2015 Şubat Anneleri

Aynen canim omrumuz herkesi anlamaya calismakla geciyo. Veriyorum sorumluluk ama bi sure sonra sinirleniyo. Eskiden hic boyle degildi. Ama dedigin gibi bence annesine ve anneme guveniyo. Cok yakinirsam haftasonu falan hemen annene gidelim falan diyo. Boyle yardim ediyo aklinca:)
Tipik bir eşim vakası :D aynı cümleler ve aynı tavır pehh :işsiz:

selam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.

anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu :KK43:
Bi ara sıcak su mu dökmüştün acaba??

Uyku eğitimi konusunda eşim faklı düşünüyor canım hemfikir değiliz o yüzden başlamak istemedim daha doğrusu kıyamıyor memeden kestin şimdi de ağlata ağlata mı uyutacaksın diyor çok şey bekliyoruz ondan filan diyor kendimizden soğutacaz onu diyor gündüz zaten anne babasını görmüyor akşama kadar küçücük çocuk bizimle yatsın bari gece yanında olduğumuzu bilsin diyor ben bakarım diyor bakıyor da gerçekten benden çok uyanmıştır geceleri beratı sallayıp geri uyutmuştur şimdiye kadar memeden kestiğimden beri ben pek bakmıyorum berata geceleri yani o yüzden veremedim uyku eğitimi canım
Canım ben şöyle düşünüyorum nasıl kaşık tutmasını yürümesini vs. öğretiyorsak uyku da aynı şekilde. Şimdiye kadar biz memede sallanarak uyumasını öğrettik başka birşekilde uyumayı bilmiyorlar doğal olarak ve onu istiyorlar. Ama inan çok çabuk öğreniyorlar ve çok mutlu oluyorlar çünkü birşey daha öğrenmiş oluyorlar. Eşin bazı noktalarda haklı ama neden çok ağlayacak diye düşünüyorsunuz belki çok çabuk alışacak hem siz hemde oğlun rahat edecek siniz. Bir daha düşün istersen umarım en kısa zamanda uyku da yemek te düzene girer ;))

Ya uykusu vardır vahidenin dediği gibi ya da kafasına su koyarken nefes alamamıştır.. Ayaz da kafasına koyana kadar güzel duruyor soruna başlıyor kıpırdamaya ama ağlamıyor çok şükür.. Banyoda çocuk ağlayınca zor oluyor insanın eli ayağı birbirine giriyor.. Suyu kafasından dökerken arkaya doğru dök bakalım annesi yüzüne gözüne fazla değmeden Hoppa
yok ayazim ya istah tecurbeden deil çocukdan ileri geliyor bence :)
hakan hasta deilken fena deil istahi yiyoe yine , ablasi abisi bu yastayken hiç yemezdi :)
bu yazik hasta yken onlarin normaldeki istahina sahip karisik oldu biraz ama analtimim :)

bu arada yanlis alinti yapmisim ama neyseee :)

selam kızlar nasılsınız?
ya bişey farkettim Begüm bi kaç zamandır banyo yaparken çok Ağlıyor korkuyor. acaip severdi suyu çok mutlu olurdu çıkmak istemezdi. bugün daha banyodan girdiğimiz an çıkmak istedi ağladı. ve yıkanırken çok ağladı. kötü bişey de yaşamadıki anlamadım. sadece kafasını durularken yüzüne su gelince sinir oluyo istemiyo.

anlamadım ya suyu çok seviyodu niye böyle oldu :KK43:
Canim Duru da her seferinde bir hevesle giriyo ama kafa yikama kismi gelince kiyamet kopariyo. Uzun zamandir boyle. Onceden sesi cikmiyodu pek

Kız deme öyle deme. Bizde dün tunaya yemek yedirme mücadelesine giriştik balkonda. Duyan acımıştır bize :KK70: kedi köpek inek tavuk bi taraftan video açık hopla zıpla nafile yemedi dana.. Her gün bişeyleri bozuluyor. İki yaşlarına bi gelselerdi hayırlısıyla :))
Yemiyor mu kerata :) aç işte ağzını demi niye böyle yapıyorlar ki, ye iç yat hayat onlara güzel aslında ama kıymetini bilmiyorlar :))

Kız iki yaşında ne oluyor ki? Güzel şeyler olacaksa şunun şurasında 9 ay kaldı ona göre bekleyeyim :)))

az once uyututum dedim o kadr esnuiyorduki
uyumadi bende aldim geri yaatkdan uyku diye eteklerime kapaanmasini bekliyorum :)
oksurugu vs ayni
kusma yok ama sukur
Öksürükten uyuyamıyordur yavrucak. Bal limon falan veriyor musun? Öksürmek de yorar insanı. Bilmiyorum ki başka ne yapılır öksürük için..

yok ayazim ya istah tecurbeden deil çocukdan ileri geliyor bence :)
hakan hasta deilken fena deil istahi yiyoe yine , ablasi abisi bu yastayken hiç yemezdi :)
bu yazik hasta yken onlarin normaldeki istahina sahip karisik oldu biraz ama analtimim :)

bu arada yanlis alinti yapmisim ama neyseee :)
Yoo gayet güzel anlatmışsın ben anladım :))) senin kafa karışık ondan öyle düşündün bence :)

Yavrum çok hasta oldu bu yıl Hakan'ım inşallah güzel bir bağışıklık kazanıyordur ama büyüyünce daha rahat eder..

