2015 Şubat Anneleri

Kizlar emzirme suresi git gide kisaliyor bizde. Ilk zamanlar nerdeyse 45 dk emiyordu ama sutum azdi o zaman doymuyodu da uzun suruyodu sanirim.

Simdi 20 gunluk olduk nerdeyse 15 dk emiyor en fazla. Ama doymama belirtisi yok. Kendi birakiyor memeyi ve istemediginde asla veremiyorum. Doyuyor belirtisi bu herhalde?

Bi de uykudan acikip uyaniyo ya emziriyorum o zaman gayet rahat emiyor. Sonra gazini cikarip altini degistiriyorun tekrar araniyor tejrar memeyi verince bu sefer savasiyo memeyle. Gazi oluyo o ara sanirim bi de uykusu geliyo. Acaba vermesem mi memeyi ikinci kez? Emzige de alistirdim ya zaten surwkli emme icguduleri var ac olmasalar da. Emzigi verince sakinlesiyo. Ama bu annelik cok fena surekli doymuyomus gibi hissediyo insan :/
Kakasisariysa doyyod ur

Ruh halinden anlamayan derdini hafife alan insanlar uzak durun benden hicbirinizi duyasm göresim yok. Hele de ee annelik zor demiyor musunuz gel dellenme. Hala da inadna yapar gibi ay topac gibi toplamis kocaman olmus demiyolar mi o dilinizi essek arisi soksun diye diye cocugu nazardan catlattiniz. Iki sarkik yanak gorup resmden durumumzu blmio gibi kilo et hesabı yapmayn bana derdim o sanki yaa:(( aramayin sormayin unutun mumkunse beni off insan göresim yok

B
Benimki su an kanguruda uyyorbuyaniyor oyalansin diye koydum yoksa emmek isteyecek.burda az kisi saatli emziriyo gsliba.surekli emme olayu bi bize ozel deil.niye bu dr lar ugrssiyo bizimle ya.az once 5 dk dayansnildim aglamasina sonunda pes edip emzirdim.
Benimki kurulu saat gibi zamanı hep belli.
İstesemde arada emmez. Öyle karmaşık ne doyduğunu anlıyorsun ne acıktığını

Kiz okuldan geldi tam o sirada zar zor uyuttum bebe uyanir olmusken memeyi tutturmayi başarmstmki ses yapti ablasi bıraktı daha zinhar aldramadm acliktan basti yaygarayi yok aklimi yiyeceğim ben kasikla olmuyo Şırıngayla olmuyo biberon almiyo napim ben ya napiiim. O bagrdkca ben agladim yine kabus bi aksam büyük kaldi oyle bakakala anne tirlatmis ilgi sifir oyy atıcam kendmi camdan yeter artk ya

Ruh halinden anlamayan derdini hafife alan insanlar uzak durun benden hicbirinizi duyasm göresim yok. Hele de ee annelik zor demiyor musunuz gel dellenme. Hala da inadna yapar gibi ay topac gibi toplamis kocaman olmus demiyolar mi o dilinizi essek arisi soksun diye diye cocugu nazardan catlattiniz. Iki sarkik yanak gorup resmden durumumzu blmio gibi kilo et hesabı yapmayn bana derdim o sanki yaa:KK43:( aramayin sormayin unutun mumkunse beni off insan göresim yok

bu yüzden ben çocuğun resmini heryerden kaldırmak zorunda kaldım. resmen çocuk ağlamaktan çatladı. yok kilolu yok çok güzel diye diye dışarı çıkarmaya bile korkar oldum. zaten kilolu doğdu normaldir kilosu olması ama insanları o gözleriyle çocuğu yiyecek gibi davranmalarını anlamıyorum. ben her gördüğüm bebeğe maşallah derin 10 kere ama millet aynı şeyi yapmıyor.
annelik çok zor zaten hemen sığındıkları laf o. benim eşim bile aynı kelimeyi söylüyorda gerisini varın siz düşünün :)

3 saatte bir emiyor benimki uyursa sonra da sut azaliyor. Nasil meme varsa az emdi diye sut azaliyor. Sabah uyudu simdi sut yok.

