2015 Şubat Anneleri

Aaa ne güzel iyi bir fırsat ne güzel değerlendir :) kime bıraktın nettin acaba şimdi formasyon eğitimindesin sanırım :))
komsuma birakdim
çok aglamis :((
mayisin sonunda iki gun daha avr
napsam sence , alismasi için arada gidip biraksammi bes dakikaligina falan
ne uyku ne yeme butun gun aglamis durmus :(

komsuma birakdim
çok aglamis :KK43:(
ne uyku ne yeme butun gun aglamis durmus :KK43:
Hadi yaa niye öyle olmuş ki :(( normalde o eve birlikte gittiğinizde nasıl ? Çocuklar bazen bazı insanları sevmiyor nedense öyle bişey mi acaba? Bir arkadasim daha var demiştin mayısta ona bırakırsın hem o zamana kadar büyüyecek daha iyi olur birde bahar geliyor dışarda gezdirir belki.

Sınav nasıldı inşallah iyi geçmiştir ;))

komsuma birakdim
çok aglamis :KK43:(
ne uyku ne yeme butun gun aglamis durmus :KK43:
Kıyamam kuzum ağlamış mı :( çok normal ama bence, yanı hrm sık görmediği biri hem de senden hiç ayrılmıyor anladığım kadarıyla.. Yani sana bağlanmaktan çok bağımlı olmuş oluyor..sen anda onu bırakman lazım bi saatliğine falan, tabi pat diye bir saat belki kötü gelir de, önce bi 10 dk sonra 20 hani aşama aşama başka bişi de gelmiyor aklıma..

kızlar iki gündür geçmişe bakamadım çok yoğundum.
çarşamba gecesi babam geldi sürpriz yaptı şok oldum. burda resmi bi işi varmış onu halletmeye geldi vekalet verip yaptırabilirdi de ama bizi görmek istemiş çok sevindim. arkadaşlarım gelecek diye şimdi rizede yeğeninde kaldı zaten gidecekti oraya ama yarın akşam gelecek.

arkadaşlar da geldi bugün baya geZdik. begümü de babanesine bıraktım bugün ama yarın için bakamam dedi planım var dedi onu da ayrıca anlatıcam çok ama çok mahcup oldum arkadaşlarımın yanında ve çok üzüldüm. yarın begümü de alıp gezmeye çalışıcaz bakalım.

yazdıklarınıza cevap veremedim gerçekten o kadar yoğunumki bi ara bakıp yazıcam. öptüm sizi canlar..

kızlar iki gündür geçmişe bakamadım çok yoğundum.
çarşamba gecesi babam geldi sürpriz yaptı şok oldum. burda resmi bi işi varmış onu halletmeye geldi vekalet verip yaptırabilirdi de ama bizi görmek istemiş çok sevindim. arkadaşlarım gelecek diye şimdi rizede yeğeninde kaldı zaten gidecekti oraya ama yarın akşam gelecek.

arkadaşlar da geldi bugün baya geZdik. begümü de babanesine bıraktım bugün ama yarın için bakamam dedi planım var dedi onu da ayrıca anlatıcam çok ama çok mahcup oldum arkadaşlarımın yanında ve çok üzüldüm. yarın begümü de alıp gezmeye çalışıcaz bakalım.

yazdıklarınıza cevap veremedim gerçekten o kadar yoğunumki bi ara bakıp yazıcam. öptüm sizi canlar..
İlginç bi babaanne modeli.. Ne planı varmış merak ettim. Bi aktivİtmesinin olması iyi hoş ama kırk yılda bi rica ediyorsun zaten, torunu için iptal edemez miydi yada erteleyemezmiydi acep.. Neyse boşver keyfinize bakın, durur Begüm de inşallah, hava iyiyse, arabasını seviyordu ya zaten.

