2015 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar. bizde durumlar nanay.
allah beterinden saklasın yine.
burnu tıkalı ağzından nefes alıyor. çok keyifsiz. öksürük hapşuruk ve sümük var. gözleri de kırmızı.

serum fiz.yaptık ve calpol verdim. şimdi uyutuyorum ama bu gece sanırım çok uyanır. hiç başlamadan geçse..
Ihlamur,serum fiz.,banyo herşeyi yapmışsın zaten.İnşallah hafif bir şekilde atlatır cnm,sık uyanırsa eğer meme de verebilirsin her defasında,anne sütü de iyi gelir.

Sobanın fırınına sebze koydum sorayım yağlayıp, kızartma tadında ama hafif bi yemek olacaktı ama hepsi yandı kül oldu :KK43: bu kaçıncı yaktığım şey üffff bi daha koymıyım diyorum yine yapıyorum aynı hatayı :KK43:
Yorgun,uykusuzuz hepimiz.Aklımız hep çocuğumuzda.Sıkma canını,olur öyle.Ben de çok yaktım maalesef.

Sevgili 2015 şubat bebelerinin anneleri ☺️ Hazır buraya uğramışken sizden bi konu hakkında fikir yardım isteyeceğim. Benim oğlum çok haylaz çok hareketli çok enerjik ve aktif. Dur durak bilmiyo sabahtan akşama kadar bi oraya bi buraya gidiyo dönüyo duruyo ama bu hiç problem değil keşif zamanı. Fakat prizler fişler kablolar ilgi alanı sert bi ses tonuyla hayır dersem yapmıyo geri çekiliyo ama arkamı döndüğüm an yine başlıyo oynamaya gözümü çevirdiğim an hatta. Evde her yerde güvenlik kilidi var ama misafirliğe gidince çok zorlanıyorum bi dakika oturamıyorum dolapları açmaya çalışıyo herkesin tabağına el atıyo bardaklara el atıyo çaydan yandı ama yine el atıyo çok utanıyorum artık Servis sehpaları kalksın diye dört gözle bekliyorum gittiğim yerde. Sizinkilerde böylemi? Ne yapıyor nasıl önlem alıyorsunuz yardım lütfen Gebeyim enerjim daha çekilmiş durumda çok zorlanıyorum bazen kızıyorum oğluma sonra vicdan azabı çekiyorum. Ne önerirsiniz varmı bi bilginiz?

benim buyyuk oglum 15 aylik yurudu canim
çokda sagliklidir aktifdir ama oyle yerinde durmayan tiplerden deil
bence erken yurumesi dezavantaj daha dogrusu erken yuruyenler az kurtlu oluyor onun belirtisi olur erken yurume :)

18 aya kdr normal deyip bekliyor doktorlar
Evet öyleymiş canım.yok kafama takmıyorum ben :) çevresel baskı fena..

İkinci şehzadem geliyo inşaAllah cnm Hamd olsun uğraşıyoruz büyük paşayla. Buralarada bakamadım ne zamandır. Sizler nasılsınız? Yavrular iyidir inşaAllah
Masallah canim benim de icime erkek doguyodu. Allah kolayliklar versin canim cok tatli oglusun var masallah. Biz de ayni iste kosturmaca

Sevgili 2015 şubat bebelerinin anneleri ☺️ Hazır buraya uğramışken sizden bi konu hakkında fikir yardım isteyeceğim. Benim oğlum çok haylaz çok hareketli çok enerjik ve aktif. Dur durak bilmiyo sabahtan akşama kadar bi oraya bi buraya gidiyo dönüyo duruyo ama bu hiç problem değil keşif zamanı. Fakat prizler fişler kablolar ilgi alanı sert bi ses tonuyla hayır dersem yapmıyo geri çekiliyo ama arkamı döndüğüm an yine başlıyo oynamaya gözümü çevirdiğim an hatta. Evde her yerde güvenlik kilidi var ama misafirliğe gidince çok zorlanıyorum bi dakika oturamıyorum dolapları açmaya çalışıyo herkesin tabağına el atıyo bardaklara el atıyo çaydan yandı ama yine el atıyo çok utanıyorum artık Servis sehpaları kalksın diye dört gözle bekliyorum gittiğim yerde. Sizinkilerde böylemi? Ne yapıyor nasıl önlem alıyorsunuz yardım lütfen Gebeyim enerjim daha çekilmiş durumda çok zorlanıyorum bazen kızıyorum oğluma sonra vicdan azabı çekiyorum. Ne önerirsiniz varmı bi bilginiz?
İnanın benimkide öyle.meraklı.çekmecedekileri tek tek dışarı çıkarır.çözüm yok gibi maalesef dagada küçükler tam anlamıyorlar. Ben öyle durumda ilgizini farklı yöne çekiyorum. Kucağıma otutturup çantamı aç diyorum öyle kap kaçak gösteriyorum.evde böyle değil dışarda dediğiniz gibi.bende dışarı çıkmıyorum pek

