2015 Şubat Anneleri

Kızlar dünden karar verdim gece emerek uyumayacak ve uyanınca meme verilmeyecek akşam 2 saat önceden uyku moduna girdik biraz mizirdandi tabi bizim yatağımızda babası da var telefondan ninni açtım biraz ilgisi dağıldı sonra koynuma aldım öyle uyudu tam 5,5 saat gece 03:30 da kalktı kabus o zaman başladı işte aman Allahım nasıl ağlama boguruyor resmen haykırıyor krizlerde cami açıyorum buzdolabı açıyorum telefon açıyorum banyoda musluk açıyorum daha gözyaşları sel oldu yüzüm gözüm boynum hep gözyaşı :( Sonunda kucağımda uyudu 05:30 da sonrada 07:30 da kalktı meme verdim elindeki oyuncağı bir atışı var aman Allahım büyük bir kavuşmaydı :)

Bu hastalıklar son olsun artık yaa :KK43: hepimiz için de.. Çok hassas bu bebekler ne Zaman ne olacağı hiç belli olmuyo.. Çok geçmiş olsun inşallah calpolun etkisiyle azıcık uyuyabilir
aynen bi sabah bakmışsın hasta. ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
bu sabah da şok oldum sanki hiç bişeyi yokmuş gibi kalktı. ne sümük ne hapşuruk. şu an gayet iyi inşallah başlamadan bitmiştir.

Yapma yaa kaptı demek ki şifayı.. Çarçabuk atlatsın inşallah annesi..
bugün daha iyi teyzesi çok sağol. hatta sanki hiç bişey olmamış gibi. acaba diyorum dağ havası çarpması gibi bişeydi de bi gün oldu bitti.

Senin adına üzüldüm cnm,kv biraz ayıp etmiş sanki.Umarım yaptığının farkına varır bir daha böyle bir konuda(torunu söz konusu)seni üzmez.
sağolasın canım. artık ona güvenip de iş yapmayacağım o yüzden üzülmem zaten.

Gecmis olsun canim nasil oldu Begus? Dedigin gibi cekecegimiz var alerjiden. Burnu acilinca uykusunu bile etkiledi inan hatta istahini asiri etkiledi. Masallah cok istekli oldu. Ne cekiyomus yavrum da burnundan.
Canim omlet turu seyleri seviyolar genelde sıkılmis olabilir ayni kahvaltidan. Aferin Begum kuzuma yemis hepsini. Agiz tatlari var bence kesinlikle
ohh yarasın Durukuşuma ne güzel yemiştir yemeğini. burun tıkanıklığı cidden çok etkiliyo kuzuları. öyle böyle büyüyecekler de anne yüreği işte dayanamıyoruz.
bende onlet yapıcm arada artık cidden aynı şeylerden bıkıyorlar ve güzel şeyleri seviyorlar. kendimize yaptığımız gibi yapıcam :)
bu arada Begüş daha iyi canım çok şükğr geldi geçti bi günde sanki. yani inşallah.

Kv ne çok sinir oldun biliyorum ancak artık düşünmemeye çalış bence,gününün keyfini çıkarmaya bak,babanla kızınla güzel güzel Zaman geçir.Sizi bu şekilde görmek kv ne en güzel cevap olur zaten.Begüm de inşallah sadece burun akıntısıyla başlamadan atlatır hemen.

Ihlamur,serum fiz.,banyo herşeyi yapmışsın zaten.İnşallah hafif bir şekilde atlatır cnm,sık uyanırsa eğer meme de verebilirsin her defasında,anne sütü de iyi gelir.
evet canım burun akınca sanki rahatladı ve atlattı ilerlemeden. bugün çok iyi.
dediğim gibi üzmüyorum da kendimi. aynı söylediğin gibi babamla tadını çıkarıyorum zaten bi günümüz kaldı.
hiç keyfimi bozamam onun için :)