İlginç bi babaanne modeli.. Ne planı varmış merak ettim. Bi aktivİtmesinin olması iyi hoş ama kırk yılda bi rica ediyorsun zaten, torunu için iptal edemez miydi yada erteleyemezmiydi acep.. Neyse boşver keyfinize bakın, durur Begüm de inşallah, hava iyiyse, arabasını seviyordu ya zaten.
sorma canım. cidden çok üzdü beni.
ayda yılda bi iki gün misafirimiz geldi.

ben teee bi ay önce demiştim ona hani önemli işin de varsa alırım bigün yanıma, bi gün de sen bakarsın deöiştim.

ama iki gün önce sordum cuma cumartesi bırakıcam haberin olsun işin yok di mi dedim yok dedi. şimdi akşam kızı almaya gittik. saöyledim yarını da diyoki aaa yarın bakamam söz verdim komşuma alışverişe gidicez. eşim de orda sinirlendi ne komşuymuş dedi. nolur yani iptal etsen. bi de yeni yapmış planı. ben bi gün alırım bi gün sen bakarsın dedim diye plan yapmış.

çok ama çok mahcup oldum ve üzüldüm. bi süre mesafe koyucam gitmiycem evine de umarım anlar.

bir de yarın bi köy var 1 buçuk saatlik bir yol oraya gideriz diye plan yaptık. serindir orası ve öğlen uykusunu uyumazsa zehreder bize herşeyi. arabasında sallasam uyumuyo ayakta sallanmak istiyo. bakalım yarın napıcam. mahcup oldum arkadaşlarıma da.

içine ettiler cidden tüm keyfimin. çok sinirli ve çok üzgünüm. hadi arkadaşım benim kardeşim gibi. o bile anladı ayıp etti dedi, sinirlendiğinizi anladım dedi. ama eşine çok mahcup oldum ya. düşündükçe daha da sinirleniyorum.
anne gibi kimse düşünemez ama komşu olsa şunu yapmaZdı yani. annem iki eli kanda olsa bakardı.

öyle bi "aaa yarın bakamam komşuma söz verdim " demesi vardıki düşündükçe delleniyorum. ikigünde bi gelip sevmeyi biliyo özledim diye.

ben çalışmayı düşünüyorum ve istiyorum ama bu gidişle o düşüncemi de kreş çağına kadar erteliycem sanırım. istemiyorum bakmasını. güven olmaz. bugün ciddi anlamda soğudum ya..

hani iki sene başımın etini yemese torun yapım ben istediğiniz kadar bakarım diye gam yemeyeceğim. minnet etmek zorunda kalmak çok zor. büyük konuşmayayım ama zorunlu haller dışında bir daha bakar mısın demiycem bugünden sonra..

bir de yarın bi köy var 1 buçuk saatlik bir yol oraya gideriz diye plan yaptık. serindir orası ve öğlen uykusunu uyumazsa zehreder bize herşeyi. arabasında sallasam uyumuyo ayakta sallanmak istiyo. bakalım yarın napıcam. mahcup oldum arkadaşlarıma da.

içine ettiler cidden tüm keyfimin. çok sinirli ve çok üzgünüm. hadi arkadaşım benim kardeşim gibi. o bile anladı ayıp etti dedi, sinirlendiğinizi anladım dedi. ama eşine çok mahcup oldum ya. düşündükçe daha da sinirleniyorum.
anne gibi kimse düşünemez ama komşu olsa şunu yapmaZdı yani. annem iki eli kanda olsa bakardı.

öyle bi "aaa yarın bakamam komşuma söz verdim " demesi vardıki düşündükçe delleniyorum. ikigünde bi gelip sevmeyi biliyo özledim diye.

ben çalışmayı düşünüyorum ve istiyorum ama bu gidişle o düşüncemi de kreş çağına kadar erteliycem sanırım. istemiyorum bakmasını. güven olmaz. bugün ciddi anlamda soğudum ya..

hani iki sene başımın etini yemese torun yapım ben istediğiniz kadar bakarım diye gam yemeyeceğim. minnet etmek zorunda kalmak çok zor. büyük konuşmayayım ama zorunlu haller dışında bir daha bakar mısın demiycem bugünden sonra..
Kayınvaliden biliyorum ama içimden "yuh" demek geldi..

Ne kadar hayal kırıklığına uğradığını anlayabiliyorum, dediğin gibi insanın kendi annesi gibi kimse olamaz, düşünemez.. Gerçekten çok ayıp etmiş, ki ben hile hatırlıyorum senin ona haber verdiğini gelecekler diye taa ne Zaman yazmıştın buraya da..

