aynen canım sağol
ev merkezi sistem canım ama odasında elektrikli soba yaktım ve yıkadım. duşakabini kapatıp sıvak suyu açtım buhar yaptım öncesinde. hızlıca yıkayıp çıkardım. banyo iyi geldi. burnu akıyo hala ama akması iyi sonuçta. biraz muz yedirdim ve ıhlamur yaptım içine elma ve limon koydum dediğin gibi seviyo bayılıyo lıkır lıkır içti şimdi uyuyor.
ben tavuk vermeye çok çekiniyorum canım sen köyden mi alıyorsun yoksa marketten mi? çok hormonlu diyorlar ya veremiyorum

evde de yok şu anda zaten tarhana yapayım ben ona. bu arada Tuna kuzum ne güzel smoothie içiyor öyle yirim :) basıl yapıyorsun tarifini alabilir miyim? bi de o pipetli şişeyi nerden aşdın içebiliyor mu pipetle?
kv için aynı şeyleri hissediyorum :) ama güzel güzel anlatıcam beni ne kadar kırdığını. üzülsün biraz umrumda değil aman :)
o zaman muz ve kaşık maması çok pratik ve doyurucu. sulu yemek seviyo Ayaz onu yemeZse gittiğiniz yerde bi çorba içebilir bence :)
geçmiş olsun canım ilerlememiş ne güzel. bakıcaz bakalım bizim ne olacak. banyo aslında iyi gelir ama tabii üşğtmemek gerek. hızlıca yaptırdım ve odasında sobayı açtım iyi geldi ona.
iyiki varsınız :) tamam bir daha demeyeceğim öyle. hepimiz derdimizi paylaşıyoruz burda yeri geliyo en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı da.
babam burda ya daha hiç görmedi ona hoşgeldin demeye gelir. ya da hoşçakal demeye gelir çünkü salı gidicek babam :)
derim ya sıkıntı yok. bunda ayıp bişey yok. sadece babamın yanında demem başbaşayken derim. babam üzülmesin bi de şimdi aramızda bi sorun varmış gibi görüp de.