- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.961
Bence de gayet yeterli
Hastanede doğunca giydirecegin güzel bi takım da varsa hiç gerek yok hastane çıkışına bence
Bu arada kızlar büyük hantal arabalar almayın derim..her yere kocanızla ve arabayla gitmiyorsaniz çok zor oluyor sırf ağır diye evden çıkmak istemezsiniz benden söylemesi. ..
Ben de araba koltuğu da alacağım diye chicco simplycity almıştım. .ki en hafif arabalardan biri Travel Sistem olanlardan 6.8 ama büyüyünce zorluyor
Şimdiki aklım olsa tam yatar baston lardan alırdim araba koltuğunu da ayrı alirdim
Çantalar süperrrrr bayıldımcanım özellikle yatağa bayıldımmmgüle güle kullansın kuzun
canım ben de sırt çantası aldım, çok fazla çeşit yok. Deri, normal çanta gibi olanlar var mesela trg polomarka, yanında biberonluk da var ama ben bundan almadım başka renkleri de var
ben bu pembe çantadan aldım, madem kız bebek neden herşeyi pembe alıp mokunu çıkartmıyorum ki diye düşündüm sanırımişin şakası, çok tatlı ve kullanışlı geldi, termal bölümü de var o yüzden tercih ettim.
canım ben de geçen hafta aynısını yaşadım ve sağlık ocağında dinlettim, bu haftalarda normal sanırım çok hareketliyken bazı günler durulması
ohhhh maşallah tatlı kuzuya
benim de şeker kanda bakıldı, kilom da olmadığı için doktor yüklemeye gerek görmedi
kıyafetler o kadar önemli değilde yatak bebek arabası felan almam lazım en azından şimdiden alsak yavaş yavaş hepsi bir araya girmezBen Kızlardan hiç bişey saklamadım geçen yaz verdim bitek ilk kullandıkları kıyafetlerini Hatıra olsun diye sakladım bide battaniyeler var. Araç gereç olarakta yürüteç bebek arabası puset var. O yüzden eksikler çok
Benim makinamın bebek kıyafeti diye bi seçeneği var onunla yıkıyorum kaç derecede yıkıyo bilmiyorum. Makina için olan sabun tozlarından kullanmıştımTezcanlıyım biraz, sona kalsın istemedim. Şimdide yıkama işi kaldı bakalım. Bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacağımı bilmiyorum. Birde kaç derecede yıkanıyor onların kıyafetleri?
Aynen de laf anlatılmıyokıyafetler o kadar önemli değilde yatak bebek arabası felan almam lazım en azından şimdiden alsak yavaş yavaş hepsi bir araya girmez
ay ne güzel ya ben durduramıyorum kendimi.. doymuyorum sanki artık.Buarada kızlar söylemeyi unuttum bu ay H iiiiiiç kilo almamışım süper hissediyorum
Bebeğimde gayet iyi yani ben kilo almıyom bebek zayıf kalır diye düşünenler panik olmasınlar
aynı durumdayız bende onları düşünüyorum aslında eminönüne gitmek istiyorum orada baya bişeyler varmışAynen de laf anlatılmıyoÇoktan internetten alırdım ama görmeden de alamıyorum ya sorun çıkar ya kalitesizse diye.
Valla maclaren var bilmem biliyor musun fiyatı 900 /1000 lerdeCanim ya bende travellerdan agir diye vazgectim ama baston arabalarda cok sandik duruyor sanki onerebilecegin marka model var mi
ben de maclaren istiyorumValla maclaren var bilmem biliyor musun fiyatı 900 /1000 lerde
Chicco liteway var bi de en çok tercih edilenlerden..artık bi sürü tam yatar çıkarmışlar araştırmak gerek..baston olması katlayıp ele almak için de kullanışlı oluyor..
Ben hala ikinci bi puset almamak için direniyorum..belki dandik olanlardan alırım markete fln giderken kullanmaya hele bi ikincisi gelsin bakalim
bir de baston olanları ben de istiyorum ama çift yönlü olmaması gerçekten sorun olur mu? sanırım 2. bebeğiniz. kıdemlisinizdirValla maclaren var bilmem biliyor musun fiyatı 900 /1000 lerde
Chicco liteway var bi de en çok tercih edilenlerden..artık bi sürü tam yatar çıkarmışlar araştırmak gerek..baston olması katlayıp ele almak için de kullanışlı oluyor..
Ben hala ikinci bi puset almamak için direniyorum..belki dandik olanlardan alırım markete fln giderken kullanmaya hele bi ikincisi gelsin bakalim
bebe yağı sürsen iyi gelir belki canım benimde göbüşüm baya bi kurumuş bugün bebe yağı sürecem gerilince aşırı kaşıntı yapıyor yırtılma oluyor sanırım..
Canm denym uclarina yumusatsn karnmnarada kasnyr benm ama catlama yok henz olmasnda :)
hahahhahahaaayy çok yapmak isterdim kayınvaldem dün akrabasıgıle gitti o gelirse diye zaten sinirlerimi bozuyorlar bazen aslında fazlada iyi olmamamk gerekmiş bunu anladım
DENEYİM CNM BEBEYAĞINI. İYİLİKTEN MARAZ DOĞYR CNM BAZENbebe yağı sürsen iyi gelir belki canım benimde göbüşüm baya bi kurumuş bugün bebe yağı sürecem gerilince aşırı kaşıntı yapıyor yırtılma oluyor sanırım..
hahahhahahaaayy çok yapmak isterdim kayınvaldem dün akrabasıgıle gitti o gelirse diye zaten sinirlerimi bozuyorlar bazen aslında fazlada iyi olmamamk gerekmiş bunu anladım
CANM DİKKAT ETCZ BİRAZ ARTK NE YAPALMBenimkilerin nerdeyse 2 ayımdan beri ucunda sarı bi kabuk var, bazen banyoda küçük küçük kopuyo sonra çok acıyo. Artık dikkat ediyorum. Süt tıpası mı ne diyorlar ama bilimsel açıklaması nedir bilemiyorum:)
HADİ GÖZN AYDIN CANM NE GÜZEL BİŞEYSİ YOKMŞ KUZUNUN CNM KİLOYA TAKILMA BOŞVER TAHMINI BUNLAR SAĞLKLYSA SORUN YOK
Maşallahgrlara çok takılma farkedebilir. Zaten doktorda , yazılanlarda 100% olacak ölçümleri söylemiyo
Çok geçmiş olsun canım nazar değmiş sanabol bol dua oku öyle kalabalık yerlere giderken
Aynen ben de aklımda çift yönlü Modeller varken gitmiştim satıcı avrupada vs çift yön çıkmıyor istediğiniz modelden de şikayet geliyor dedi adam başkasına yönlendirdi anlayacağınız satmadi malinibir de baston olanları ben de istiyorum ama çift yönlü olmaması gerçekten sorun olur mu? sanırım 2. bebeğiniz. kıdemlisinizdir
CANM VALLA MAYIS GİBİ OLUR HERHALDE BU GİDİŞLE GEZMEYEDE GİDEMYRM HAVADA YAĞMURLU SÜREKLİ SEN NEZAMN YAPCKSNKızlar doğum çantanızı kaçıncı haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz?
gemiş olsu canım evet baharın ilk haftalarında dikkat etmek lazım havanın nasıl olduğu belli değil sabah güneş öğlen yağmur çok tuhaf..merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun süren gripten sonra yeni yeni toparlanıyorum hala tam anlamıyla iyileşemedim burnum tıkalı alerjinin de etkisi var tabi.Sizler nasılsınız dikkat edin hasta olmamaya geldi mi gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?