- 15 Kasım 2015
- 1.871
- 1.038
- 133
Sağol teyzesi evet iyi Allaha şükür gelişimi az yemesine rağmenHaklısın canım hepimizde var ama ben iyi hissediyordum kendimi şu son bir iki haftadır böyleyim geçer elbet :)) çok teşekkür ederim güzel sözlerin için çok utandım
Memeden kesme işini hiiiiç sorma ben şu an o gücü bulanıyorum kendimde.. Sen iyi yaptın ama zaten az emiyor, benim zorumla emiyor diyordun gerek yok.. Ayaz günde sadece 4 defa emse hiç emzirmem ben ama memede yapığız biz :)
Şimdi Nasıl peki istiyor mu memeyi? Bu arada koyduğun videolar çok tatlı, maşallah gelişimi iyi gibi duruyor (fiziksel değil sadece)..

Evet canım berat gerçekten benim zorumla emiyordu gündüzleri ben onu kucağıma alıp açmasam memeyi hiç emmezdi zaten şimdiye kadar sadece geceleri emiyordu kendi isteğiyle uykudan uyandıkça yani şimdilik çok ağlama krizine girmedi daha çok şükür ama son üç gündür azalttım emzirmeyi zaten tam kesmemiştim ama bugünden itibaren birden keseyim diyorum birden kesince nasıl bir tepki verir onu bilmiyorum canım yani bugün boyu ve bu gece krizlerde olabiliriz emme isteği gelince