2015 Temmuz Anneleri

Ay bende bişey almadım Nisan'ın 20 sinden sonra alalım dedi eşim geçen ayda Mart'ın sonunda alalım demişti
Beni kandırıyo
Alıp yıka ütüle hazırla derken 32 hafta olucam bende zaten

[QUOTEseymasevde, post: 40341329, member: 573878"]Kızlar doğum çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?[/QUOTE]
Ben daha hic bisey almadim biran önce hazırlamak lazim diye düşünüyorum Allah muhafaza etsin ama ya erken dogarlarsa ben en kisa zamanda hazirlamayi düşünüyorum doğum hemşiresi komsumdu 7 ayda hazirlanmali diyodu

hahahah aynen bende almadım olsun alırız şu ara kızımın ihdiyaçları var ondna alamadım bi onunkini bitirim bebişim içinde çıkıcam alışverişe
Ah sorma bide kızlarada bi kaç bişey alıcam çıkmışken. Ya ben zaten ilk 1-2 ay giyeceğini alıcam sonra çıkıp alınır. Çok Detaylı bi alışveriş yapmıycam. Mevsim değişikliği olucak ona göre alırım tekrar

[QUOTE="narin63, post: 40341492, member: [/QUOTE]
Ben daha hic bisey almadim biran önce hazırlamak lazim diye düşünüyorum Allah muhafaza etsin ama ya erken dogarlarsa ben en kisa zamanda hazirlamayi düşünüyorum doğum hemşiresi komsumdu 7 ayda hazirlanmali diyodu[/QUOTE]
Aynendeeeee bu kocalar yok mu sopalık

Buarada kızlar söylemeyi unuttum bu ay H iiiiiiç kilo almamışım süper hissediyorum
Bebeğimde gayet iyi yani ben kilo almıyom bebek zayıf kalır diye düşünenler panik olmasınlar
maşallah canım zaten bu haftadan sonra kilo alınmıyor alınan kilolar genelde 20 ile 26 hafta arası oluyor zaten yaz da geliyor kolay kolay kilo alınmaz.
aynen bende öyle yapıcam sonra bebeğin büyüklüğüne mevsime göre alınır hayırlısı sağlıkla gelsinde bebişlerimiz

maşallah iyi haberler almışsın. :)

Sağol canım. Ama kendimi nasıl fıçı gibi hissediyordum bu son hafta
Şimdi psikolajim düzeldi

3 tane altlı üstlü takım
3 tane tulum
12 tane Sıfır kol badi
3 tane sadece alt ayaksız
3 tane sadece alt ayaklı
5 tane kısa kollu badi
6 tane Çorap
1 Penye battaniye ( evdede var Kızlardan)
Banyo küveti
Islak mendil
Bez
Ağız bezleri 12 tane
Havlu
Beşik

Benim alış veriş listem bu eksik fazla sence bişey var mı? Öteki doğumlarda ablamlar annemler halletmişti alışverişi bişey anlamamıştım tecrübeli oldukları için. Şimdilik bunlar ilk ay yeter diyorum hediye çok geliyo bizimkiler hepsi çeyiz gibi yapar getirir her doğumda çok bişey alma dediler gene. Hastane çıkışı almama gerek var mı sence?

yeter canım bu kadar hastane çıkışına bile gerek yok bende kızımın bi kaç bişeyleri vardı yeşil ve turuncu olan zıbınlar felan onları çıkardım ayırdım yıkıcam onlarıda kullanırım bir süre iyi olur zaten hemen büyüyorlar bebişler..

Bence de gayet yeterli
Hastanede doğunca giydirecegin güzel bi takım da varsa hiç gerek yok hastane çıkışına bence

Bu arada kızlar büyük hantal arabalar almayın derim..her yere kocanızla ve arabayla gitmiyorsaniz çok zor oluyor sırf ağır diye evden çıkmak istemezsiniz benden söylemesi. ..
Ben de araba koltuğu da alacağım diye chicco simplycity almıştım. .ki en hafif arabalardan biri Travel Sistem olanlardan 6.8 ama büyüyünce zorluyor
Şimdiki aklım olsa tam yatar baston lardan alırdim araba koltuğunu da ayrı alirdim

Kızlar doğum çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
Bebeğin kıyafetleri, benimde hastane için gecelik, pijama vs hazır. Çantamız eksik sdc. Onu da aldıktan sonra yıkayıp hastane çantamızı hazırlarım sanırım cnm. 32.haftayı bulur sanırım.