Ben olsam orda patlardım ne yalan söyleyim yani senin kadar sakin ve sabırlı olamazdım sanırım, o an kayınvalideye bişi diyemesem de kocamın başının Eti'ni kesin yerdim dırdırımla..

Olsun, yarın allah sana yarım edecek biliyorum ben, çok güzel gezin tozun, begümüm de annesini hiiiiç yormasın..:)

Ben de öyle bişi yaşasam bir süre hatasını anlaması için ya konulmazdım kayınvalidenle ya da tam tersi yanlış yaptığını düşündüğümü ve çok üzüldüğümü belirtirdim..

Kayınvaliden biliyorum ama içimden "yuh" demek geldi..

Ne kadar hayal kırıklığına uğradığını anlayabiliyorum, dediğin gibi insanın kendi annesi gibi kimse olamaz, düşünemez.. Gerçekten çok ayıp etmiş, ki ben hile hatırlıyorum senin ona haber verdiğini gelecekler diye taa ne Zaman yazmıştın buraya da..

Ben olsam orda patlardım ne yalan söyleyim yani senin kadar sakin ve sabırlı olamazdım sanırım, o an kayınvalideye bişi diyemesem de kocamın başının Eti'ni kesin yerdim dırdırımla..

Olsun, yarın allah sana yarım edecek biliyorum ben, çok güzel gezin tozun, begümüm de annesini hiiiiç yormasın..:)

Ben de öyle bişi yaşasam bir süre hatasını anlaması için ya konulmazdım kayınvalidenle ya da tam tersi yanlış yaptığını düşündüğümü ve çok üzüldüğümü belirtirdim..
benimde öyle diyesim geldi bu yaptığına inan.
daha önceden kaç defa hatırlattım kaç defa söyledim böyle böyle diye. orda bi de sen bana öyle dedin diye benle iddaa edince hiç üstüne gitmedim. insanların içinde konuyu uzatmak istemedim. ve inan bi an şok oldum kitlendim yani ne diyeceğimi bilemedim. benimde öyle bi huyum var beklemediğim bişey olunca ne diyeceğimi o an bilemiyorum.

içimden neyse dedim insanların içinde sırası değil. beş dakika sonra kalkalım hadi dedim kalktık.

kocamın başının etini yiyecek bir durum olmadı çünkü o da çok sinirlendi. yarın karar değiştirip bakayım dese bile asla tamam demeyeceksin alıcaz kızımızı da gidicez dedi. asla tamam demem zaten bu saatten sonra.

hayır ağrıma giden sanki torununa bakmıyo da rica minnet komşunun çocuğuna bakıyo. insan komşusuna yapmaz ya. hadi diyelim ben yanlış hatırlıyorum cidden dedimki bigün sen bak diğer gün ben alırım yanıma diye. yine de orda öyle denir mi ya. alt tarafı bi alışverişe çıkıcaksın söylersin ben unutmuşum, ertesi gün gidelim diye.

neyse ya, minnet etmiycem bir daha. dirayetli olucam. beni mahcup etti arkadaşlarıma ve çok üzdü.
diyorumki kendi kendime söyliycem bunları ona ama yapmıyorum. öyle lanet bi huyum var, çok duygusallaşıyorum birine kırıldığımı anlatırken ağlamaya başlıyorum ve kendimi ifade edemiyorum. çok sinirliyim ya. anneme anlatsam şunu kadına dert olur dertten hasta olur. hep mi böyle yapıyolar diye düşünür..

allah bir daha bişey istemek zorunda bırakmasın. nefret ettim, bir gecede soğudum resmen.deli gibi uykum vardı ama 3e kadar uyuyamadım düşünmekten..

daha önceden kaç defa hatırlattım kaç defa söyledim böyle böyle diye. orda bi de sen bana öyle dedin diye benle iddaa edince hiç üstüne gitmedim. insanların içinde konuyu uzatmak istemedim. ve inan bi an şok oldum kitlendim yani ne diyeceğimi bilemedim. benimde öyle bi huyum var beklemediğim bişey olunca ne diyeceğimi o an bilemiyorum.