İkinci şehzadem geliyo inşaAllah cnm Hamd olsun uğraşıyoruz büyük paşayla. Buralarada bakamadım ne zamandır. Sizler nasılsınız? Yavrular iyidir inşaAllah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikiz gibi büyüyecekler ne güzel :)

Kızlar dünden karar verdim gece emerek uyumayacak ve uyanınca meme verilmeyecek akşam 2 saat önceden uyku moduna girdik biraz mizirdandi tabi bizim yatağımızda babası da var telefondan ninni açtım biraz ilgisi dağıldı sonra koynuma aldım öyle uyudu tam 5,5 saat gece 03:30 da kalktı kabus o zaman başladı işte aman Allahım nasıl ağlama boguruyor resmen haykırıyor krizlerde cami açıyorum buzdolabı açıyorum telefon açıyorum banyoda musluk açıyorum daha gözyaşları sel oldu yüzüm gözüm boynum hep gözyaşı :KK43: Sonunda kucağımda uyudu 05:30 da sonrada 07:30 da kalktı meme verdim elindeki oyuncağı bir atışı var aman Allahım büyük bir kavuşmaydı :)
sanki böyle çok mu üzüldü kıyamam :( birden kesmek daha mı iyi gibi düşündüm sen anlatınca. memeye sevmediği bişey sürüyolar da iğreniyo bi daha almıyo ya. ama böyle gece en ihtiyacı olduğu zaman bulamıyo sabah kavuşuyo daha zor olmaz mı sence? sadece ben öyle düşündüm belki senin yaptığın doğrudur.

aynen bi sabah bakmışsın hasta. ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
bu sabah da şok oldum sanki hiç bişeyi yokmuş gibi kalktı. ne sümük ne hapşuruk. şu an gayet iyi inşallah başlamadan bitmiştir.

bugün daha iyi teyzesi çok sağol. hatta sanki hiç bişey olmamış gibi. acaba diyorum dağ havası çarpması gibi bişeydi de bi gün oldu bitti.

sağolasın canım. artık ona güvenip de iş yapmayacağım o yüzden üzülmem zaten.

ohh yarasın Durukuşuma ne güzel yemiştir yemeğini. burun tıkanıklığı cidden çok etkiliyo kuzuları. öyle böyle büyüyecekler de anne yüreği işte dayanamıyoruz.
bende onlet yapıcm arada artık cidden aynı şeylerden bıkıyorlar ve güzel şeyleri seviyorlar. kendimize yaptığımız gibi yapıcam :)
bu arada Begüş daha iyi canım çok şükğr geldi geçti bi günde sanki. yani inşallah.

evet canım burun akınca sanki rahatladı ve atlattı ilerlemeden. bugün çok iyi.
dediğim gibi üzmüyorum da kendimi. aynı söylediğin gibi babamla tadını çıkarıyorum zaten bi günümüz kaldı.
hiç keyfimi bozamam onun için :)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikiz gibi büyüyecekler ne güzel :)
Saol canım çok teşekkür ederim

Öğleden önce de emzirdim uyku sırasında vermemek için burdada 10:30 gibi başladık uyku seruvenine 11:45 gibi bitti yine sallanan sandalyede kucağımda uyudu ama evde bildiğin sarhoş gibi kafası kopuk tavuklar gibi geziyor sağa sola çarpıyor yavrum bakalım bu gece nasıl geçecek çok zor çok acayip sabır gerektiren birşey ikinci bebekte erkenden Oda ayrılacak yatak ayrılacak ve memede uyutulmayacak :KK12::KK34:

sanki böyle çok mu üzüldü kıyamam :KK43: birden kesmek daha mı iyi gibi düşündüm sen anlatınca. memeye sevmediği bişey sürüyolar da iğreniyo bi daha almıyo ya. ama böyle gece en ihtiyacı olduğu zaman bulamıyo sabah kavuşuyo daha zor olmaz mı sence? sadece ben öyle düşündüm belki senin yaptığın doğrudur.
Ben tamamen kesmiyorum sadece onunla uyumasını istemiyorum. şimdilik gündüz vermeye devam edicem bir süre

selam kızlar :KK68:
Begüm iyi kalktı sabah sanki hiç hasta olmamış gibi.
akşam bi öksürük krizine girdi sadece. sonra gece iki kez kalktı ama emip yattı. sabah da 9da neşeli kalktı.

