Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç kg senin oglanHmm ben başladım vermeye çünkü baya öksürüyor artarsa üzülürüm.. Kaka bizim de gün gün değişiyor bazı günler çok güzel yapıyor bazı günler az.. Bizimki de kilo almamış hiç bu ay, bişi olmaz dedi doktor, kilosu gayet iyi almasa da olur diyor :)) dedim aç mı kalıyor sizce, yok aç çocuk böyle olmaz diyor neye göte diyorsa :)))
hepden mi kesmek istiyorsun canimBeratın emmesini azalttım kızlar günde 4 defa emiyordu 2 ye düşürdüm bi sabah 6 da emdi bugün bir de akşam 6 da bu gece de hiç vermemeyi düşünüyorum yine sabah işe gitmeden emziririm ama gece uykudan uyanınca krize girmezse çok iyi gider kesme işi inşAllah ağlamaz gece normalde her uyandığında emziriyordum hemen dalıyordu uykuya çok ağlarsa ne yaparım hiç bi fikrim yok eşim dedi ağlarsa ben sallarım uyuturum diye ama ya hiç susmadan ağlarsa![]()
saol canim senine mubarek olsun insallahKandiliniz mubarek olsun canlar! Allah dualarinizi kabul etsin. Hayirli evlatlar yetistirelim insallah
Canim ortopediye gitmelisin sanirim. Ne kadar incitmissin yazik. Bugun azalmistir umarimevet canım bayağı kötü dünden daha kötüyüm sanki gece hep uyandım. ama ayaklarımı havaya kaldırabiliyorum fıtık vs olsa o hareketleri yapamazmışım. muhtemelen kötü incittim.
Begüm'ü kaldırmam mümkün değil hani diyorum kendimi zorlasam yok o da olmuyo düşürücem diye korkuyorum. mama sandalyesine zor koydum çocuğu sabah. geçmezse doktora gidicem sanırım. hep beni bulur bunlar ha ne sakarım daha yeni ayağımı burkmuştum
bi sorsun bakayım eczacıya eşim..
evet geçmeZse gidicem o zaman söylerim zatenbu bel ağrısıyla ilgili hangi doktora gidilirki?
inşallah güzel sonuç verir canım başlamışken sakın pes etme.
geçmezse doktora gidicem bakalım belki dediğin gibi bi iğne verir sağolasın canım.
Canim Ventolin bize de vermisti cocuk doktoru kullanmamistim. Bizimki de oyle ozellikle de kbb ye kontrole gittiginde doktoru gorur gormez aglamis. Zor tutmuslardadera yok kuzu ne yanlış anlaması, alerji ile ilgili sormadım çünkü anlamaz, kulak burun Boğaz'a gitmem lazım bi gün ama ayaz çok ağlıyor doktora gidince poposunu yırtıyor muayene olurken, sevmiyor çocuk baştan beri hele kulağına bakarken offf bir görmen lazım tüm hastane yazık diyor :)))
Evet canım hepten kesicem ama günde 4 defa emiyordu 2 ye düşürdüm şimdi dün mesela 2 defa emdi sadece sabah 6 akşam 6 da sadece gece de hiç emmedi yani anneme verdim senle uyusun dedim 2 defa uyanmış 2 sinde de ayağında sallamış uyumuş yine şimdi sabah işe gelirken de emzirdim yine akşam işten dönünce emzircem kısacası 2 ye düşürdüm şimdilik hiç ağlamadı krize girmedi 1 hafta boyunca günde 2 deda emsin böyle diyorum öbür hafta da 1 e düşüreyim sadece akşamları vereyim 3. Haftada hiç vermeyeyim tamamen kesilsin diye düşündüm canım birden kessem çok ağlarsa belki dayanamam veririm yine diye düşündümhepden mi kesmek istiyorsun canim
gunduz vermiyormusun zaten geece çok kalmiyorsa emzirsen çokmu yorulursun
ben oglumu kestigimde babasi uyutmustu bi iki gun sonrada alisti gitti , tabi ben birden ve tamamen kesmistim
daha dogrusu yavas yavas hazirlaniyordum kesmeye gunduzu azaltmistimda gece kalmisti , acil ilaç kullanmam gerekince bi gun içinde kesmistim
çokda zorlanmamistik 20 aylikdi
Allahtan memeye çok düşkün bi bebek değil azaltarak değil de senin gibi birden kessem daha mı kolay olur ki sencehepden mi kesmek istiyorsun canim
gunduz vermiyormusun zaten geece çok kalmiyorsa emzirsen çokmu yorulursun
ben oglumu kestigimde babasi uyutmustu bi iki gun sonrada alisti gitti , tabi ben birden ve tamamen kesmistim
daha dogrusu yavas yavas hazirlaniyordum kesmeye gunduzu azaltmistimda gece kalmisti , acil ilaç kullanmam gerekince bi gun içinde kesmistim
çokda zorlanmamistik 20 aylikdi
Hımm o zaman empati yapmasını öğretip sonra konuşabiliriz.Karşı taraf öküzlükten çıkıp insan olmayı öğrenmesi lazım :) yine eşime sinirlendim de ondan bu laf :))) ya açık açık, sinirlenmesem duyguları ifade etmek en güzeli Ama dediğim gibi karşı tarafın bencil olmaması gerekir azıcık seni de düşünmesi gerekir.. En güzel şey yine de konuşmak, konuşamıyorsan yazmak eşine veya işte kimse sinirlendiysen :))
Mery tatlı krizleri için yasemin bradley bir tarif vermişti tam ölçüsünü unuttum amaBir haftalık diyet listesi yaptım kendimebakalım işe yarayacak mı ? Pazartesi başlıyorum. Hafta sonu malzemeleri alayım.
