- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
az once yaatgin ustunde altini degsitim çocugunHerkes uyurken ayakta olmak çok gıcık, eşimi dürtüp uyandırasım geliyor)
niye abska yerde degismiyorsun diyor adam rahatsiz olmus
alacan çocugu basina çalacan :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az once yaatgin ustunde altini degsitim çocugunHerkes uyurken ayakta olmak çok gıcık, eşimi dürtüp uyandırasım geliyor)
Youtube daki tüm çocuk şarkılarını açıyoruz berata yedirebilmek için her bir farklı şarkıda 1 kaşık yiyor :) ne pepe kaldı ne niloya ne ceylin artık ankara oyun havalarıyla yiyor diğerleri ilgisini çekmiyor en sevdiği de hüseyin kağıtpepede ne varki ,bide ben deneyim yesinde nasil yerse yesin , buyyunce geçiyor bunlar nailsa :)
dun geze geze bi tek kofte yedirebilidim hiç bisey yemiyor esssek sipasi
bu sabah da 6 da uyandik simdi salonda geziyoz ev ahalisi uyyor
hele minnos denedinmiYoutube daki tüm çocuk şarkılarını açıyoruz berata yedirebilmek için her bir farklı şarkıda 1 kaşık yiyor :) ne pepe kaldı ne niloya ne ceylin artık ankara oyun havalarıyla yiyor diğerleri ilgisini çekmiyor en sevdiği de hüseyin kağıt![]()
Ha ha biz bi ara Dilara şarkısıyla yiyorduk.öğrencilerin bi klibi vardı.nasıl bulaşmıştık bilmem ama baya işimize yaramıştı bi dönem.Youtube daki tüm çocuk şarkılarını açıyoruz berata yedirebilmek için her bir farklı şarkıda 1 kaşık yiyor :) ne pepe kaldı ne niloya ne ceylin artık ankara oyun havalarıyla yiyor diğerleri ilgisini çekmiyor en sevdiği de hüseyin kağıt![]()
Yok canım denemedim de deneyeyim 1 lokma 1 lokmadırhele minnos denedinmi
ben halime sukredym o zman
oyuncak fln idare ediyoz, her lokma da baska sarki zordur
gerçi bende her lokmada baska bisey veriyorum eline
su sisesi sut sisesi telefon kumanda gozume neyi kestirirsem![]()
ne dilarasi hiç duymadim hepsini deniycem :)Ha ha biz bi ara Dilara şarkısıyla yiyorduk.öğrencilerin bi klibi vardı.nasıl bulaşmıştık bilmem ama baya işimize yaramıştı bi dönem.
herhalde komple bişey oldu bu bizim bebelere :) bende mümkün değil yediremiyorum iki lokma.pepede ne varki ,bide ben deneyim yesinde nasil yerse yesin , buyyunce geçiyor bunlar nailsa :)
dun geze geze bi tek kofte yedirebilidim hiç bisey yemiyor esssek sipasi
bu sabah da 6 da uyandik simdi salonda geziyoz ev ahalisi uyyor
evet çoğu anne babayı anlatmış o videoda di mi :)) bende aynen öyle diyodum hamileyken :)Keşke ama onlar bildiğini yapıyor :))
Walla ben çok diyordum hamileyken şöyle Yapcam falan diye ama halime bak şimdi :)))
Ay o Video süper yaa tam gerçekleri anlatıyor :)))
Pepeeyi ben de seviyorum öğretici en azından :))herhalde komple bişey oldu bu bizim bebelere :) bende mümkün değil yediremiyorum iki lokma.