dün sümükler musluk gibiydi şimdi hiç bişey yok. hapşuruk da yok. öksürük kuru ve çok az. şükğrler olsun. inşallah başlamadan bitmiştir.

bu arada size bişey soracağım yabi türlü ne yapacağımı bilmiyorum.
Begüm hala yastıksız yatıyor. uyurken çok hareketli yatakta dört dönüyor resmen. yastıksız yatırmamın bi sakıncası var mı?

bir de bu geniz akıntısı için yastıkta yatsın istiyorum. yatağı alttan yükseltemiyorum şimdi neden yükseltemediğimi anlatamıyorum ama sonuç olarak yükseltemem diyeyim.

yastık koyup denemek istiyorum ama uyanınca yastığın üstüne çıkar da sarkar diye o kadar korkuyorumki düşmesinden. aslında korkuluklar yüksek ama yine de çok korkuyorum. korkuluklar boynun omuzla birleştiği yere geliyo tam. yatağı da resimdeki gibi. o korkuluk bi kademe daha yukarda tabii şu an yatağın diğer tarafındaki gibi. düşer mi sizce ya napsam bu yastık meselesini?

image.webp

Kızlar dünden karar verdim gece emerek uyumayacak ve uyanınca meme verilmeyecek akşam 2 saat önceden uyku moduna girdik biraz mizirdandi tabi bizim yatağımızda babası da var telefondan ninni açtım biraz ilgisi dağıldı sonra koynuma aldım öyle uyudu tam 5,5 saat gece 03:30 da kalktı kabus o zaman başladı işte aman Allahım nasıl ağlama boguruyor resmen haykırıyor krizlerde cami açıyorum buzdolabı açıyorum telefon açıyorum banyoda musluk açıyorum daha gözyaşları sel oldu yüzüm gözüm boynum hep gözyaşı :KK43: Sonunda kucağımda uyudu 05:30 da sonrada 07:30 da kalktı meme verdim elindeki oyuncağı bir atışı var aman Allahım büyük bir kavuşmaydı :)
Ah yazık yaa.. Birden kesmeseydin Dicem ama daha Nasıl yapabilirsin ki zaten..

akşam bi öksürük krizine girdi sadece. sonra gece iki kez kalktı ama emip yattı. sabah da 9da neşeli kalktı.

dün sümükler musluk gibiydi şimdi hiç bişey yok. hapşuruk da yok. öksürük kuru ve çok az. şükğrler olsun. inşallah başlamadan bitmiştir.

Begüm hala yastıksız yatıyor. uyurken çok hareketli yatakta dört dönüyor resmen. yastıksız yatırmamın bi sakıncası var mı?

bir de bu geniz akıntısı için yastıkta yatsın istiyorum. yatağı alttan yükseltemiyorum şimdi neden yükseltemediğimi anlatamıyorum ama sonuç olarak yükseltemem diyeyim.

yastık koyup denemek istiyorum ama uyanınca yastığın üstüne çıkar da sarkar diye o kadar korkuyorumki düşmesinden. aslında korkuluklar yüksek ama yine de çok korkuyorum. korkuluklar boynun omuzla birleştiği yere geliyo tam. yatağı da resimdeki gibi. o korkuluk bi kademe daha yukarda tabii şu an yatağın diğer tarafındaki gibi. düşer mi sizce ya napsam bu yastık meselesini?