Tabi canım işin esprisi o, çocuktan kaynaklanan bişi bu uyku da yemek de öğrenme de, biz kendimizi yırtsak da bunlar böyle :)

Yemiyor mu kerata :) aç işte ağzını demi niye böyle yapıyorlar ki, ye iç yat hayat onlara güzel aslında ama kıymetini bilmiyorlar :))

Kız iki yaşında ne oluyor ki? Güzel şeyler olacaksa şunun şurasında 9 ay kaldı ona göre bekleyeyim :)))
Ay ne bilim ne oluyor umut işte :D iki üç dört derken büyüyecekler :)) bugün arkadaşın bi kızı var üç yaşında ne güzel kendi kendine oynadı hiç annesine yük olmadı yedi içti oh mis. Ben.. Tuna ya kucağımda ya sırtımda yemez içmez tükürür Oray'a buraya ağzındakini.. Mızıııııır mızııııııırr. Ne yediğimden anladım bişey ne içtiğimden. Arkadaş da az kaldı sabredin bi yılınız kaldı diyordu da oradan şeyettim :))

Ayyyyy ben bu fikri çok beğendiiiiim :KK70::KK70:
dadera dadera nın dediği gibi anca kamp olur :KK66:

Yav benim anlamadığım bular askere de gitti ama hiç akıllanmadılar, benimkinin askerlikten sonra Aslına dönmesi 2 ay sürdü, iki ay sonra yine aynı adamdı :))
:D gitti bide üstüne ekstra şeylerle döndü yuvrim :))

Kızlar selam hergün okuyorum takibimdesiniz. Bizim de uyku konusu sıkıntıya girdi kendi kendine uyuyan ve gece uyanmayan bir bebekti ne var ki ben kursa başladım başlayalı değişti bazen kendi kendime uyuyor yine ama bazen çok kötü illaki kucakta uyuyacak gecede bir sefer falan kalkıyor yine kucak bende şimdi memeden kestim uyku eğitimi verdim bunların karşılığında böyle olduğu zaman çok sinirleniyorum dişlerimi sıkıyorum. Bugün mesela gündüz hiç uyumadı normalde 2 saat uyurdu ve şimdi uyudu 21:30 ne yapsam ne etsem yatağında ağladı kucağıma aldım ve uyudu hep babasının suçu gündüz koynunda yatırdı nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum Allahtan yemek konusunda sıkıntı yok. Yani ben terslikler konusunda çok sinirleniyorum. Ayarlamıştım ya illaki o düzende gitsin istiyorum belki çoğu kişiye göre iyidir durumumuz ama böyle yapmasına anlam veremiyorum. yeb4 yeb4 sizin duzeldimi

Ay ne bilim ne oluyor umut işte :KK70: iki üç dört derken büyüyecekler :)) bugün arkadaşın bi kızı var üç yaşında ne güzel kendi kendine oynadı hiç annesine yük olmadı yedi içti oh mis. Ben.. Tuna ya kucağımda ya sırtımda yemez içmez tükürür Oray'a buraya ağzındakini.. Mızıııııır mızııııııırr. Ne yediğimden anladım bişey ne içtiğimden. Arkadaş da az kaldı sabredin bi yılınız kaldı diyordu da oradan şeyettim :))
Ahhhhhb ahhhh şu mızır mızır hallerini hiç sevmiyorum ben ayazda Tuna da da öyle zaten, konuşamadıkları için öyle olduğunu umuyorum Ama deli oluyorum, sürekli ıhh ıhh diye geziyor ortalıkta tavuk gibi.. Bi de vurmaya başladı ayaz, sinirleniyor direk vuruyor, sabahları aç gözünü diye vuruyor, memeyi sonra oğlum deyince vuruyor, yemek yemek istemezse vuruyor, falan filan ne yapacaksam onu :(

Biz o günleri bence göremeyeceğiz cicim hayal :)) ben Tuna'yı da gördüm ayazın durum zaten ortada akıllanmaz bunlar :mad: o üç yaşındaki çocuk bi de kız, kızlar biraz farklı olabiliyor hiiiiiç ümitlenmeyek bence havamızı alırız :KK70:

Ay ne bilim ne oluyor umut işte :KK70: iki üç dört derken büyüyecekler :)) bugün arkadaşın bi kızı var üç yaşında ne güzel kendi kendine oynadı hiç annesine yük olmadı yedi içti oh mis. Ben.. Tuna ya kucağımda ya sırtımda yemez içmez tükürür Oray'a buraya ağzındakini.. Mızıııııır mızııııııırr. Ne yediğimden anladım bişey ne içtiğimden. Arkadaş da az kaldı sabredin bi yılınız kaldı diyordu da oradan şeyettim :))
Bi de şey diyecektim, ayaz da bi ara pek yemiyordu, MaRaL_ MaRaL_ öğün aralarını aç Baya demişti.. Denedim ben de daha iyi, elime atıştırmalıl bişi vermiyorum dışarıda olmadığımız sürece, yolsa yemek yemiyor çünkü.. Bi de öğün sayısını azalttım şimdi 3 öğün yoğurt falan vereceksem de yemeğini biraz daha az verip yoğurt veriyorum peşine :) deneme yanılma işte bi şekilde yolumuzu bulacaz-mıyız acaba :)))

Back
X