- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
sen çok bilinçli bir annesin. tartıştığın zaman aklına Tuna gelsin ve kendini frenle onun yanında yapmamaya çalış.Online danışmanlığı bende düşündüm ama ne kadar samimi olur bilemedim. İlk önce yüz yüze gelsem belki daha sonra online devam edilebilir. Ya aslında her ailede olan şeyler yaşandı benim hayatımda da ama ben belki biraz fazla etkilenmiş olabilirim, küçüklükten beri her şeye ve herkese karşı biraz fazla sorumluluk üstlendim, zorunda kaldım. Ondan böyle düşünüyorum. Aile danışmanları var, eşime dedim gidelim diye ama kabul etmedi. Erkekleri bilirsin.. Artık bende düşünerek adımlar atmak istiyorum, kontrollü olmak istiyorum.. Sadece Tuna için değil kendim için de.. Hayat kısa kuşlar uçuyoooor :)) sen mesleğinin de verdiği bilinçle çok güzel adımlar atmışsın. Ayaz da sürpriz yumurta olmuş napalım :)
inan bana çocuk olunca bir çok sorun doğuyor. konuşmuştuk geçen yine bunu. bazıları daha çok etkileniyo. bizim gibi :)
ben ağladığımı bilirim neden eskisi gibi romantik değiliz diye :) artık takmamaya çalışıyorum.. hani diyolar evlilik aşkı öldürür diye. aşkı sevgiyi olmasa da tutkuyu öldürüyor. hele çocuk olunca hepten umut kesiliyor artık.
sevgi saygı kalıyorsa yeter, en önemlisi de o. ben böyle avutuyorum kendimi ve kabuşlenmeye çalışıyorum yeni hayatımı.
artık o romantik adam yok, çünkü bende aynı değilim. kısacası cicim ayları seneleri bitti. tartışmaların çoğalması çok normal. ne yaşadığını bilmiyorum ama ufak tefek şeyleri gözardı etmeye çalış.. yoksa gerçekten mutsuz olucaz..