- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.921
BİRAZ SIKIYR CNM ÇOK FAZLA DEĞİL AMA RAHAT OLMASI DAHA İYİ AMA OFF ÇALŞRKEN OLMYR İŞTE ŞU İZİNLERE BİR ÇIKSYDIMDA RAHATLASYDMcanım göğüslerin çok büyük sütyenin de sıkı değilse sıkıntı olmaz bence korkma
slm kızlar 4 gundur fecı grıp ve farenjitim bundan bır ay oncede 2 hafta grıp gezdım cok sık grıp oluyorum benım gıbı olan varmı ne yapıyorsunuz ben bırtek parol alabılıyorum ve kendı yontemlerımle tarcın zencefıl lımon elma kabugu kaynatıp bal ıle ıctım ıgrenctı ama zorladım kendımı zor bı hamılelık gecırıyorum.
CNM DAHA HİÇ ÇATLAMADM ŞÜKÜR İNŞ. BÖYLEDE BİTER EVET SÜT İÇİN OLYRMŞ BENDE SORMŞTM BURDAN.SÜT KONUSUNDA HİÇ İYİ DEĞİLM BENMerhaba kızlar nasılsınız? Göğüslerde benimde bazen meme ucundan hafif döküntü oluyor beyaz renkli anneme sordum normal süt yapmak için değişime uğruyor ondan dedi ağrı sızı şişkinlik akıntı yok henüz... Çatlak durumu nasıl? Bioil kullanıyorum Şimdiye kadar birşey olmadı şükür son trimestera girdiğimizden günde 2'ye çıkardım bol su,süt tüketmeye çalışıyorum kalsiyum eksikliğinde de oluyormuş çünkü sizde durumlar ne?
BENMKİNİN BİRİ NORMAL BİRİ NEDENSE ÇATLYR UCU ACYR SANKİ BÖYLE BİR KIZARYR BİŞEY OLYR BUNLARA YAHUben o beyaz şeyleri temizledikten sonra meme ucu bir kaç gün ağrıdı sonra geçti denemesini yaptım bundan sonra ellemem daha
DİNLEN TABİİ CANM HAMİLEYKEN DAHA CABUK YORULYRZ EVDE YOKMŞ TAKLİDİ YAP :))iyiyim tatlım kaç gündür çok yoruldum durmadan uykum geliyor bugün kendime dinlenme günü ilan ettim ama tabi birileri gelmezse
SÜTLER Mİ GELYR ACABA SENIN BENDE DAHA SIZINTI GİBİ ŞEYLER YOKK SADECE BEYAZkızlar geçmişi tam okuyamadım ama göğüslerde sıkıntı olan mı var? göğüs uçlarımda benimde iltihap gibi bişiler oldu...beyaz beyaz su toplanmış gibi... sütyenimi batırıyor sarı sarı akıyor bende bi dr a gitsem mi dedim ama çokda önemsemedim
güzelmiş bende bunuda yazdım biyere kraft yada baby2go alıcam bakalım incelemem lazım ama netten bakıyorum hep
yoo
bende netten inceliyordum hep iş yerinde arkadaşım almışta bide burada sorayım dedim
çok ağır değil mi araba
güzel ama braz ağır bu arabalar...bende iki aydır bebek arabalarına bakıyorum bir türlü karar veremedim
HADİ GÖZN AYDIN CANM NE GÜZEL BİŞEYSİ YOKMŞ KUZUNUN CNM KİLOYA TAKILMA BOŞVER TAHMINI BUNLAR SAĞLKLYSA SORUN YOKkontrole gittim kızlar. çok şükür düştük sonra rahim ağzında filan açılma olmamış. keyfi yerinde kızının dedi. sol tarafımdan böbreğin ordan vuran ağrıdan bahsettim. tekmelerinden olabilir dedi. şuanlık sıkıntı yok bebekle ilgili dedi. idrar tahlili ve kan vericem zaten kontrol amaçlı. 601gr benim bebiş. burada 640 yazıyor ama 39gr dan bişey olmaz. sağlıklı olsunda
ben geçenlerde duştan çıktığımda ucunda beyaz bişiler minicik nokta gibi vardı temizleyeyim dedim gogus ucumdan şeffaf nokta gibi sıvı geldi hemen durdum çok korktum süt felan gelmesinkızlar geçmişi tam okuyamadım ama göğüslerde sıkıntı olan mı var? göğüs uçlarımda benimde iltihap gibi bişiler oldu...beyaz beyaz su toplanmış gibi... sütyenimi batırıyor sarı sarı akıyor bende bi dr a gitsem mi dedim ama çokda önemsemedim
bebe yağı sürsen iyi gelir belki canım benimde göbüşüm baya bi kurumuş bugün bebe yağı sürecem gerilince aşırı kaşıntı yapıyor yırtılma oluyor sanırım..BENMKİNİN BİRİ NORMAL BİRİ NEDENSE ÇATLYR UCU ACYR SANKİ BÖYLE BİR KIZARYR BİŞEY OLYR BUNLARA YAHU
hahahhahahaaayy çok yapmak isterdim kayınvaldem dün akrabasıgıle gitti o gelirse diye zaten sinirlerimi bozuyorlar bazen aslında fazlada iyi olmamamk gerekmiş bunu anladımDİNLEN TABİİ CANM HAMİLEYKEN DAHA CABUK YORULYRZ EVDE YOKMŞ TAKLİDİ YAP :))
gözünaydın canım çok kilo derken kaç kilo aldın? ben de çok aalmışım çünkü. Bir de şeker yüklemesine aç mı gittin?hayırlı haftalarımız olsun annişleeeerr,bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim. cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, çok şükür normal çıktı( çok kilo aldığım için korkutmuşlardı beni). fazla kilo aldığım için diyetisyene yönlerdirdi doktorum.diyetisyen liste verdi ama doymuyorum açımm . cumartesi de kızımın eksiklerini aldık. çok şükür ufak tefekler dışında bişey kalmadı . benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınz ne var ne yok
