2015 Şubat Anneleri

iyi aksamlar hanimlar
kafayi yedim bugun ben bu çocukla yaa
susmuyor her sekilde napsam agliyor ,sadece disari çikinca sustu gunboyu zirr zirrr
40 derece ates e ilaç vermeyen ben agri kesici verdim bi yeri agriyorsa sussun diyee
ayni zirr zirrrrrrrrr

yarin ve sali gunu kursum var komsu bakacak napacak nasil bakacak hiç bi fikrim yok
ben tukendim artik kolumu kaldiracak dermanim yokk

inanin utaniyorum çocuguma bakmasini rica etmeye baskasina ,oyle zor bi çocukki
uyanip aglar uyumaz
acikir aglar ama yemez ,geri kalan zamanda neden agliyor bilmuyorum , eve girdikmi full aglama derdinde neyi bahane etsemde aglasam diye
ama baska çarem yok
sadece iki gunum kaldi bu son , ikide yarim sar gun sinavim var ama onlar yarim gun olunca daha kolay olur insallah

bytun gun sabir dilemekden dislerimi sIKmakdan basim agriyor yeminle
hasta etti bu çocuk beni
bide aklima o facebookdaki surekli paylasilan hasta çocuklar geliyor ,pmer barani , ilaydasi
Allahim beterinden koru diyorum
sukur hasta deil ama ben yakinda olucam hasta hemde psikolojik norolokjik falan hepsui birden
Maralcııııım sakin ol inan bütün bebekler annelerini bi şekilde delirtiyorlar. Sen aramızda en kıdemli annesin, hakancığımın bi derdi var belli ki.. Kucağında da durmuyor mu?

Maralcııııım sakin ol inan bütün bebekler annelerini bi şekilde delirtiyorlar. Sen aramızda en kıdemli annesin, hakancığımın bi derdi var belli ki.. Kucağında da durmuyor mu?
uyudu simdi
duruyor kucakda
arabaya bindik alisverise gittik geldik 1.5 saat surdu giki ççkmadi
aksam ustude asagiya çikardim bviraz ayni kapiyi gprunce sesi çikmiyor eve giribce basliyor
yok bi derdi olsa disardada aglamazmii

dun oyle agladi agladikii açlikdan yuruyemiyordu ayaklari dolaniyor
dedim tam zamani simdi yer yemegini
yok yemioyor yarim saat ugrasdim iyi kotu yedi biseyler sonra sesi kesildi oyandi kendi kendine
e madem açsin beni niye ugrastiryon ye yemgini kalk git isine

off off bilmiyorum otekilerde boyle omrumu yerdi buda ayni
soyundan sopundanmi bilmiyorumki niye boyle zor oluyyor bu çocuklar
boyle kiizyorum sonra aklima internetde dolasan hasta çocuk resimeir geloyor gozmumun onune serumlar geliyor
kendimi kiziyorum bu sefer
naptigimi bende bilmiyorum anliycan yorgunlukdan

kizlar ya size bisey danisicam

geecen hafta gorumcem evlendi, mayisin basindada kv nin babasi vefat etdi , hatta talihsiz bi tesadufle anneside aynu zamanda beyin kanamasi geçirdi su an felçli kendini bilmiyor yatalak hasta vs

ben bunlari babama dedim mayisin basinda , bi ara istersen diye normalde hiç gorusmezler benim ailemle esimin ailesi
kuslukde yok ama degisik memleketler onlar TR de , izine gidince bile gorusmuyolar dusunun

neyse gecen gun kp yine sordu babami , konusmasindan anladimki babam aramamis bas sagligi ve hayirli olsun için
babama iki defa dedim aramasini ben halbuki

ben napayim simdi , aramasi gerekiyor biliyorum ama ne diycem babama
yuzsuz yuzuszu bi dahami deyim ara diye

