Canım allah yardımcın olsun cidden çok zor ben de ilk kızımda bi huzurla emzirememiştim şimdi oğlumda da aynı kısır döngüye giriyorduk ki kangurunun acayip faydasını gördüm çok şükür, omuz bel kalmıyor insanda ama en azından o ağlama sesini kesiyor ya değer, benimki o kumaş parçaları var ya sarıyorsun bebeği kucağına adı mobywrap belki tr'de de vardır bu tip kangurular, klasik kangurular daha kompleks oluyor ve bebekler tam rahat etmiyor benim kızım hiç sevmemişti normal kanguruydu, diyorum keşke ona da bundan alsaymışım belki her şey çok farklı olurdu nasip tabi:/ ama en önemlisi eğer imkanın olurs yarım saatçik de olsa uzaklaş iki çocuğundan da daha sakin olursun bu da onlara iyi gelir ya da büyük kızınla baş başa iki dk markete git falan espriler yapın kafanızı dağıtmaya çalışın allah yardımcımız olsun benim de büyük 14,5 aylık ve öyle işte annelik zor anlatmaya gerek yok
Kangru ile denedm durmuyor icinde bagriyor yine denerim olmadi
Şırıngayla vermeyi denedin mi canım? Hem hızlı bir şekilde veriyorsun hem de beş dakikada doyuyor
Evet ilk oyle denedm onu da beceremedi hava yutunca
Istanbul dogum akademisi ile bi irtibata geçsen cnm..doğum sonrası bakım hizmetleri falan var ya belki tlfnda da sadece danışmanlık ücreti falan alıp yardimci oluyorlardir..ya da mail yoluyla
Teorik oneri disinda telefonda faydasi olmaz ki zaten arastr oku herseyi denedm birebir görüp oneri getrcek biri olsaydi keşke
cnm şırınga ile verenler varmış nasıl veriliyor bilmiyorum araştırıp denesen mi acaba
Denedm be kuzum onu da yutamadi cadi