pepeenin çizgi filmini değil de şarkılarını izletiyorum klip gibi. hoşuna gidiyo. diğerlerinden daha az zararlı em azından. hem seviyorum ya güzel yararlı şeyler anlatıyor büyüdükçe en azından aklında yararlı şeyler kalır :))
Berat hiç mama sandalyesinde durmuyorPepeeyi ben de seviyorum öğretici en azından :))
Çok iyi yapıyorsun oda konusunda ben yapamıyorum Çünkü duymam diye korkuyorum ayazı, bi de yarım saatte bir Oray'a gidemem tam eziyet olur :)) mama sandalyesinde ben de öyleyim allah bulan kişiden razı olsun :))
diafon kullan cAnım duymamaktan korkuyorsan? ben baZen kullanıyorum ama kullanmasam da duyuyorum. duyarsın yani korkma :)Pepeeyi ben de seviyorum öğretici en azından :))
Çok iyi yapıyorsun oda konusunda ben yapamıyorum Çünkü duymam diye korkuyorum ayazı, bi de yarım saatte bir Oray'a gidemem tam eziyet olur :)) mama sandalyesinde ben de öyleyim allah bulan kişiden razı olsun :))
hg canimselam kızlar
bilgisayarım bozuldu telefondanda girmedim dokunmatik yazana kadar sıkılıyorum bilg alışşmışım
dün arkadaşlarla toplandık 7 çocuk vardı çogu küçük tabi kucakta oturuyorlar benimki bi cozuttu sormayın zabdetmek imkansız hiç durmadı ne cay içebildim ne bişey yedim evde böyle değil bir yere gidince bambaska bişey oluyor
kollarım koptu oyalayacam diye izah etsen anlamaz kızsan anlamaz çok caresiz kaldım bundan sonra biyere gitmeden önce epey bi düşünmem lazım
![]()
hg canim
sorma benim oglanin adi çikdi mahallede
hakan dendimi yaka silkiyor millet :))
oyle boyle deil milletde kafa beyin koymuyor bagricam diye
evde tabiki oyle deil ama millet inanmiyorda bana evde boyle deil deidigme
gecen gun bi arkadasa hasta oldugu için çok huzursuz hiç durmuyor herseye agliyor dedim gerçeken hsta oldugu için oyleydi
hadi hadi bilmiyozmu oglunu yuzunu yikama simdi seninkinin dedi bana![]()
Maşallah Hakan'a böyle devam eder inşallah :)kizlar biz bugun yemek yedik , ay gozlerim dolduuu
oyalamadan yemek yedi haftalardir ilk defa agzini açti kasiga agluycakdim valla , ne kadar yorulmusum mleger ben bu i$tah yuzunden
kagit kebabi yedik hemde , bezelyesi havucu herseyinden verdim bi tek mantar vermedim
hatta etini az koymustum yemez diye biraz sert olmus, bakdim yutuyor abla abinin tabagindan tirtikladik iki tikede
onlar hep yiyor zaten :))))
uzerine 150 ml sut içti bunuda ilk dfa bitirdi hiç bitiremiyordu koydgum sutu
ustunede beni emdi uyudu
ben olsam sabaha kdr çitim çikmada uyurum :))))
Çok fena ne yazık ki aslında daha fazla olay oluyor ama basına yansıtılmıyor.yine patlama oldu bu sefer taksimde..
biz bile nispeten güvenli sayılan bi şehirde olsak da bugün kalabalık yerlere gitmedik. işte terör bu terörün amacı bu. insanları korkutmak, psikolojik baskı yapmak..
ne hale geldi bu güzel ülkem, uğruna nice canların verildiği bu ülkem.. bi de çıkıp saçma sapan açıklamalar yapmıyolar mı deliriyorum.
çok korkuyorum çok ne olcak halimiz. türkiye hiç bu kadar kötü durumda olmamıştı. yurtdışında yaşayanlar boşverin gelmeyin cidden gelmeyin..
Kesinlikle canim ne olacak halimiz boyle. Biz de eve kapandik korkumuzdan. Insan anne olunca daha bi korkuyo etkileniyo zaten boyle seylerden. Nasil bir gelecek bekliyo yavrularimizi cok kaygiliyim. Allah sonumuzu hayir etsinyine patlama oldu bu sefer taksimde..
biz bile nispeten güvenli sayılan bi şehirde olsak da bugün kalabalık yerlere gitmedik. işte terör bu terörün amacı bu. insanları korkutmak, psikolojik baskı yapmak..
ne hale geldi bu güzel ülkem, uğruna nice canların verildiği bu ülkem.. bi de çıkıp saçma sapan açıklamalar yapmıyolar mı deliriyorum.
çok korkuyorum çok ne olcak halimiz. türkiye hiç bu kadar kötü durumda olmamıştı. yurtdışında yaşayanlar boşverin gelmeyin cidden gelmeyin..
komsumun biri diyor çocuk dusunuyordum çocukdan soguttu senin oglan beni diyornaparsın işte durdan anlamayınca
desene teyzelerinde epey iz bırakmış hakan efendi![]()