çok seyi unutur babam bilerek yptigini sanmiyorum ama tekrar soylemekde istemiyorum
ama aramasini da istiyorum, kv bunu benim basima kakar hemde ne kakma çok onem verir oyle seylere
her insan bekler gerçi de neyse:kızgın::kızgın::kızgın:

kızlar gunaydın, bişi danışmak istiyorum size. yaz geliyor tatil planı yapılıyor haliyle. memleketimiz rizeye gitmek istiyoruz. arabayla sizce akşam 9 gibi çıksak sabah işte 12 gibi falan varmış oluruz. sizce bu kadar uzun yolculuğu bebekle yapabilir miyim ? gece arabada uyur mu ? tecrübe eden var mı ? bi de arabada arkada 2 yetişkin bi de bebekle gidilebilir mi ? uçak biletleri çok pahalı maşallah

geecen hafta gorumcem evlendi, mayisin basindada kv nin babasi vefat etdi , hatta talihsiz bi tesadufle anneside aynu zamanda beyin kanamasi geçirdi su an felçli kendini bilmiyor yatalak hasta vs

ben bunlari babama dedim mayisin basinda , bi ara istersen diye normalde hiç gorusmezler benim ailemle esimin ailesi
kuslukde yok ama degisik memleketler onlar TR de , izine gidince bile gorusmuyolar dusunun

neyse gecen gun kp yine sordu babami , konusmasindan anladimki babam aramamis bas sagligi ve hayirli olsun için

çok seyi unutur babam bilerek yptigini sanmiyorum ama tekrar soylemekde istemiyorum
ama aramasini da istiyorum, kv bunu benim basima kakar hemde ne kakma çok onem verir oyle seylere
Ben olsam tekrar tekrar hatırlatırım, ayıp değil ki babana bunu tekrar söylemen Can'ım, yüzsüzlük de değil bence :)

Aynı durumda allah korusun sen olsan sen de beklersin .. Bi de kv nin yüzüne bakacak olan sensin her zaman bu yüzden de önemli dediğin gibi başına kakar

kızlar gunaydın, bişi danışmak istiyorum size. yaz geliyor tatil planı yapılıyor haliyle. memleketimiz rizeye gitmek istiyoruz. arabayla sizce akşam 9 gibi çıksak sabah işte 12 gibi falan varmış oluruz. sizce bu kadar uzun yolculuğu bebekle yapabilir miyim ? gece arabada uyur mu ? tecrübe eden var mı ? bi de arabada arkada 2 yetişkin bi de bebekle gidilebilir mi ? uçak biletleri çok pahalı maşallah
Biz geçen yaz mersin Sakarya yaptık.1 5 saat.arkada 3 çocukla.gece yolculuğu en rahatı.gecen sene uyudu.5.aylikti.sadece sabah daha çabuk sıkıldığında için sıkıntılı olmuştu.sık mola vermek zorunda kalmıştık.simdi az daha büyükler.sevdigi video oyuncak bilmem ne oyalanabilir.gunduz ki kısımda.tabi bebeğe de bağlı.biz gene gece cikicaz inşaallah.hic de sevmem ama.baska turlusu işkence bize.

Çok şeyi unutuyor muş.k esin unutmuştur.hatirlat bi daha.bu defada aramazsa aramak istemiyordur canı.bi da demezsin.yapcak bisey yok.ama sen vakit geçmeden hatırlat.

Biz geçen yaz mersin Sakarya yaptık.1 5 saat.arkada 3 çocukla.gece yolculuğu en rahatı.gecen sene uyudu.5.aylikti.sadece sabah daha çabuk sıkıldığında için sıkıntılı olmuştu.sık mola vermek zorunda kalmıştık.simdi az daha büyükler.sevdigi video oyuncak bilmem ne oyalanabilir.gunduz ki kısımda.tabi bebeğe de bağlı.biz gene gece cikicaz inşaallah.hic de sevmem ama.baska turlusu işkence bize.

biz de gece çıkıcaz ama yine de gözümde büyüdü yapabilir miyim yoksa gitmesem mi diye düşünüyorum. beratı rahat yatırabilirsem uyur gibime geliyor. motor sesi de ninni gibi geliyor. ben en uzak istanbula gittim 1 saat.

benimkide oyle canim
tam 45 fun gecikdi son adetim
emzirme yi birakinca duzene girer
inşallah canım. bi de belli etmiyo bi anda geliyo hiç beklemediğim bi yer ve zamanda olucak diye tedirginim. neyse erken olsunda gecikmesin :))

Geçici Can'ım ilk üç dört ay çok düzensiz, günleri şaşıyor az yada çok oluyor falan, ama düzeliyor.
evet daha kısa sürede bitiyor ve artık bel ağrım olmuyor en güzeli bu. belim ağrırdı benim çok ilk iki gün. bakalım emzirmeyle de alakalıymış canım o bitince tamamen düzene giriyormuş galiba.