Ama Şu an çok açımmmm
![]()
![]()
valla benimki duskundu sabah uyandiginda yapisirdi ama vermeyince napti hatirlamiyorumki 4.5 sene oldu :)Allahtan memeye çok düşkün bi bebek değil azaltarak değil de senin gibi birden kessem daha mı kolay olur ki sence
Hmm neyse ben devam edeyim böyle o zaman azaltarak kesmek daha çok aklıma yattı böyle sanki farkına varmadan kesiliyor memeden git gide azaltıyorum ya emmzirmeyi gerçi tam olarak kesilmeden belli olmaz ama günde iki defa emmeyle iyi gidiyor yani 1 e düşürünce ne yapar bilemiyorumvalla benimki duskundu sabah uyandiginda yapisirdi ama vermeyince napti hatirlamiyorumki 4.5 sene oldu :)
ama çook zorlansam unutmazdim herhalde
ben ilaç kullandigim için naparsa yapsin vermeyecekdim kaçisi yokdu :=)
neden kadınlar olarak diyete hep pazartesi başlarız acabaBir haftalık diyet listesi yaptım kendimebakalım işe yarayacak mı ? Pazartesi başlıyorum. Hafta sonu malzemeleri alayım.
Ama Şu an çok açımmmm
![]()
![]()
biraz daha iyiyim ama hala doğrulamıyorum ve Begüm'ü kucağıma alamıyorum doğru düzgün. yavrum benim kıyamam oyun bile oynayamıyorum yere oturup da. koltukta oturuken alıyorum kucağıma seviyorum.Canim ortopediye gitmelisin sanirim. Ne kadar incitmissin yazik. Bugun azalmistir umarim
Ahh ben daha berbatım cam eşyalar kolilerde koltukları sattık evde koktuk yok taşınma mayısa kaldı müteahit delirrti bizi ev dandini oynuyo kıyafetler çuvallarda delirmeme az kaldıselam kızlar hayırlı cumalar. nasılsınız bakalım
bizi kızımla görseniz halimize gülersiniziyice pasaklı olduk ikimizde. üstüne yemek dökülmüş her tarafı pislenmiş sokak çocuklarına döndü. bende farksız sayılmam
altını bile zor değiştiriyorum şimdilik biraz böyle pis takılalım napalım.
ben diyorumki yarım gün kadını mı çağırsam acaba. en azından camlarımı siler ve evi silip süpürür. yaz temizliğinde çağıracaktım ama onun için kışlıkların kalkıp halıların yıkamaya verilmesi lazım. çok uzun iş. mayısta falan yaparım anca onu. şimdilik şöyle yarım gün çağırsam aslında. belimin tamamen geçmesi uzun sürecek gibi çünkü. o arada çöp ev diye belediyeden gelmesinler![]()
Bence yarım günde olsa gelse çok iyi olur çünkü insanın evi temiz olunca herşeyi etkiliyor kafası rahat oluyor çocuğuyla eşiyle daha çok ilgileniyor . Benim kuzenime hergün bir kadın geliyor kendisinin küçük 2çocuğu var diyoki temiZlik ve yemek yapmaktan ailemle ilgilenemiyorum böyle olunca kendinin bakımlarini da yapıyor çarşı pazarda gidiyor evde çocuklarıyla eşiyle ilgileniyor her daim ev temiz kafa rahat :)selam kızlar hayırlı cumalar. nasılsınız bakalım
bizi kızımla görseniz halimize gülersiniziyice pasaklı olduk ikimizde. üstüne yemek dökülmüş her tarafı pislenmiş sokak çocuklarına döndü. bende farksız sayılmam
ben diyorumki yarım gün kadını mı çağırsam acaba. en azından camlarımı siler ve evi silip süpürür. yaz temizliğinde çağıracaktım ama onun için kışlıkların kalkıp halıların yıkamaya verilmesi lazım. çok uzun iş. mayısta falan yaparım anca onu. şimdilik şöyle yarım gün çağırsam aslında. belimin tamamen geçmesi uzun sürecek gibi çünkü. o arada çöp ev diye belediyeden gelmesinler![]()
ah keşke tam emin olmadan toparlanmaya başlamasaydınAhh ben daha berbatım cam eşyalar kolilerde koltukları sattık evde koktuk yok taşınma mayısa kaldı müteahit delirrti bizi ev dandini oynuyo kıyafetler çuvallarda delirmeme az kaldı
kesinlikle katılıyorum. ev temizken hele yemekler de yapılmışken cidden kafa rahat ve daha pozitifim. daha çok ilgilenebiliyorum ailemle.Bence yarım günde olsa gelse çok iyi olur çünkü insanın evi temiz olunca herşeyi etkiliyor kafası rahat oluyor çocuğuyla eşiyle daha çok ilgileniyor . Benim kuzenime hergün bir kadın geliyor kendisinin küçük 2çocuğu var diyoki temiZlik ve yemek yapmaktan ailemle ilgilenemiyorum böyle olunca kendinin bakımlarini da yapıyor çarşı pazarda gidiyor evde çocuklarıyla eşiyle ilgileniyor her daim ev temiz kafa rahat :)
Aman canım hepsi hallolur takma kafana begüm hanım temizi de kirliliği de öğrenir işte :))) kadın bence al canım Belin geçse bile hemen temizlik yapıp kendini yorma. Dikkat et kendine canımselam kızlar hayırlı cumalar. nasılsınız bakalım