardak iciyorum o da aklima gelirse.hepsini ayni gun yapmamak lazim diye biliyorum canim

Biberonu da aynı yapıyor onu da yukarıya tattan ziyade yutmakla o an problemi. Biberonu 14 günde 3 kez kabul ettirebilirsiniz 30 402 den fazlası hiç aalmadı. Sütun açıklığı olsa arada emdikten etmezdi diyorum sadece bunda da alerji varsa bişeyler sütle de dokunuyor olabilir çünkü bazı günler bütün gün bu kriz bazen daha aralıklı. Dün için de teşekkür ederim cnm

Ah o gaz nasıl bir gaz anatomik yapısı mi sıkıntılı acaba bu kadar seri ve çabuk gaz olmasi tuhaf dil mi çıkmıyor bi de ne yaparsan yap. Ilan da veriyor masaj da yapıyorum nafile. Malesef büyüktü derdimiz burda anlayan çıkmadı hep istanbula taşınıp sürmüştür hoş uzaktan uzağa o da care olmuyo. Zaten alerjisi onun net bi şablonu yok dolar da biyere kadar götürüyor. Büyüğüme içim gidiyor içim :KK43:

Yeşil değil kazası sarı. Normalde günde iki yapardı şimdi onu da zor yapıyor her bende lekelere şeklinde az az portal çıkartıyor günde bir normal kaka az miktarda oluyor. Tenten teması iyidir yapıyorum klimalı son ısıda açıp iyice ısıtıyor ortamı. Meme reddine geri döndürme faydası çökmüş bu refleksi kırmak için deniyorum onu üstüne battaniye atıyorum usulca olursa. Müsait biri daha dedi bugün alırsam ama ağızdan çıkarıyorlar fayda eder bize alttan değil sorun yatakta düğümlendi gazdan.
günde 2 bardaktan fazlası onerılmıyor, bağırsak dugumlenmesıne yol acıyormuş bebekte aman dıkkat

S serefraz85 kendınden sallanan portatıf besıkler var 25o cıvarı fıyatları. Ben kızımı ana kucağında sallardım hep ama sabahlara kadar sabahtan aksama kadar.. 3. Ayında barız rahatlamıştı ınsaallah az daha sık dışını canım bu günlerde hemen gecsın.. Büyük yavru bıZdede bıraz sıkıntılı cok üzülüyordum vallahi oğlanı emzırırken bı yandanda kızıma yemek yedırıyorum baktığından sürekli benı kardesıyle görüyor kıskanmasın dıye uğraşıyorum .. zor bu günler ama kolaylık ta pesınden gelecek a daha sabır guzelıö

Kızlar aman adet olmayın ayy 8 gündür oluyorum bugün 9.gun daha yeni bitti sayılır çok yoğun geçti

S serefraz85 kendınden sallanan portatıf besıkler var 25o cıvarı fıyatları. Ben kızımı ana kucağında sallardım hep ama sabahlara kadar sabahtan aksama kadar.. 3. Ayında barız rahatlamıştı ınsaallah az daha sık dışını canım bu günlerde hemen gecsın.. Büyük yavru bıZdede bıraz sıkıntılı cok üzülüyordum vallahi oğlanı emzırırken bı yandanda kızıma yemek yedırıyorum baktığından sürekli benı kardesıyle görüyor kıskanmasın dıye uğraşıyorum .. zor bu günler ama kolaylık ta pesınden gelecek a daha sabır guzelıö
Biz de aldik salincak ama daha kullanamadik dedigin gibi uc aydan omce algilamayacak heralde bekleyelim 1,5 ay daha

S serefraz85 yazdıklarını okuyunca şu aklıma geldi
bebekler yediğini emdiğini yutamadıgı zaman bizim büyükler damağı çok aşağıda o yüzden yutamıyor ememiyor derler parmaklarıyla damağı biraz kaldırırlardı biliyorum saçma bişey olabilir tehlikeli oldugunuda düşünebilirsin ama ne biliyim bu kadar çaresiz olmana üzüldüm insanın aklına herşey gelebiliyor acabamı diyorsun
ama süt sıvı daracık bir yerde olsa akar gider sen tazyikli geliyor diyorsun ağzına doldugu anda tıkanıp kalıyor yutmaya çalışıyor olmuoyr
annemde yapardı yeğenlerime damağını hafif yukarı doğru bastırır gariptir ki sorun kalmazdı
inş en kısa sürede sorunun hallolur süt varken emzirememekte ayrı sorun
benımki memeye cok düşkün ama süt doyacağı kadar yok maaleef
şimdide organık mama araştırıyorum madem mama ile besleniyor en iyisi olsun diye
herkesin derdi farklı farklı allah yardımcımız olsun

Back
X