KIZLR ANNE VE BEBEK ÇANTASI NE ZAMN HAZIRLANMALI HERKES ERKEN DİYOR BİR AYA KADAR HAZIRLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAVALAR ISINIYO AĞIRLAŞIYORUM.KAFAMDA DA KALAMSIN AMA NELER KOYULUYOR BİLENLER YAZARSA SEVİNİRİM:)

Ben Kızlardan hiç bişey saklamadım geçen yaz verdim bitek ilk kullandıkları kıyafetlerini Hatıra olsun diye sakladım bide battaniyeler var. Araç gereç olarakta yürüteç bebek arabası puset var. O yüzden eksikler çok

Bebeğin kıyafetleri, benimde hastane için gecelik, pijama vs hazır. Çantamız eksik sdc. Onu da aldıktan sonra yıkayıp hastane çantamızı hazırlarım sanırım cnm. 32.haftayı bulur sanırım.
Oh negüzel herşeyi almışın hazırlarsın yıka ütüle kolay iş.

Oh negüzel herşeyi almışın hazırlarsın yıka ütüle kolay iş.
Tezcanlıyım biraz, sona kalsın istemedim. Şimdide yıkama işi kaldı bakalım. Bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacağımı bilmiyorum. Birde kaç derecede yıkanıyor onların kıyafetleri?

KIZLR ANNE VE BEBEK ÇANTASI NE ZAMN HAZIRLANMALI HERKES ERKEN DİYOR BİR AYA KADAR HAZIRLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAVALAR ISINIYO AĞIRLAŞIYORUM.KAFAMDA DA KALAMSIN AMA NELER KOYULUYOR BİLENLER YAZARSA SEVİNİRİM:)
7. Ay dolunca hazırlamak lazım. 2 doğumdada çantama koyduklarımı yazayım
Kendim için
2 tane gecelik
2 emzirme sütyeni
3-4 külot
Büyük boy ped ( gerek kalmamıştı hastane vermişti)
Tarak makyaj malzemeleri
Terlik Çorap
Sabahlık veya Şal yada hırka gibi ince bişey doğumdan sonra Üşüme oluyo bazen
Çıkarken giyeceğin kıyafet
Bebek için
Hastane çıkışı takımının hepsini koyun
2 tane badi 1 takımda alt üst yeter
Ince battaniye (yaz olucak) puset
Bez ıslak mendil
Emzik

istanbul da çamlıca mobilyacılar çarşısından aldık canım evet ayrı satıyorlar istediğin renk model boyutta yapıyorlar
canım özellikle yatağa bayıldımmm güle güle kullansın kuzun

Bendede canm rahat olur bizim için hem ben annemden kendı evime götürürken oğluşumu bnm için en rahatı olcak :)

canım ben de sırt çantası aldım, çok fazla çeşit yok. Deri, normal çanta gibi olanlar var mesela trg polomarka, yanında biberonluk da var ama ben bundan almadım başka renkleri de var

ben bu pembe çantadan aldım, madem kız bebek neden herşeyi pembe alıp mokunu çıkartmıyorum ki diye düşündüm sanırım işin şakası, çok tatlı ve kullanışlı geldi, termal bölümü de var o yüzden tercih ettim.

25 nisan da canım kontol daha çook var...sağlık ocağına gitsem dinlerler mi ki?

canım ben de geçen hafta aynısını yaşadım ve sağlık ocağında dinlettim, bu haftalarda normal sanırım çok hareketliyken bazı günler durulması

ohhhh maşallah tatlı kuzuya
benim de şeker kanda bakıldı, kilom da olmadığı için doktor yüklemeye gerek görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…