Eki Görüntüle 1808354
Can'ım ince Bebek yastıklarını dene hem yastığın üstüne çıksa da sarkamaz bizim beşik te öle çıkamıyor emin olmak istiyosan bi ara yastıkla beraber beşiğe koy bak uyanıkken ama daha o kadar yapamıyorlar bende senin gibi korkuyodum zaten çok sert yastıkla yatamazlar E silikon yastığa da bastırdığı Zaman gömülüyo içeri o yüzden sıkıntı olmaz

Mery sen emziriyor musun hala ?
Ben bıraktırcam artık sapık gibi oldu hep meme diyo dün anneme bıraktım 12 de 4 te geldim hiç aramamış beni görünce yapıyo ama göğüslerim taştı resmen Nasıl doldu 4 saatte anlamadım böle dolarken Nasıl bıraktırcam

sanki böyle çok mu üzüldü kıyamam :KK43: birden kesmek daha mı iyi gibi düşündüm sen anlatınca. memeye sevmediği bişey sürüyolar da iğreniyo bi daha almıyo ya. ama böyle gece en ihtiyacı olduğu zaman bulamıyo sabah kavuşuyo daha zor olmaz mı sence? sadece ben öyle düşündüm belki senin yaptığın doğrudur.
Ah canım o yöntem çok kötüymüş, diyorlar ki sizin aşık olduğunuz kişi birden karşınıza çok berbat korkunç bir şekilde çıksa şok olmaz mısınız diye, alıştıra alıştıra daha iyi, büyüdüğü için artık bardaktan süt içmesi gerektiğini benek olmadığını vurgulamak gerekiyormuş. Anlamaz demeyin konuşun diyorlar

Eki Görüntüle 1808354
Bende yastıksız yatırıyorum. E Bebek'te korkuluk satılıyordu bi bak istersen

Mery sen emziriyor musun hala ?
Ben bıraktırcam artık sapık gibi oldu hep meme diyo dün anneme bıraktım 12 de 4 te geldim hiç aramamış beni görünce yapıyo ama göğüslerim taştı resmen Nasıl doldu 4 saatte anlamadım böle dolarken Nasıl bıraktırcam
Emziriyorum ama bu ara pek sütüm yok, sadece alışkanlık bunlarınki.. Tuna da aynı, beni görünce yakama sarılıyor, ama ben yaza kadar devam edicem şimdilik. Sen ilaç almak zorunda kalacaksın sanırım, yada ada çayı iç bol bol azaltıyormuş sütü.

@AyazBeyaz canım naber bugün tartıldım ben iki kilo vermişim:KK57: bana yanlış gibi geliyor ama bilmem artık. Öyle aşırı da bi değişim yok aslında vücudumda. Yanlış bişey yapıp sağlığımdan olmayım da..

Amacım sadece uyku ile memeyi birlestirmesin memeyi uyurken unutturmak istiyorum daha sonra yatağında kendi kendine uyumasını sağlayacağım benim başka çarem yok emzirmeye devam edicem şimdilik ona vicdanım elvermiyor şimdilik :(

Eki Görüntüle 1808354
canim ilk bi yil yastik onermiyolar zaten iyi yapmisin koymamkla
ben bas ucunda dosegin altina sert yastik koydum tumsek oldu , hasta oldugunda yapiyordum sonra almayi unutuyorum haftasina zaten geri basliyor benim oglan oksurmeye :)

yani hep oyle duruor,dusmuyor
park yatakdayiz

Amacım sadece uyku ile memeyi birlestirmesin memeyi uyurken unutturmak istiyorum daha sonra yatağında kendi kendine uyumasını sağlayacağım benim başka çarem yok emzirmeye devam edicem şimdilik ona vicdanım elvermiyor şimdilik :KK43:
Bu yaptığını daha dün düşünmüştüm mantıklı bi hareket :) Zaman'la alışır, ilk gün her zaman zor geçer

sen napiyon sekerim diyet oalrak
bende iki kg verdim :)
Can'ım belli bişey uygulamıyorum. Ekmek makarna pirinç pilavı yok. Sabahları bi kase yulaf ve yumurta yiyorum peynir felan, araöğünlerde kuruyemiş meyve salatalık havuç.. Onun dışında bolca salata, yoğurt, akşam atıştırmadı ve çikolata yok, biraz da mekik çekiyorum..

Back
X