2015 Temmuz Anneleri

Canim ya bende travellerdan agir diye vazgectim ama baston arabalarda cok sandik duruyor sanki onerebilecegin marka model var mi

Çantalar süperrrrr bayıldım

kıyafetler o kadar önemli değilde yatak bebek arabası felan almam lazım en azından şimdiden alsak yavaş yavaş hepsi bir araya girmez

Tezcanlıyım biraz, sona kalsın istemedim. Şimdide yıkama işi kaldı bakalım. Bebişin kıyafetlerini ne ile yıkayacağımı bilmiyorum. Birde kaç derecede yıkanıyor onların kıyafetleri?
Benim makinamın bebek kıyafeti diye bi seçeneği var onunla yıkıyorum kaç derecede yıkıyo bilmiyorum. Makina için olan sabun tozlarından kullanmıştım

kıyafetler o kadar önemli değilde yatak bebek arabası felan almam lazım en azından şimdiden alsak yavaş yavaş hepsi bir araya girmez
Aynen de laf anlatılmıyo Çoktan internetten alırdım ama görmeden de alamıyorum ya sorun çıkar ya kalitesizse diye.

Buarada kızlar söylemeyi unuttum bu ay H iiiiiiç kilo almamışım süper hissediyorum
Bebeğimde gayet iyi yani ben kilo almıyom bebek zayıf kalır diye düşünenler panik olmasınlar
ay ne güzel ya ben durduramıyorum kendimi.. doymuyorum sanki artık.

Canim ya bende travellerdan agir diye vazgectim ama baston arabalarda cok sandik duruyor sanki onerebilecegin marka model var mi
Valla maclaren var bilmem biliyor musun fiyatı 900 /1000 lerde

Chicco liteway var bi de en çok tercih edilenlerden..artık bi sürü tam yatar çıkarmışlar araştırmak gerek..baston olması katlayıp ele almak için de kullanışlı oluyor..

Ben hala ikinci bi puset almamak için direniyorum..belki dandik olanlardan alırım markete fln giderken kullanmaya hele bi ikincisi gelsin bakalim

ben de maclaren istiyorum bir de ucuza bulsak gya mamas papasla aynı fabrikadan çıkıyor, maclaren alamayan mamas papas alsın diye okudum ama fiyat farkı yok ki.
bence en geç 32' de hazırlamak lazım çantaları, hele erken doğum tehlikesi olanlar. ama tabi geç doğarsa içindekiler kokar mı bilemiyorum ?
şeker yüklemesine aç mı gitmek gerekiyor? ben de haftaya gideceğim sanırım.

bir de kızlar ben ilk 3 ay için kıyafet namına bir şey almak istemiyorum. hediye gelir de elimde patlarlar diye. 2 tane hastane çıkışı aldım. acaba alsam mı birkaç parça bir şey?

bir de baston olanları ben de istiyorum ama çift yönlü olmaması gerçekten sorun olur mu? sanırım 2. bebeğiniz. kıdemlisinizdir

DENEYİM CNM BEBEYAĞINI. İYİLİKTEN MARAZ DOĞYR CNM BAZEN

HADİ GÖZN AYDIN CANM NE GÜZEL BİŞEYSİ YOKMŞ KUZUNUN CNM KİLOYA TAKILMA BOŞVER TAHMINI BUNLAR SAĞLKLYSA SORUN YOK

SAĞOL CANIM. İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR YAA

Maşallah grlara çok takılma farkedebilir. Zaten doktorda , yazılanlarda 100% olacak ölçümleri söylemiyo

ÖYLE TABİ CANIM. SAĞLIĞI YERİNDE OLSUNDA...

Çok geçmiş olsun canım nazar değmiş sana bol bol dua oku öyle kalabalık yerlere giderken

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. VALLA OKUMAK GEREK. BEN KOŞUŞTURMAKTAN AKIL EDEMEDİM. AYAĞIMI BURKUNCA BABAMA DEDİM O OKUDU Bİ BENİ

bir de baston olanları ben de istiyorum ama çift yönlü olmaması gerçekten sorun olur mu? sanırım 2. bebeğiniz. kıdemlisinizdir
Aynen ben de aklımda çift yönlü Modeller varken gitmiştim satıcı avrupada vs çift yön çıkmıyor istediğiniz modelden de şikayet geliyor dedi adam başkasına yönlendirdi anlayacağınız satmadi malini
Çift yönlü baston da vardı sanırım ama ağırlaşıyor galiba öyle olunca tam hatırlayamıyorum iki sene önce bakmıştım

Çift yönlü olursa ballı kaymak ama bence ağırlık ve kalite daha önemli..bulamazsınız üzülmeyin hafif olduğuna sevinin derim

merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun süren gripten sonra yeni yeni toparlanıyorum hala tam anlamıyla iyileşemedim burnum tıkalı alerjinin de etkisi var tabi.Sizler nasılsınız dikkat edin hasta olmamaya geldi mi gitmiyor

ilk gebeliğimde o kadar tecrübesizdimki 38 haftalık hamileydim kızımın hiç birşey hazır değildi doktora gittim nst için nst den sonra ultrasonda baktı sonra açılmam varmı diye baktı 3 cm açılmam vardı doğum başlamış yatış vermiyorum sıkılırsın burada dedi beni gönderdi eve gittim hemen kızımın kıyafetlerini yıkadım kurttum ütüledim bir kaç eksiklerim vardı onları aldım ertesi gün suyum geldi ama ben anlamadım ne olduğunu neyse sonra hataneye gittik yatış verdiler gece doğum gerçekleştikten sonra akşam hastaneden çıktık ilk gece kızım emiyor ama az geliyor biberon mama almamıştım aklıma lazım olabilecegi hiç gelmemişti etrafımda tecrübeli birileride yokki desin eşimi kaldırdım bu coccuk ac kalk biberonla mama al geld dedim allahdanki yakındakı eczane nöbetciymiş o gelene kadar suyu kaynattım eşim geldi hemen mamayı yaptım ama bi görseniz yavrum nasıl içiyor mamayı ondan sonra bi rahat uyudu ki ha la aklıma geldikce duygulanırım evladım ilk geceden açlıkla tanıştı..
neyse ondan sonra iki sefer daha içti bende sıcak bi duş aldıktan sonra sütüm tamamen geldi allahın izniyle..
ama bu sefer biberonunu felan hazır edeyim aynı durumu birdaha yaşamak istemem

İlknur yazdıkların biraz mamaya teşvik gibi olmuş. İlk gelen süt, yani kolostrum bebeği birkaç gün idare eder diye biliyorum. O yüzden panik yapmayalım, yeter ki emsin mama en son çare. ben biberon almayı düşünmüyorum, alırsam da anne memesi gibi ucu olanlardan alırım. senin daha sonrasında bebeğinin emmesinde sıkıntı çıktı mı peki? Biberona alışan memeyi almıyor diyorlar?

gemiş olsu canım evet baharın ilk haftalarında dikkat etmek lazım havanın nasıl olduğu belli değil sabah güneş öğlen yağmur çok tuhaf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…