Aynı şeyleri yaşıyoruz ki eminin bu yaş çocuklarında BÖyle bir durumla karşılanmayan yok.. Ben sürekli peşinde koşuyorum tel çare :)) ama işte sen hamilesin ve güçsüz kalıyorsun artık :( senin yerine biri lazım :)) bu arada hayırlı olsun cinsiyetti allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin, bi yaz bebeğin bir de kış bebeğin olacak hangisi daha kolay merak ediyorum bize de bildirirsin :)))

Aynı şeyleri yaşıyoruz ki eminin bu yaş çocuklarında BÖyle bir durumla karşılanmayan yok.. Ben sürekli peşinde koşuyorum tel çare :)) ama işte sen hamilesin ve güçsüz kalıyorsun artık :KK43: senin yerine biri lazım :)) bu arada hayırlı olsun cinsiyetti allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin, bi yaz bebeğin bir de kış bebeğin olacak hangisi daha kolay merak ediyorum bize de bildirirsin :)))
Ewt canım ikisi birbirinden farklı olacak. Kış bebeği daha iyidir ya tam kendimizi toparlayıp dışarı çıkmıştık yazın bunda kışa gelcek evde 2 çocukla napcam bakalım. Teşekkür ederim ☺️ 2 erkek ikiz gbi olacaklar inşaAllah. Aynı kıyafetleri giydirmeyi düşünüyorum ☺️☺️

Ben konuya atlamış gibi oldum kusura bakma.Ben bu sorunun cevabını bir kitapta okumuştum,ağlamasına izin verin diyordu kucağınıza alıp acıyor biliyorum ancak birazdan geçecek diye sakin ses tonuyla konuşarak sakinleşmesini bekleyin diye açıklamışlardı.
Kitabın adını hatırlamıyorum ama güzel bir kitaptı.Sen neler okuyorsun? Tavsiye edeceğin bir kitap var mı bize?
Estağfurullah ne kusuru burada bildiklerimizi paylaşıyoruz güzel oluyor ;) evet onu bende okumuştum ama bir kaç kişiden susturmayı görünce doğrusunu öğrenmek istedim. Bende dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. Nevzat Tarhan ve Doğan cüceloğlu'nu bilgi birikimi ve anlatım tarzı olarak çok beğeniyorum. gelincikgibi gelincikgibi sen ne tavsiye edersin ;))

15 yil oldu canim geleli iyiyim dil konusunda
ana dilim gibi deil ama dil sorunum yok sukur

çocuk dustugunde yankis hatirlamiyorsam orayi opup geçecek demeliyiz demisti
aninda susar demisti oyle yapinca benimkiler susuyir gerçekten :)
ama kuçukler susumaz tabi :) az buyumsi lazim :)
Valla bravo yıllarca Almanya da kalıpta tek kelime almanca öğrenmeden sadece türklerle görüşerek orada yaşayanlar var . Almanya'da çok Türk var diye bu örneği verdim :)))
Hım bunu da deneyim :)

Sobanın fırınına sebze koydum sorayım yağlayıp, kızartma tadında ama hafif bi yemek olacaktı ama hepsi yandı kül oldu :KK43: bu kaçıncı yaktığım şey üffff bi daha koymıyım diyorum yine yapıyorum aynı hatayı :KK43:
Canım olur öyle şeyler sıkma canını. En güzelini en sağlıklısını yapmakiçin uğraşıyorsun onca iş çocuk birde çalışıyorsun aklında bir sürü şey. Gayet normal . Bir dahakine süper olacak merak etme ;))

Valla bravo yıllarca Almanya da kalıpta tek kelime almanca öğrenmeden sadece türklerle görüşerek orada yaşayanlar var . Almanya'da çok Türk var diye bu örneği verdim :)))
Hım bunu da deneyim :)
ben 17 yasinda geldim caniom aile birlesiminden
evlenip gelenler dil ogrenemiyolar maalesef genelde

him
tam gurul gurul yandigi siradammi atiyorsunki
hani biraz geçer ya koz olur falan o zman dene
kiz hemde nisan da soba mi yakiyon havalr isinmadimi
ah maralım buralar bildiğin gibi değil çok soğuk iki ton kömür bitti yarım ton daha aldık. mayısın sonunda yakmayalım diye dua ediyoruz..

Canım olur öyle şeyler sıkma canını. En güzelini en sağlıklısını yapmakiçin uğraşıyorsun onca iş çocuk birde çalışıyorsun aklında bir sürü şey. Gayet normal . Bir dahakine süper olacak merak etme :KK66:)
ay canım çok teşekkür ederim :))

Back
X