Iyi geceler canlar:KK19:
Surekli aklimdasiniz ama yazamadim. Haftasonu cok yogun gecti.
yeb4 yeb4 canim esinle evladinla cok guzel bir omur dilerim. Cok guzel bi pasta yapmissin esine gordum. Masallah cok beceriklisin arkadasim. Bence kendinle gurur duymalisin. Bu kadar yorucu tempo icinde bunlari da yapabilmissin. Ben o kadar uzak hissediyorum ki su an oyle seyler yapmaktan. Bu arada ben de ilk 2 nisanda regl oldum bi daha da yok:skandal:2 ay oldu. Benim normalde de duzensiz oldugundan bilemiyorum emzirmeyle baglantili mi.
mery60 mery60 canim seni ruyamda gordum gecen. Karsilasiyoduk. Ruyalar gercek olsaaa. Hepinizi tek tek tanimak isterdim. Insallah bigun olacak.
vahide1204 vahide1204 o kadina sinir oldum. Kendim yasamis gibi oldum resmen. Ona benzer bisey yasamistim. Niye uyumasin yani cocuk dimi? Ne gicik kadin. Sozde seviyo yani.:KK62:
MaRaL_ MaRaL_ hakan nasil oldu? Diger cocuklar nasil? gelincikgibi gelincikgibi kuzum haftasonunuz nasil gecti? Samsun'da gezdiniz mi? Kv gelmistir dimi simdi size:KK11: nasil durumlar?

Aklima geleni sordum ama hepinizi merak ediyorum. Herkes iyidir umarim canlar. Duru cok kuduruk oldu bi saniye oturmuyo. Bazen soz dinliyo bazen tamamen duymamazliga geliyo. Isine nasil gelirse. Bi de dedesine dedeeey veya dedoov babasina da baboooov diyo. Nerden cikardi bilmem. Biz guldukce tabi daha cok yapiyo. Cok komik. Anne demeyi birakti bu ara cok guzel diyodu. Oyle iste. Yemek konusunda alerji ilaci kullandigimdan beri daha iyiyiz. Boyle iste
canım arkadaşım benim çok tatlısın sağol :) inan çalışıyo olsam senin gibi akşama yemek bile yapabilir miydim şüpheliyim. şimdi evde olunca yine bi şekilde zaman bulup araya sıkıştırıyorsun zorunda kalınca.

lütfen daha fazla video ve foto koy ya görelim Durukuşumuzu :KK68: bizede mayıs sonuna kadar kullan demişti doktor delodayi yani bitti artık. ama gayet iyi kuru öksürük vs hiç bişey yok şükür.

İyiyiz Can'ım Tuna'nın gece uyanmaları devam ediyor ama eskisi kadar değil, sanırım meme emme işini kesmek işe yaradı. Yada bu ara diş olayı biraz duruldu. Yeme işi hala zor ama kırmızı balık sağolsun yardım ediyor bana, bazen de Çomar :)) ya hep video izleterek yediriyoruz. Yaza inşallah bu ile bi son vermeyi planlıyorum. Bakalım..
sevindim canım en azından cabaların işe yaramış biraz. bende kesebilsem keşke şu gece emme işini. dün gece saat 12 oldu hala uyumamıştı 2 kere emzirmeme rağmen illa meme istedi. krize girdi yine susmak bilmedi. memeyi verdim anında uyudu. yine o kazandı. anladımki tamamen memeden kesmek dışında yapabileceğim hiç bişey yok. azaltma vs hayatta başaramayız.

o video olayını sorma bizde de öyle. aynı şarkıları dinliyoruz herhalde. 45 dk kesintisiz çocuk şarkıları diye bi video var ona bayılıyo. kırmızı balıkla çomar da var :)) bu kadar şeyin içinde bi o da yanlış olsun diyorum napayım çok yıprandım her şeyi doğru yapıcam diye..

inşallah bu yaz senin için planlarını gerçekleştirebileceğin çok güzel bi yaz olur :)

Evet yakın sayılır canım, hatta bundan birkaç yıl önce aynen tarif ettiğin güzergahtın gelmiştik trabzona. Tabi o Zaman ne Tuna vardı, ne evlilik. :) kim bilir belki yine okulca bi gezi yapar geliriz oralara, yada sizin bu taraflara işiniz düşer, süper olur :)
ahh o eski günleri hiç hatırlatma :) hayallerde kaldı..