AMİN CNM HEPİMİZE İNŞ. AHH ŞU KİLOLAR YEMEKLER :) EKSKLERİ BENDE YAVAS YAVAS TAMAMLYRM CNM FAZLADA BİŞEY ALMYCM ABARTMYCM YANİhayırlı haftalarımız olsun annişleeeerr,bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim. cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, çok şükür normal çıktı( çok kilo aldığım için korkutmuşlardı beni). fazla kilo aldığım için diyetisyene yönlerdirdi doktorum.diyetisyen liste verdi ama doymuyorum açımm . cumartesi de kızımın eksiklerini aldık. çok şükür ufak tefekler dışında bişey kalmadı . benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınz ne var ne yok
hadi gözün aydın canım.. bebişiin kıyafetleride hayırlı olsun.. ben daha birşey almadım zaten bi çıksak ihdiyaçların çoğunu alıcamhayırlı haftalarımız olsun annişleeeerr,bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim. cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, çok şükür normal çıktı( çok kilo aldığım için korkutmuşlardı beni). fazla kilo aldığım için diyetisyene yönlerdirdi doktorum.diyetisyen liste verdi ama doymuyorum açımm . cumartesi de kızımın eksiklerini aldık. çok şükür ufak tefekler dışında bişey kalmadı . benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınz ne var ne yok
Benimkilerin nerdeyse 2 ayımdan beri ucunda sarı bi kabuk var, bazen banyoda küçük küçük kopuyo sonra çok acıyo. Artık dikkat ediyorum. Süt tıpası mı ne diyorlar ama bilimsel açıklaması nedir bilemiyorum:)BENMKİNİN BİRİ NORMAL BİRİ NEDENSE ÇATLYR UCU ACYR SANKİ BÖYLE BİR KIZARYR BİŞEY OLYR BUNLARA YAHU
Maşallahkontrole gittim kızlar. çok şükür düştük sonra rahim ağzında filan açılma olmamış. keyfi yerinde kızının dedi. sol tarafımdan böbreğin ordan vuran ağrıdan bahsettim. tekmelerinden olabilir dedi. şuanlık sıkıntı yok bebekle ilgili dedi. idrar tahlili ve kan vericem zaten kontrol amaçlı. 601gr benim bebiş. burada 640 yazıyor ama 39gr dan bişey olmaz. sağlıklı olsunda
Ay iyi hadi şekeri atlattın oh ne güzel alışverişte bitti mi. Ay ben daha bi don almadım kuzumahayırlı haftalarımız olsun annişleeeerr,bir kaç gündür yazamadım ama takip ettim. cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, çok şükür normal çıktı( çok kilo aldığım için korkutmuşlardı beni). fazla kilo aldığım için diyetisyene yönlerdirdi doktorum.diyetisyen liste verdi ama doymuyorum açımm . cumartesi de kızımın eksiklerini aldık. çok şükür ufak tefekler dışında bişey kalmadı . benden şimdilik bu kadar sizler nasılsınz ne var ne yok
Çok geçmiş olsun canım nazar değmiş sanaGünaydın kızlar. kaç gündür giremedim. hastanede işler çok yoğundu. çarşamba günüde iş çıkışı kardeşimin düğününde giymek için ayakkabı almaya gittim. dönüşte aniden sol tarafıma bir ağrı girdi. böbrek mi kaburga mı anlayamadım ama nefesimi kesti resmen ağrı. birkaç adım attım yürüyemedim bi taşa oturdum. sonra yavaş yavaş yürüdükçe ağrım geçti. pat ne olduğunu anlayamadan kendimi yerde buldum. ayağım mı kaydı başım mı döndü ne oldu inanın anlayamadım. Allahtan popo üstü düşmedim dizlerimin ve ellerimin üstüne düştüm. iki kızda yanıma doğru geldi kaldıracaklar sandım. meğer arkamda kavga varmış onu izlemeye gittiler. kalktım kendi kendime. eşimi arıyorum açmıyor. sonunda açtı toplantıdayım dedi ben cevap vermeden kapattı. iyice sinirlerim bozuldu ağlaya ağlaya gittim eve. sonra eşim eve geldi dizimide mor görünce nasıl üzüldü anlatamam niye mesaj yazmadın diyor. kızımdan 1000 defa özür diledim düştüğüm için. Çok üzüldüm. Cuma c.tesi kardeşimin kına ve düğün vardı. düğünde herkes ayy sen nasıl hamilesin hiç göbek yok çok güzelleşmişsin filan dedi. kimisi yok oynama bebeğe bişey olur. herkes bi yorum yaptı.düğünde düz yolda bileğimi burktum. şuan topal gibi yürüyorum. bugün kontrolüm var. hem o ağrımı da sorarım. bende durumlar böyle. inşallah sizler iyisinizdir
ben 32 ide başlarım sanırım çalışabilir raporu alıcaz ya gerçi alışverişte yavaş yavaş alıyorum zaten bi temizleyip çantaya sıkıştırmak kalır o haftalar gelse hatta doğum gelsede sevsek bebişleriKızlar doğum çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?