2015 Temmuz Anneleri

çok geçmiş olsun. parol ve bitkisel ürünlerden başka seçenek yok maalesef. ben herkese tavsiye ediyorum bana çook iyi gelmişti çünkü içebiliyorsan ilaç niyetine paça çorbası iç. içindeki jelatin antibiyotik görevi görüyormuş. ben çok sık grip olurum ve çok zor geçer. hamilelikte doktor söylemişti. cidden çok iyi geldi.

CNM DAHA HİÇ ÇATLAMADM ŞÜKÜR İNŞ. BÖYLEDE BİTER EVET SÜT İÇİN OLYRMŞ BENDE SORMŞTM BURDAN.SÜT KONUSUNDA HİÇ İYİ DEĞİLM BEN

SÜTLER Mİ GELYR ACABA SENIN BENDE DAHA SIZINTI GİBİ ŞEYLER YOKK SADECE BEYAZ

güzelmiş bende bunuda yazdım biyere kraft yada baby2go alıcam bakalım incelemem lazım ama netten bakıyorum hep

yoo

bende netten inceliyordum hep iş yerinde arkadaşım almışta bide burada sorayım dedim
çok ağır değil mi araba

yakından incelemek lazım bi bakayım
güzel ama braz ağır bu arabalar...bende iki aydır bebek arabalarına bakıyorum bir türlü karar veremedim

duruşu felan çok hoşuma gitti bi bakayım yakından

hayırlı haftalarımız olsun annişleeeerr,bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim. cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, çok şükür normal çıktı ( çok kilo aldığım için korkutmuşlardı beni). fazla kilo aldığım için diyetisyene yönlerdirdi doktorum.diyetisyen liste verdi ama doymuyorum açımm . cumartesi de kızımın eksiklerini aldık. çok şükür ufak tefekler dışında bişey kalmadı . benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınz ne var ne yok

HADİ GÖZN AYDIN CANM NE GÜZEL BİŞEYSİ YOKMŞ KUZUNUN CNM KİLOYA TAKILMA BOŞVER TAHMINI BUNLAR SAĞLKLYSA SORUN YOK

ben geçenlerde duştan çıktığımda ucunda beyaz bişiler minicik nokta gibi vardı temizleyeyim dedim gogus ucumdan şeffaf nokta gibi sıvı geldi hemen durdum çok korktum süt felan gelmesin

çok yanıyor ve kaşınıyor koyu bölgesi

BENMKİNİN BİRİ NORMAL BİRİ NEDENSE ÇATLYR UCU ACYR SANKİ BÖYLE BİR KIZARYR BİŞEY OLYR BUNLARA YAHU
bebe yağı sürsen iyi gelir belki canım benimde göbüşüm baya bi kurumuş bugün bebe yağı sürecem gerilince aşırı kaşıntı yapıyor yırtılma oluyor sanırım..
DİNLEN TABİİ CANM HAMİLEYKEN DAHA CABUK YORULYRZ EVDE YOKMŞ TAKLİDİ YAP :))
hahahhahahaaayy çok yapmak isterdim kayınvaldem dün akrabasıgıle gitti o gelirse diye zaten sinirlerimi bozuyorlar bazen aslında fazlada iyi olmamamk gerekmiş bunu anladım

gözünaydın canım çok kilo derken kaç kilo aldın? ben de çok aalmışım çünkü. Bir de şeker yüklemesine aç mı gittin?

AMİN CNM HEPİMİZE İNŞ. AHH ŞU KİLOLAR YEMEKLER :) EKSKLERİ BENDE YAVAS YAVAS TAMAMLYRM CNM FAZLADA BİŞEY ALMYCM ABARTMYCM YANİ

hadi gözün aydın canım.. bebişiin kıyafetleride hayırlı olsun.. ben daha birşey almadım zaten bi çıksak ihdiyaçların çoğunu alıcam

BENMKİNİN BİRİ NORMAL BİRİ NEDENSE ÇATLYR UCU ACYR SANKİ BÖYLE BİR KIZARYR BİŞEY OLYR BUNLARA YAHU
Benimkilerin nerdeyse 2 ayımdan beri ucunda sarı bi kabuk var, bazen banyoda küçük küçük kopuyo sonra çok acıyo. Artık dikkat ediyorum. Süt tıpası mı ne diyorlar ama bilimsel açıklaması nedir bilemiyorum:)

Maşallah grlara çok takılma farkedebilir. Zaten doktorda , yazılanlarda 100% olacak ölçümleri söylemiyo

Ay iyi hadi şekeri atlattın oh ne güzel alışverişte bitti mi. Ay ben daha bi don almadım kuzuma

Çok geçmiş olsun canım nazar değmiş sana bol bol dua oku öyle kalabalık yerlere giderken

Kızlar doğum çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
ben 32 ide başlarım sanırım çalışabilir raporu alıcaz ya gerçi alışverişte yavaş yavaş alıyorum zaten bi temizleyip çantaya sıkıştırmak kalır o haftalar gelse hatta doğum gelsede sevsek bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…