- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.941
hahahah aynen bende almadım olsun alırız şu ara kızımın ihdiyaçları var ondna alamadım bi onunkini bitirim bebişim içinde çıkıcam alışverişeAy iyi hadi şekeri atlattın oh ne güzel alışverişte bitti mi. Ay ben daha bi don almadım kuzuma
Ay bende bişey almadım Nisan'ın 20 sinden sonra alalım dedi eşim geçen ayda Mart'ın sonunda alalım demiştiben 32 ide başlarım sanırım çalışabilir raporu alıcaz ya gerçi alışverişte yavaş yavaş alıyorum zaten bi temizleyip çantaya sıkıştırmak kalır o haftalar gelse hatta doğum gelsede sevsek bebişleri
Ah sorma bide kızlarada bi kaç bişey alıcam çıkmışken. Ya ben zaten ilk 1-2 ay giyeceğini alıcam sonra çıkıp alınır. Çok Detaylı bi alışveriş yapmıycam. Mevsim değişikliği olucak ona göre alırım tekrarhahahah aynen bende almadım olsun alırız şu ara kızımın ihdiyaçları var ondna alamadım bi onunkini bitirim bebişim içinde çıkıcam alışverişe
maşallah canım zaten bu haftadan sonra kilo alınmıyor alınan kilolar genelde 20 ile 26 hafta arası oluyor zaten yaz da geliyor kolay kolay kilo alınmaz.Buarada kızlar söylemeyi unuttum bu ay H iiiiiiç kilo almamışım süper hissediyorum
Bebeğimde gayet iyi yani ben kilo almıyom bebek zayıf kalır diye düşünenler panik olmasınlar
aynen bende öyle yapıcam sonra bebeğin büyüklüğüne mevsime göre alınır hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişlerimizAh sorma bide kızlarada bi kaç bişey alıcam çıkmışken. Ya ben zaten ilk 1-2 ay giyeceğini alıcam sonra çıkıp alınır. Çok Detaylı bi alışveriş yapmıycam. Mevsim değişikliği olucak ona göre alırım tekrar
Buarada kızlar söylemeyi unuttum bu ay H iiiiiiç kilo almamışım süper hissediyorum
Bebeğimde gayet iyi yani ben kilo almıyom bebek zayıf kalır diye düşünenler panik olmasınlar
maşallah iyi haberler almışsın. :)kontrole gittim kızlar. çok şükür düştük sonra rahim ağzında filan açılma olmamış. keyfi yerinde kızının dedi. sol tarafımdan böbreğin ordan vuran ağrıdan bahsettim. tekmelerinden olabilir dedi. şuanlık sıkıntı yok bebekle ilgili dedi. idrar tahlili ve kan vericem zaten kontrol amaçlı. 601gr benim bebiş. burada 640 yazıyor ama 39gr dan bişey olmaz. sağlıklı olsunda
Sağol canım. Ama kendimi nasıl fıçı gibi hissediyordum bu son haftamaşallah canım zaten bu haftadan sonra kilo alınmıyor alınan kilolar genelde 20 ile 26 hafta arası oluyor zaten yaz da geliyor kolay kolay kilo alınmaz.
aynen bende öyle yapıcam sonra bebeğin büyüklüğüne mevsime göre alınır hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişlerimiz
Kan hapı mahvetti bulantı iştahsızlık yaptı bende heralde ondan diyorumohh ne güzel nası başardın yaaa
yeter canım bu kadar hastane çıkışına bile gerek yok bende kızımın bi kaç bişeyleri vardı yeşil ve turuncu olan zıbınlar felan onları çıkardım ayırdım yıkıcam onlarıda kullanırım bir süre iyi olur zaten hemen büyüyorlar bebişler..Sağol canım. Ama kendimi nasıl fıçı gibi hissediyordum bu son hafta
Şimdi psikolajim düzeldi
3 tane altlı üstlü takım
3 tane tulum
12 tane Sıfır kol badi
3 tane sadece alt ayaksız
3 tane sadece alt ayaklı
5 tane kısa kollu badi
6 tane Çorap
1 Penye battaniye ( evdede var Kızlardan)
Banyo küveti
Islak mendil
Bez
Ağız bezleri 12 tane
Havlu
Beşik
Benim alış veriş listem bu eksik fazla sence bişey var mı? Öteki doğumlarda ablamlar annemler halletmişti alışverişi bişey anlamamıştım tecrübeli oldukları için. Şimdilik bunlar ilk ay yeter diyorum hediye çok geliyo bizimkiler hepsi çeyiz gibi yapar getirir her doğumda çok bişey alma dediler gene. Hastane çıkışı almama gerek var mı sence?
Bebeğin kıyafetleri, benimde hastane için gecelik, pijama vs hazır. Çantamız eksik sdc. Onu da aldıktan sonra yıkayıp hastane çantamızı hazırlarım sanırım cnm. 32.haftayı bulur sanırım.Kızlar doğum çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Ben Kızlardan hiç bişey saklamadım geçen yaz verdim bitek ilk kullandıkları kıyafetlerini Hatıra olsun diye sakladım bide battaniyeler var. Araç gereç olarakta yürüteç bebek arabası puset var. O yüzden eksikler çokyeter canım bu kadar hastane çıkışına bile gerek yok bende kızımın bi kaç bişeyleri vardı yeşil ve turuncu olan zıbınlar felan onları çıkardım ayırdım yıkıcam onlarıda kullanırım bir süre iyi olur zaten hemen büyüyorlar bebişler..
Oh negüzel herşeyi almışın hazırlarsın yıka ütüle kolay iş.Bebeğin kıyafetleri, benimde hastane için gecelik, pijama vs hazır. Çantamız eksik sdc. Onu da aldıktan sonra yıkayıp hastane çantamızı hazırlarım sanırım cnm. 32.haftayı bulur sanırım.
Tezcanlıyım biraz, sona kalsın istemedim. Şimdide yıkama işi kaldı bakalım. Bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacağımı bilmiyorum. Birde kaç derecede yıkanıyor onların kıyafetleri?Oh negüzel herşeyi almışın hazırlarsın yıka ütüle kolay iş.
7. Ay dolunca hazırlamak lazım. 2 doğumdada çantama koyduklarımı yazayımKIZLR ANNE VE BEBEK ÇANTASI NE ZAMN HAZIRLANMALI HERKES ERKEN DİYOR BİR AYA KADAR HAZIRLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAVALAR ISINIYO AĞIRLAŞIYORUM.KAFAMDA DA KALAMSIN AMA NELER KOYULUYOR BİLENLER YAZARSA SEVİNİRİM:)
canım özellikle yatağa bayıldımmmistanbul da çamlıca mobilyacılar çarşısından aldık canım evet ayrı satıyorlar istediğin renk model boyutta yapıyorlar
Bendede canm rahat olur bizim için hem ben annemden kendı evime götürürken oğluşumu bnm için en rahatı olcak :)
25 nisan da canım kontol daha çook var...sağlık ocağına gitsem dinlerler mi ki?
kontrole gittik kızlar bugün bebişim 910 gr olmuş, doğuma eşim girebiliyormuş, ücret 1000-1500 arasında değişiyormuş. şeker testi yapar diye aç gittim fakat benim ve bebeğin kilosuna, suyuna bakarak gerek yok yükleme yapmayalım açlık şekerini ölçelim dedi. tahlilleri verdik sonuçları bekliyoruz. size resmimizide yolluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?