- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 333
- 38
Karaböcükün yerine bi uyku arkadaşı verebilirsin. İlk Zaman'lar yine yanında olursun belki ama Zaman'la uzaklaşabilirsin.ben de 2 yaşından beri psikolojik olarak hazırlıyordum ama vazgeçmiyordu tabi, artık en sonunda 28 aylık oldu benim de canıma tak etti, bir de parkta 5.5 yaşına kadar emen bir çocuk görünce gözüm korktu:)
dün eve gidince yarabandı yapıştırdım, memeden süt gelmeyecek artık dedim. "ayyy!" dedi, irkildi, korkma anneciğim sen büyüdün abla oldun, artık başka sütler içeceksin dedim.inek sütüne de yeni başladı önceden içmiyordu. öteki memeyi sordu yavrum onu 1 senedir emmiyordu zaten, "biliyorsun o memedeki süt acı oldu" dedim. meme emerken oynadığı üzeri tüylü bir ben var kolumun arkasında, ismi de karaböcük. onu sordu "o duruyor ona dokunabilirsin" dedim. gece kucağımda karaböcüğüyle oynayarak uyudu. bu gece de aynı şeyi yaparsa alışır değil mi ? ne yapmalıyım bir akıl verin. şunu da belirteyim 6 aylıktan beri kendi odasında kendi yatağında uyur. misafirlik dışında aynı yatakta yatmıyoruz. ama bu aralar gece sık sık uyanıyor
Son düzenleme: