2015 Şubat Anneleri

saol canim bayadir var bende b as agrisi ama bi gun va riç gun yok derken sonunda çogalip bulnati eklendi
valla tahammul olayini bilmiyorum ama kizimla hiç geçinemiyoruz bu gunlerde
asabi bencil vijdanxiz bi çocuk oldu çikdi
kuçuk deil keske kuçuk olsa 8 yasinda , basil agriyor diyorum bisey soyluyorum banane senin basindan diyor, napacagimi sasirdim
kizmak sesimi yuksletmek kesinlikle ise yaramiyor
baskada çaresizim napayim bimiyorum
bez isterim ustume atar gider, çagirrim gelmez , tamam der yapmaz
çok zor , iletisim kopuklugumuz var biliyorum ama nasil çozucem onu bimmiyorum:KK42::KK42:
Gecmis olsun maralim.Allah sifa versin.o 8 yasindakinden ben de de var biliyorsun.benimki de oyle.o terbiyeli cocuk gitti.laf yetisturen tamam deyip umursamayan kardesiyle bile bile didisen bi cocuk geldi.daha ergen bile degiller.nerde hata yaptim nie sozum gecmiyor bilemiyorum.digerleryle ugrasirken egitimi mi eksik oldu pek ilgilenemedim.nasil duzelcek bilmiyorum.komsu ovguyle bahsediyor terbiyeli diye bana mi garezleri onuda anlamiyorum.

eşlerimiz birbirine bu konuda çok benziyormuş. allah sana sabır versin canım. basit gibi görünse de çok zor bir durum aslında. anlıyorum seni..
Senin esinde mi oyle canim? Kova mi o da yoksa? Sanki biz hic bunalmiyoruz dimi? Hersey bizim ustumuzde. Cok sagol canim cozebiliriz insallah bu sorunu. Tunacim da buyumus abi olmus saclar kesilimce masallah. Cok tatli ya

saol canim bayadir var bende b as agrisi ama bi gun va riç gun yok derken sonunda çogalip bulnati eklendi
valla tahammul olayini bilmiyorum ama kizimla hiç geçinemiyoruz bu gunlerde
asabi bencil vijdanxiz bi çocuk oldu çikdi
kuçuk deil keske kuçuk olsa 8 yasinda , basil agriyor diyorum bisey soyluyorum banane senin basindan diyor, napacagimi sasirdim
kizmak sesimi yuksletmek kesinlikle ise yaramiyor
baskada çaresizim napayim bimiyorum
bez isterim ustume atar gider, çagirrim gelmez , tamam der yapmaz
çok zor , iletisim kopuklugumuz var biliyorum ama nasil çozucem onu bimmiyorum:KK42::KK42:
Canim Allah kolaylik versin biz buyudukce kolaylasacak gibi dusunuyoruz ama zorlasiyo galiba dimi? Gecer canim bu donem de bak vahidenin de oyleymis.

Senin esinde mi oyle canim? Kova mi o da yoksa? Sanki biz hic bunalmiyoruz dimi? Hersey bizim ustumuzde. Cok sagol canim cozebiliriz insallah bu sorunu. Tunacim da buyumus abi olmus saclar kesilimce masallah. Cok tatli ya
evet canım öyle. canı sıkılırsa annesi babası hiç kimseyi dinlemez söylenir . hyzurumuz kaçar. mesela dün. canı sıkılmış ailesine. haklı sebepleri var ama bizde bunalıyoruz ama onun gibi yapmıyoruz biraz sabısız. kova değil boğa. Sağol teyzesi. büyüdüler yav. duru da gerçekten güzel bir kız olacak. maşallah :) yerim hepsini yerrrr

MaRaL_ MaRaL_ maralcım geçmiş olsun. geçmişi okumadıydım. Şimdi gördüm. migrenim yok ama olanlar var etrafımda. zor bi hastalık. stres kaynaklı sanırım. biberiye yağı ilr masaj yaparsan da iyi geliyormuş. bilmem doğru mu.. Allah yardımcı olsun.

Ah ah keisnlikle, birşey yapmaları gerekmiyor yapılanı sadece bozmasınlar ama işte bazı erkekler öyle, bende de var bi tane öyle o yüzden çok bunalıyorum..

Haklısın kuzum sen de ne yapacaksın annen için dayanıyorsun farkındayım, yine de maşallah, Nasıl vefalısın yine de herkes yapmaz yapamaz da bunu..

Evet mustela pışık için iyi, sudo da aynı işlemi görüyor.. Ama temiz tene sürmen gerekir, ben sabah öğlen akşam sunduruyorum Ayaz'ın vücuduna sonra sürüyorum, öyle öyle bayağı bi söndü kaşıntıyı da aldı şükür Nasıl bunalıyorlAr yazık :KK43: sen de iyi bak kendine beslenmene çok dikkat et, o kadar yoruluyorsun aman haa sen lazımsın :)))
sağol canım benim dikkat edicem söz :) her gelen önce sen ne kadar zayıfladın diyor. hoşuma gidiyor çaktırma :)) ama onlar kötü anlamda diyor yani :))

zor günler ama geçecek. sonuç güzel gelsinde elbet iyileşecek annem. erkeklerden de artık hiç umudum yok gölge etmeseler yeter. bi tanesi gidicek beş gün sonra yaz okuluna. biraz daha rahatlarım :D

kuzenimin eşi ilaç mümessili sormuş bi dkktora sudocrem daha kötü yapar alkol var demiş. zaten bu doktorlar bi konuda anlaşsa. ben kullanıyorum deneyeyim dedim iyi geldi sanki. günde en az iki kez suya sokuyorum sonra sürüyorum. daha iyi oldu gibi devam edicem yani.

marhaba kizlar
gunlerdir çekdigim izdiraba bi son vermek için vbugun dr agittim, gitiikçe çogalan bas agrilarima bugun bide bulati eklendi , sahurdan beri yerdemiyim gokdemi bilmiyorum çok kotuydum butun gun
aksama dogru dr da yer buldum daha fogrusu anca oyle ayarlayabilidm çocuklarla, uçunude alip gittim

migren dedi ve verdigi ilaçlar ise yaradi yani kesilmesede agrim hafifledi bulantim geçti
ilaçlarin ise yaradigtinami sevineyim migren olduugmami yanayim bimiyorum :KK43:

gittikçe çogalirmis bu meretin siddet balalim beni yillar' içinde nasil bi hayat bekliyor
ALLAHiùdan tek dilegim saglik huzurdu ama bugunume sukur Allah beterinden saklasin insallah ...
çok geçmiş olsun canım migren çok zor bişeymiş allah yardımcın olsun :(

Bu arada Allah annene acil şifa sağlık versin hayırlı sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Evet yakın yaş güzel olacak birbirleriyle oynarlar biraz rahat ederim bende artık işim önerileri bekliyorum sizlerden benim aklımda Ömer Faruk var
amin canım sağolasın.
iki ismi seviyorsun sanırım. güzel gayet akşıma gelirse söylerim bende.

Yavrum yaa kiyamam opmeyi de bilirmis. Kucuk lepistes. Cok zor isilik biz de surekli mucadele halindeyiz canim.
Annenin de sonuclar iyi cikacak insallah. O zaman gelsin super bi tatil.
Allah kolaylik versin sana canim bu sicakta sadece Duru'yu bile zor idare ediyorum. Zaten hastalandim anneme kactim. Hic halim yoktu. Persembe gecesi kizi emzirirken midem bulandi kizi zor biraktim yetisemedim bile banyoya soylemesi ayip. E kiz bensiz cildirdi agla agla mahvoldu. Hemen ona kostum o halimde. Kimsede durmuyo artik ozellikle de gece. Esim kalkti temizledi sagolsun heryeri. Cok sasirdim. Cuma gunu de bayram oncesi asiri yogunduk. Aksam eve gelince pert oldum artik. Kolumu kipirdatamiyodum. Kac gundur cok stresliydim mideme vurdu galiba.
çok sağol tatlım.
ne oldu sana öyle ya kıyamam :( yorgunluk ve stres böyle yaptı seni muhtemelen :( çok yoğun çalışıyosun diğer kızlar gibi saat olarak daha az çalışsan belki bu kadar yorulmaZsın ama anlıyorum seni çok zor tüm gün çalışmak, insanlarla uğraşmak.

bi yandan eşinin sıkıntıları. sanki sen stres olmuyosun o konuda ama yapacak ne var söyle çözüm bulsun o zaman allah allah ya.. kendine dikkat et lütfen zor anlarında Durukuşuma sarıl ondan güç al. üzme kendini öyle :(

Selam kızlar. hiç yazamıyorum buraya. biz yazlığa geldik hava fena değil. tuna denize bayıldı. çok sevdi. bırakın ben yüzeyim diyor :KK70: saçlarını da traş ettirdik. amanın ne zor oldu. sıkıldı bağırdı. alışamadım ya ben kısa haline. lülelerini çok seviyordum. ama şükür saçları var ki kestirdik.. gece uyanmaları başladı yine iki üç gündür. umarım devam etmez. onca huysyzluğa daha ortada diş de yok. bilemedim valla. bizde durumlar iyi şükür. inşallah siz de iyisinizdir canlarım :)
çok güzel görünüyosunuz canım ve cidden çok zayıflamışsın diyet bayağı işe yaramış :)

saçlar gidince üzülmüşsündür ama dertlenme erkek ya kısa saç da yakışıyo. inan erkek olsa keserdim pişti sıcaktan ense hep isilik. topluyorum sürekli. ama kızlara kısa saçı hiç yakıştıramıyorum o yüzden dayanıcam kesmiycem :) kışın uzatırsın sende yeniden.

denizi de sevmiş Tuna kuzum ne güzel tadını çıkarın bol bol denize girin güneşlenin tüm senenin yorgunluğunu atın..

Kizlar aramizda suan hamile olan varmi?
Gücün yetiyorsa bünyen sağlamsa ve iyi besleniyorsan emzirmeye devam et banada ebenin ve doktorun söylediği bu ama ben kestim çok enerjim bitiyordu birkaç gün zorlandık sonra alıştı memesiz yaşamaya. Allah sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin.