Bizimde saatli değil emme durumumuz tek bildiğim en fazla 1.5 saat durdura biliyorum emmeden sonra bida bida bida..

bebeğim çok fena pişik oldu kızlar ya
hugies kullandım önce sonra prima yeşil paket kullandım ikiside pişik yaptı
hele prima çişi öyle bi sızdırmışki bebişimin döşeği bile çiş olmuş şaşırdım yani nsl o kadar sızdırmış
şimdi molfix almaya gitti eşim ,inşallah o iyi gelir

[QUOTbiberonL_, post: 40149436, member: 143877"]Sabah ben ilk defa bibern verdim.once ikimizde acemi olduguumuz icin basarsmadik ama sonunda icebildi dogru tutunca biberonu.chicco markasi[/QUOTE]

Sirf biberona alissin diye 3 kezddemedimvermeyi 5 cc iiçmeden fiskirtarak kuştu.. Emince olmuyo öyle.. Cikamadim içinden .. Akisiyla mi alakali nedir

bebeğim çok fena pişik oldu kızlar ya
hugies kullandım önce sonra prima yeşil paket kullandım ikiside pişik yaptı
hele prima çişi öyle bi sızdırmışki bebişimin döşeği bile çiş olmuş şaşırdım yani nsl o kadar sızdırmış
şimdi molfix almaya gitti eşim ,inşallah o iyi gelir

İlaca falan gerek yok kalin bir tabaka halinde vazelin sur 2 gün her alt acmada .. Mucize kesinlikle 1. Ayda geçmeyenonca ilaca 2 ggüneggeçti vqzelinle

Sabah 8 kanepedEki sabit konumumu aldim memeleri Cikardim bardaga cekistrmek suretiyle sagarak tazyigi aldim ya da aldigimi sandım. Kiz aranmaya basladi memeyi verdim kavga basladi. Cekistir tepele salla yat amuda kalk elli pozsyon Dene.gaz dugumlensin cocugu salla ovala feryat dindir uyutmya mucadele et. Kalk bardagi al yine sag yine uyansin yine kavga yine aynı seyler ayni koltuk Ayni cinnet ayni bebe. Yemek Yok tuvalete Gidemedm is yapamadm cocuk okuldan gekcek ayni koltugun onunde ayagmda bebe salliyorum her gun anneyi ayni bulan ayni hayal kirikligi ifadesnde bir cocuk ve akabinde Gelen aglma krizleri. velhasil kelam su an yerinde olmayi cok isterdim Masallah subhanallah size. Bitkisel hayattn cikmak istiuorum yaaa:KK43:

gecmis olsun eve grdi mi dolaniyo illa benim buyuk de hasta oldu kucuhu koruyalm derken bana satti bogazm yaniyor gicik var iki gundur agzimn ici aft doldu

Geçmiş olsun sana da canım,bizim tek cocuklular gibi olmamız imkânsız boşa ozenmeyelim o yüzden :KK48: aft çok kotu oluyor ya ama ayni zamanda bağışıklık sisteminin de alarmı demek ye iç kendine iyi bak herşeyi yaptığın halde bebek durmuyorsa koy bi kenara bari emekleron boşa gitmesin büyük kizaninla ilgilen. Bebekleri anlamak zor zaman geçtikçe de huyları değişiyor ama büyüklerin akli eriyor aksam ver babasına kizinla ilgilen.çok da kafaya takmamak lazım taktikca daha kotu oluyor sanki.

İlaca falan gerek yok kalin bir tabaka halinde vazelin sur 2 gün her alt acmada .. Mucize kesinlikle 1. Ayda geçmeyenonca ilaca 2 ggüneggeçti vqzelinle

Birinde ise yarayan otekinde ise yaramıyor maalesef canım,vazelin o bölgeye cis kaka gelmemesini sağlar ama hali hazırda olan pisigi tedavi edemez ki.

Back
X