inşallah canım ne kadar güzel olur düşündükçe heyecanlandım. bizim samsuna gezmeye gitme planlarımız var ya da sinopa falan. yani oraşara doğru gelirken bigün neden olmasın. ya da siz gelirsiniz. çorumda da eşimin kuzeni yaşıyor gelincikgibi gelincikgibi inşallah oraya da gelirsek seninle görüşürüz :)

hayallerde kalmaz inşallah bunlar :(

Ay tatlım valla bende çok görüşmek istiyorum sizinle. Şöyle açık havada güzel bi cafede hep birlikte otursak bi masa etrafında. Bizim cücükler oynasa parkta, yanlarında da başka biri olsa, biz sadece beraber sohbet etsek yesek içsek :)) bu arada yeb4 yeb4 geçenlerde bende seni rüyamda gördüm, bisiklete biniyorduk :)) sen kamyon ben bisiklet nedir bu trafik yoğunluğu anlamadım :KK70:
cidden rüyalarımız bile etkilenmiş birbirinden :D hayır olsun canım çok severim bisiklete binmeyi :)

biz de gece çıkıcaz ama yine de gözümde büyüdü yapabilir miyim yoksa gitmesem mi diye düşünüyorum. beratı rahat yatırabilirsem uyur gibime geliyor. motor sesi de ninni gibi geliyor. ben en uzak istanbula gittim 1 saat.
benimde memleketim rize. bazen korkunun ecele faydası olmaz biraz cesaretli olmalıyız. belkide korktuğun gibi olmayacak bence git. ben bu yaz nerdeyse türkiyenin bi ucundan bi ucuna gidicem 1400 km yol gidicez yazlıktan dönerken. şimdiden düşünmeninde hiç bi faydası yok oluruna bırak :)

benimde memleketim rize. bazen korkunun ecele faydası olmaz biraz cesaretli olmalıyız. belkide korktuğun gibi olmayacak bence git. ben bu yaz nerdeyse türkiyenin bi ucundan bi ucuna gidicem 1400 km yol gidicez yazlıktan dönerken. şimdiden düşünmeninde hiç bi faydası yok oluruna bırak :)

olmadı uçak bileti mi alsam napsam die düşünüyorum.

Ay foti at foti :))
İşlemler tamamlanınca yüklerim fotosunu canım şu anda fırında 1 saatin dolmasını bekliyorum fırını açmak için :) sosunu da hallettim mi tamamdır ama bir gün dinlenmesi gerekiyormuş dolapta yarını beklicez yemek için çok heyecanlı ve sabırsızım tadını çok merak ediyorum :KK71::kk77:

olmadı uçak bileti mi alsam napsam die düşünüyorum.
Canım, imkanın varsa uçak daha mantıklı.. Uzun bir yol, sen çocuğunu daha iyi tanırsın tabi Ma o kadar yolda biz bile ne hale geliyoruz kaldı ki o daha Bebek dayanamaz.. Bi de ilk yolculuksa daha zor olur.. Bu benim fikrim, ben ayazla öyle bir yola mümkün değiş gidemem şurda 3 saatlik yolda sinir küpü oluyorum :)

Yolculuk demişken biz de yazın eşimin seminerleri bitince ankaraya gidicez ama kendimle berata uçak bileti aldırdım eşime yolda ağlama krizine filan girerse diye gözüm korktu çünkü muştan bulunduğumuz ilçeye gelene kadar bile çok ağlıyor yolda çok sıkılıyor arabada yani 45 dk lık yolda durmuyorsa 15 saatlik yolda çıldırır diye düşündüm belki oyalarım filan ama nereye kadar kısa bir yol değil ki gerçi geçen yaz berat beş aylıkken gittik arabamızla o kadar yolu ama o zaman küçüktü ağladıkça meme emip uyuyordu filan şimdi meme de yok ve beratta çok çabuk sıkılan bir bebek büyüdü de herşeyi anlıyor dar gelir o araba ona :KK70: ama ankaradan eve dönerken uçakla değil de eşimle mi gelsem diye düşünüyorum beratla denemek için ağlarsa mola veririz filan işte bilmem hani dönüşte acelemiz olmaz dinlene dinlene geliriz filan diyorum ama bilmiyorum yine de bir yandan eşimle yolculuk yapmak istiyorum bir yandan berat nasıl duracak yolda diye düşünüyorum

Ooo şimdi baktım da nasıl kabarmış öyşe maşallah bu kadar kabarması normal mi yasemincim yeb4 yeb4 :eek::skandal:

Back
X