Gücün yetiyorsa bünyen sağlamsa ve iyi besleniyorsan emzirmeye devam et banada ebenin ve doktorun söylediği bu ama ben kestim çok enerjim bitiyordu birkaç gün zorlandık sonra alıştı memesiz yaşamaya. Allah sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin.
Sikintim yok. Sutumde var, tadi degismedi. Ama ben psikolojik olarak yoruldum:(
Salca vs surdum gene emdi gene emdi..

Tamam denicem tesekkurler.
Ama inanilmaz bagimli. Memeyle uyuyor. Sizce kesince kac gun aglar? Sizin nasil oldu..?
bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
benimkide çok bağımlıydı hemde çoook.. zor oldu bi hafta ama zamanla daha iyiye gitti. ramazandan bi hafta önce kesmiştim şimdi unuttu.

ama bana daha yapışık oldu onunla ilgili mi bilemiyorum tabii..

bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin.
benimkide çok bağımlıydı hemde çoook.. zor oldu bi hafta ama zamanla daha iyiye gitti. ramazandan bi hafta önce kesmiştim şimdi unuttu.

ama bana daha yapışık oldu onunla ilgili mi bilemiyorum tabii..
Peki agladiginda nasil sakinlestirdiniz, emerken uyuyorken ne ile uyudu acaba?

Gecmis olsun maralim.Allah sifa versin.o 8 yasindakinden ben de de var biliyorsun.benimki de oyle.o terbiyeli cocuk gitti.laf yetisturen tamam deyip umursamayan kardesiyle bile bile didisen bi cocuk geldi.daha ergen bile degiller.nerde hata yaptim nie sozum gecmiyor bilemiyorum.digerleryle ugrasirken egitimi mi eksik oldu pek ilgilenemedim.nasil duzelcek bilmiyorum.komsu ovguyle bahsediyor terbiyeli diye bana mi garezleri onuda anlamiyorum.
esime diyorum bu kiz 15 yasina gelince ya o gider bu evden ya ben herhalde diyorum :))))
aynen dediklerini yapiyor ama hiç boyle deildi taamam deyip biraz savsaklardi bazen ama simdi hiç tinmiyor
basim agiriyor dendiginde banane senin basindan denirmi yaaa , daha neler neler yazsam roman olur
gece esime hem agladim hem anlattim çocuk o diyor abarttigimi dusnuyor ama ben bi yerde hata yaptigimi dusunuyorum senin gibi
hatta esime digerleride boyle olur bak gorursun dedim .. oglan biraz inatçidir sinirlidir ama bi deidigmi iki etmez ablasinin yarisini çekdirmiyor bana , anaciigin ahinimi aldim naptim bilmiyorumki, bende geçinemezdim annemle ama o ergenkendi herkes gibi,ilk okul 2 de deil :)

bu sabah kalkdik alisverise gittik , hep konusmaya çalisyorum havdan sudan konu açmaya çalisyorum
babasi ayakkabiligi tamir etti oraya ayakkbilari diuzeltti kurabiye yaptik hamuruyla oynadi falan iyiydik yani vakit geçirince farkli oluyior bugun bunu anladim
bi kere kardesine vurmus ya sabir çekip odasina kapattim onun umrunda deil odasina kapanmasi ama ben sakinliyorum en azindan bana iyi geliyor
kardesine diye vurdun deyince iste diye omuz silkiyor ölürmusün oldürürmüsün :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
halbulki sebebi var kardeside ona vuruyor oda karsilik veriyor ama bunu bana soylemeyip iste diyerek kizdirmayi seçiyor:KK47::KK47::KK47::KK47:

Canim Allah kolaylik versin biz buyudukce kolaylasacak gibi dusunuyoruz ama zorlasiyo galiba dimi? Gecer canim bu donem de bak vahidenin de oyleymis.
yok canim inan hakan oyle kolayki bakmasi , arkasinda duracaksin bos birakmayacaksin fizyolojik yorgunluk sadece
ama buyukler oylemi psikolji olarak bittim yerlerddeyim , sonn bir yildir hele canima tak etti migrende belki bui yuzden peydah oldu..Allah sonumuzu hayretsin .. herkesde çocuk var ben anmaiyorumki bendeki bizdeki sorun ne

MaRaL_ MaRaL_ maralcım geçmiş olsun. geçmişi okumadıydım. Şimdi gördüm. migrenim yok ama olanlar var etrafımda. zor bi hastalık. stres kaynaklı sanırım. biberiye yağı ilr masaj yaparsan da iyi geliyormuş. bilmem doğru mu.. Allah yardımcı olsun.
sagol canim bende yakindan bilmezdim biberiye yagini duymadim hiç , burda varmi bilmiyorum TR ye giden komsulardan siteyim ben een iyisi

çok geçmiş olsun canım migren çok zor bişeymiş allah yardımcın olsun :KK43:
saol canim aminnn ramaazandan sonra daha iyi olurum diye du sunuyorum insallah

Back
X