- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kauçuk sankiEki Görüntüle 1467509 Ben de bu resmi gördükten sonra kuşkuya düştüm
Elinin tamamı ağzında ama emzik verince almıyor.Bizimki emziği ağzından bir pörtletiyor taa beşiğin diğer başına.
Çok fena bu sıpalar.
Mastit deilsin demi cnm?Kızlar çok usuyorum bütün eklemlerim agriyor![]()
Aynıyız cidden. Şibden iki tane çocuk dr değiştirdim.biri güleryüzlü iyi bakmıyor öteki çok iyi bakıyor suratsız.sorma be yaa.
Valla bende bebiste kusuyo cok fenaaCamış gibi çikolata yiyorum yavru da sürekli kusuyor ondan mi
Canm herseyden kisitlama kendini.az az ye bence.bana haadtanede yesil sebzelerin hepsi gaz yapar dediler.hangi birini yemiycez.hep makarna pilav mi yiycez bide patates :).gaz illaki olucak zamanla gecicek insGaz Yapıcı bişey yemiyorum acaba içtiğigaultivitamin mi gaz yapıyor ki?
Kullanıyorum ben de sab ıBugün itibariyle gazla mücadeleme sab simplex kullanarak devam ediyorum.İnşallah bi sıkıntı olmaz..Sizlerden gaza karşı takviye kullanan var mı?
Mastit deilsin demi cnm?
Elinin sıcsklığını hissediyR demek selocanElinin tamamı ağzında ama emzik verince almıyor.
Gobegimiz dustuuu :)) oh sonunda yaa.. o kahverengi leke gibi seyler var ama hala normal di mi ? Simdi dikkat etmem ve yapmam gereken bisey var mi?
Bi de hemen banyo yaptirabilir miyim?
Kiz suratina bakma dr un.ilac sevdalisi olmasin.dogru teshus ve tedavi uygulasin yeter.brn[/QUOTE]Aynıyız cidden. Şibden iki tane çocuk dr değiştirdim.biri güleryüzlü iyi bakmıyor öteki çok iyi bakıyor suratsız.
Bebeği de hiç sevmiyorlar bakarken.
Geçen gün radyolojide bir dr baktı bakarken sevdi sevdi bebek sakinleşti.kendininde aynı kızı varmış ondan.
Hamilelikte de biliyorsun dünya dr değiştirdim
Ben ne bulsam yiyorum valla.Canm herseyden kisitlama kendini.az az ye bence.bana haadtanede yesil sebzelerin hepsi gaz yapar dediler.hangi birini yemiycez.hep makarna pilav mi yiycez bide patates :).gaz illaki olucak zamanla gecicek ins
Yaptırabilirsin. Bizimde geç.düştü ve bebek iki aylık yeri daha yeni iiyileşti.doktor bir şey sürme dedi ama ben bakım seti almıştım mikrop kapmasın diye onla sildim.Gobegimiz dustuuu :)) oh sonunda yaa.. o kahverengi leke gibi seyler var ama hala normal di mi ? Simdi dikkat etmem ve yapmam gereken bisey var mi?
Bi de hemen banyo yaptirabilir miyim?