içimden neyse dedim insanların içinde sırası değil. beş dakika sonra kalkalım hadi dedim kalktık.

kocamın başının etini yiyecek bir durum olmadı çünkü o da çok sinirlendi. yarın karar değiştirip bakayım dese bile asla tamam demeyeceksin alıcaz kızımızı da gidicez dedi. asla tamam demem zaten bu saatten sonra.

hayır ağrıma giden sanki torununa bakmıyo da rica minnet komşunun çocuğuna bakıyo. insan komşusuna yapmaz ya. hadi diyelim ben yanlış hatırlıyorum cidden dedimki bigün sen bak diğer gün ben alırım yanıma diye. yine de orda öyle denir mi ya. alt tarafı bi alışverişe çıkıcaksın söylersin ben unutmuşum, ertesi gün gidelim diye.

neyse ya, minnet etmiycem bir daha. dirayetli olucam. beni mahcup etti arkadaşlarıma ve çok üzdü.
diyorumki kendi kendime söyliycem bunları ona ama yapmıyorum. öyle lanet bi huyum var, çok duygusallaşıyorum birine kırıldığımı anlatırken ağlamaya başlıyorum ve kendimi ifade edemiyorum. çok sinirliyim ya. anneme anlatsam şunu kadına dert olur dertten hasta olur. hep mi böyle yapıyolar diye düşünür..

allah bir daha bişey istemek zorunda bırakmasın. nefret ettim, bir gecede soğudum resmen.deli gibi uykum vardı ama 3e kadar uyuyamadım düşünmekten..
Aslında söyleyemesen de yüzüne en azından tavır yaptığında ve konuşmadığında anlar ne kadar üzdüğünü seni..

İbşallah bu günün güzel geçer Can'ım, çok güzel eğlenirsin, takma sen kafanı, kendini yıpratıyorsun sadece düşüne düşüne gerek yok bışver işte her insan farklı :(

Ah canım benim ya içim sızladı yavruya :KK43:
esim dun bana çok aglamis dedi geldiginde gozu yasliymis

bugun komsum un anlattigina gore full aglamamis
aralarda sekerleme yapmis tam uyyamamis, biberonunu içmis biseyler yemis agzina verdikçe oynamis falan
aradada tutturunca aglamayi onu susturamamis onuda kesin uykusunu alamadigi için yapmistir

her gun bes dk birakmaya çalisicam mecburum:KK43:

30-31 mayus da iki gunum var
1 haziran da kizimin goz dr u randvusu var iki saatden fazla surer o çok bekletiyor dr sirayi birakabilirsem super olur

yine haziranda iki yarim gunde sinavim var belki baska bi sehirde olacak sinav git gel butun gunumu alir :KK43:((

Hadi yaa niye öyle olmuş ki :KK43:( normalde o eve birlikte gittiğinizde nasıl ? Çocuklar bazen bazı insanları sevmiyor nedense öyle bişey mi acaba? Bir arkadasim daha var demiştin mayısta ona bırakırsın hem o zamana kadar büyüyecek daha iyi olur birde bahar geliyor dışarda gezdirir belki.

Sınav nasıldı inşallah iyi geçmiştir :KK66:)
sijnav deil canim kurs gorduk
iki gun daha kursum var
haziranda 2 gun sinav oalcak

ben çok sveiyorum bu formasyuonu çocuklara nasil davranilir onu ogretiyor ogretmen ama geç kalmisim keske anne olamdan once yapsaydim

mesela 6 yasina kadar kisilik olusmus olur diyor
su an ikisi buyuud zaten insallah sorunlu deillerir benimkielr :)))))
mesela benim oglan evde teror estirir okulda ogrtemeni çok memnun en slu sakin çaliskan ogrenciisiymis
bi iyi biseymis psikopat deilmis benim oglan yani ilerde olamazmis:KK70::KK70::KK70: ama evde sakin okulda yaramazsa o sorun dedi

yetiskin insanin karakteri 0-6 yasta olusuyir falan dedi
sen zaten biliyonda diger arkadaslar için yazyaim dedim :))))

aslinda çok daha guzel seyler bilgiler ogrenebiliirm ama millet susmuyorki ha bire çeneye vuruyolar:mad:
25 kadin butun gun lak lak lakkkk:KK62:

