- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
ben geçen kulak ağrısı çekmiştim hangi kulağın ağrıyoda o taraf felçli gibi oluyorduYok
Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acaba
geçmiş olsun canım geçmezse doktora git
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen kulak ağrısı çekmiştim hangi kulağın ağrıyoda o taraf felçli gibi oluyorduYok
Yok canım öyle bişey birde asıl sağ kulağım ağrıyor. Onun ağrısı mı vuruyor acaba
Allah rahmet eylesin canimbenim yengemin beynine pıhtı atıp vefat etmişti doğumdan 15 gün sonra belki onu hatırlıyorsundur.
küçücük bebek ve iki kızı yani kuzenlerim yetim kalmıştı. 6yıl oldu. çok acı çok.
oy gencecik kiz ana babasi ne halde kimbilirbaska cocukları yok. bu ilkti. zaten yeni evlilerdi hemen hamile kalmıştı kız. eşi yıkıldı yani. kabullenemedi durumu. sakinleştirici veriolar. Rabbim sabır versin.
Kontrol ettim canım şükür birşey yok.takip et canim bakalim bi
Yüz felcinin gelişimi nasıl olur?
Rahatsızlık hızlı bir gelişim gösterir. Bir anda görülen yüz kayması, su içerken suyu tutamama, gözlerdeki yanmayla hastalığın farkına varılır. Ortaya çıkan durumun netleşmesi bazı hallerde bir kaç gün sürebilir. Boyun bölgesinde ve kulak arkasında meydana gelen ağrı öncü bir belirti olarak kabul edilebilir. Bu belirti dikkate alınırsa, rahatsızlığın erken teşhisi yapılabilir.
Yüz felcinin belirtileri
Yüz siniri gülümsemek, yemek yemek, birşeyler içmek, çiğnemek, kaşları kaldırmak, kaşları çatmak, burnu kırıştırmak, öpücük atmak, gözleri kapatmak ve açmak gibi mimik hareketlerinden sorumludur. Sinirin hasarı bu hareketlerde kayıplara neden olur. Yüzün bir yanında ifadeler kaybolur ve yüz aşağıya doğru sarkar. Aynı zamanda;
- Yüzde ağrı
- Baş ağrısı ve baş dönmesi
- Kulak ağrısı, kulak çınlaması, sese karşı hassasiyet
- Konuşma zorluğu
- Yeme içmede zorluk
- Duygularını ifade etmede zorluk
- Salya akması
- Kas seğirmeleri
- Gözyaşının kontrolsüz akması
- Gözde ve ağızda kuruluk gibi belirtiler görülür.
- bide bunlari buldum , insallah deildirde sen yine geçmezse dr a falan git bi
- kulak arkasinda beze gibi bisey yok demi
- sadece bi taraf agriyor sorun ediyor olmasi tuhaf
aa ben bilmiyorum ne olmuştu peki sonra?
Evet haklısın keşke emzirip yatırsan yatağında azıcık sallasan ve uyusa. İnşallah o günler de gelecek. Allah saglık sıhhat versin yeter kievet haklısın canım nasıl uyuyosa uyanınca onu istiyo. ne farkeder memede uyusa meme isticek ya da kucakta uyuda kucak. eninde sonunda ben uykusuz kalıcam.
bi derdi olsa keyfi de yerinde olmazdıki? anlamıyorum ya. diş demek istemiyorum çünkü aylardır diş diyoruz zaten.
iştahı da kötü iki gündür. fıttırmak üzereyim.
Sağol canım öyle yapacam artıkben geçen kulak ağrısı çekmiştim hangi kulağın ağrıyoda o taraf felçli gibi oluyordu
geçmiş olsun canım geçmezse doktora git
yanlis hatirlamiyorsam yogun bakimda kaldim falan dediaa ben bilmiyorum ne olmuştu peki sonra?
oy gencecik kiz ana babasi ne halde kimbilir(
amin aynen öyle canım. normalde gece kalktığında emer yatardı sallanmadan ama bu da bi süreç galiba bi derdi var ama anlamıyorum.. bakalım görücezEvet haklısın keşke emzirip yatırsan yatağında azıcık sallasan ve uyusa. İnşallah o günler de gelecek. Allah saglık sıhhat versin yeter ki
girmiyodum bi ara buraya o zamandı herhalde hiç hatırlamıyorum. allah korusun ya inşallah iyidir şimdi.yanlis hatirlamiyorsam yogun bakimda kaldim falan dedi
iç organlarina atmisti kan pihtiisi kalbe beyine falan deilde
Sadece sezeryanda mı oluyor bu pıhtı atması normal doğumda olmuyor mu acabayanlis hatirlamiyorsam yogun bakimda kaldim falan dedi
iç organlarina atmisti kan pihtiisi kalbe beyine falan deilde
Buyrun bana mi dediniz ne dediniz :)
Allah yardimcin olsun baya bir zorluyor o durum ben 5. Ayindan beri dis diyoruz ara ara tutuyor damari ne dis cikti nede duzeldi aynen devam bir ara yemesi rahat oluyor sonra uykusu duzenli gibi oldu derken hersry basa sariyor yemiyor emmiyor uyumuyor huniyi takiyoruz sonra ikimizde :)evet haklısın canım nasıl uyuyosa uyanınca onu istiyo. ne farkeder memede uyusa meme isticek ya da kucakta uyuda kucak. eninde sonunda ben uykusuz kalıcam.
bi derdi olsa keyfi de yerinde olmazdıki? anlamıyorum ya. diş demek istemiyorum çünkü aylardır diş diyoruz zaten.
iştahı da kötü iki gündür. fıttırmak üzereyim.
Allah rahmet eylesin sehit olmus allah geride kalanlara sabir versin cok uzuldumgünaydın bayanlar. kaynanamın dayısının kızı doğumda vefat etti. bizde onunla ilgilendik haftasonu. bebek sağ ve sağlıklı. yetim kaldı yavrucak ona çok üzüldüm. kendime kızdım tabiki. sağlıklıyız ama sürekli söyleniyorum diye. böyle karışık duygularla bi haftasonu geçirdik.
İnşallah canım, sağol desteğin için.. Evet dert ortağım Tuna :)Canim insallah duzelir araniz. Cocuktan sonra eslerle aramiz acilabiliyor. Insallah Tuna buyudukce hersey yoluna girecek. Sen cok iyi bir annesin kiyamam dertlesmis bi de Tunacikla.
Can'ım mesele ne evlilik ne çocuk mesele, uykusuzluk.. İnan derin bi üç saat uyu, bütün sinirin geçecek, çok yorgunsun, o yüzden böyle diyorsun..2 gecedir bir sınav veriyorum galiba.
şükrediyorum şükrediyorum.. sabır çekiyorum, derin nefes alıyorum, geçecek sakin ol diyorum, dua ediyorum. uykusuzluk bedenimi de zihnimi de ele geçirmiş durumda. daha saat 1 ve bu saate kadar kaçıncı uyanışı sayamadım.
şükrediyorum.. ama yarın vicdan azabı çekeceğimi bile bile yine de ben neden evlendim neden çocuk yaptım sorusu çıkmıyor beynimden!
Allahım çok feci... Can'ım başınızsağolsun, neden vefat etti peki ?günaydın bayanlar. kaynanamın dayısının kızı doğumda vefat etti. bizde onunla ilgilendik haftasonu. bebek sağ ve sağlıklı. yetim kaldı yavrucak ona çok üzüldüm. kendime kızdım tabiki. sağlıklıyız ama sürekli söyleniyorum diye. böyle karışık duygularla bi haftasonu geçirdik.