bi de sen çalışıyosun. vallahi hayranım size. gerçi çalışmak daha mı iyi ne onu da düşünmeye başladım son zamanlarda :) hele sizin kaynanalar işleri de yapıyomuş oh mis :)
gerçekten çok ama çooook zor bu uykusuzluk. Ayaz gibi değil Begüm allahtan ben dayanamazdım. allah yardımcın olsun

hiç dayanamıyorum zorluğa neden böyleyim ya hasta olsa yeterki hasta olmasın yykusuz kalmaya razıyım diyorum :))
ama gece o uykumdan uyanıyorum ya o an ben ben değilim canavar oluyorum resmen. şuurumu kaybedip atarım kendimi camdan valla haha :))
kesinlikle canım haklısın.. uykumu aldığım gecelerin sabahında öyle güzel uyanıyorum ve gün öyle güzel geçiyorki.
bu uyku meselesi bizi mahvetti. keşke 5saat uyku kendisine yeten insanlardan olsak. var öyleleri
sorma canım evet her gece kalksa da emzirip koyduğumda uyuyodu. şimdi iki gecwdir delirdi bakalım ne kadar devam edecek.
iştahı da gitti yiyen bebe ağzına lokma koymuyo püskürtüyo yine. anca otlansın bizden. öyle bişeyler yedirmeye çalışıyorum. diş gibi geldi yine başka hiç bi belirti yok. ne dişmiş arkadaş