Kıyamam kuzum ağlamış mı :KK43: çok normal ama bence, yanı hrm sık görmediği biri hem de senden hiç ayrılmıyor anladığım kadarıyla.. Yani sana bağlanmaktan çok bağımlı olmuş oluyor..sen anda onu bırakman lazım bi saatliğine falan, tabi pat diye bir saat belki kötü gelir de, önce bi 10 dk sonra 20 hani aşama aşama başka bişi de gelmiyor aklıma..
evet bana bagimli bu çocuk
zor uyumasi gece SIK uyanmasida o yuzdenmis
ama sorunu nasil çozucem onu soylemedi ogretmen, kabineme gel dedi sorunu çozmek için 45 euro yani:KK70::KK70:
bi sefere hallolucak bilsem valla giderimm:KK51:

babamin karisi facebokka ikili fotografini koyup duruyor
içimden ekrana tukurmek geliyor ama yaninda baabm var diye yapmiyorum :))))
ne kadar kaba ve çirkin hareketler dunsuyorum valla kendime inanamiyorum :KK70:

evet bana bagimli bu çocuk
zor uyumasi gece SIK uyanmasida o yuzdenmis
ama sorunu nasil çozucem onu soylemedi ogretmen, kabineme gel dedi sorunu çozmek için 45 euro yani:KK70::KK70:
bi sefere hallolucak bilsem valla giderimm:KK51:
Bildiğini bir iki kelimeyle de olsa söyleyiverseymiş canım bağımlılık için ne yapmak gerektiğini o da kendini ağırdan satıyor illa para alacak bilgi satılır mı üçkatçı :KK67:

Bildiğini bir iki kelimeyle de olsa söyleyiverseymiş canım bağımlılık için ne yapmak gerektiğini o da kendini ağırdan satıyor illa para alacak bilgi satılır mı üçkatçı :KK67:
i$ler kesat herhalde bu siralar onunda :))

iyi kadin ben severim onu digerlerinin sorularini cevapladi ama bana gelince oyle dedi $ansima, digerleirne de sakayla 45 euromu alayim dedi :))
hakkini yemeyim iki sene once onun verdiig takdikle oglumu tek basina yatirmaya alistirmistim bi kaç saat içinde hemde
formayondan çikdim geldim dediklerini yaptim çocuk gitti kuzu kuzu yatti valla gozlerime inanamadim:KK57::KK57::KK57:
onumu hatirladiki :)))) daha once de $ettimm diyee:KK70::KK70::KK70::KK70:

yangin var diye bagirtacak bu çocuk beni
yine basladi agzini kitlemeye
buyukleri çok zorladim ugrastim bunda yapmayim dedim sabir dedim ama olmuyor
insan 6 saat boyunca 100 ml sut le dururmu yaa insan dediigim el kadar bi sipa :KK51:

kuçuk bi kase kadar kiymali çorba, 2 kasik yogurt 1 porsiyonda meyva puresini ydirdim daha dogrusu agzina dokdum nefes almak için agzini açtigimda
dunde yemek yememisti yeter artik ama yaaa:mad:

aç olunca pesimide birakmiyor bacaklarima yapi$iuor al beni diye
simdi oynuyor kendi kendine e madem açsin yemegi niye yemiyon kiii bastan beni yoruyon

Canım yaa niye böyle bişey yapmış ki. Birde özlüyorum diyordu al sana fırsat işte bol bol sev torununu. Kimse anne gibi olmuyor gerçekten bizde tatile gittiğimizde anneme bırakıp çok çıktık hiç bişey demedi çok güzel oyalamıştı. Bir kaç kere de kvye bıraktık 2 saati geçince durmuyor deyip aradı.
Sen kendini yıpratma boş ver beklentini az tut. Özledim görüşelim dediğinde komsuma gidicem sözüm var de :KK53:

Back
X