2015 Temmuz Anneleri

Benimki simdi sallaniyor sanki, karnim bi saga bi sola yaylaniyor:), Cok tatli yahu...
Ay bi de aksam eksimeleri cok abartili olmaya basladi, sizde durumlar nasil??

Bendede oluyor cnmm,ayakları zaten mıdemın oralarda gezıyor,cok hareketlı bi oğlan..bazen.gece olurda bi uyanırsam tekmeden uyuyamıyorum sabaha kadar,8.-9.aylarda nasıl olcak vallahı tırsıyorum....birde denedım ac da olsam toksa olsam eksıyor,tamamen mıdeyı ittiriyorlar ondan sanırım

Sakin kimseyi cagirma evine, esinle bi güzel bakarsiniz. Baskasi olursa esin de tembel alisir, sen doyurur ona verirsin, o gazini cikarir. Zaten bi süre sonra birbirinize öyle alisicaksiniz ki, sanki yillardir bebek bakiyormussun gibi hissediceksiniz.Bi düzen tutturdunuz mu cok rahat büyütürsün bebeklerini, hersey tamamen icgüdüsel, sakin stres yapma, basaricaksin sen bu isi.
ben ekşime nasıl bişey henüz bilmiyorum canım
Cok sanslisin canim, canimdan bezdiriyor bazen.
Az kaldi canim , cogu gitti azi kaldi, eksimeler disinda hersey yolunda bende.Simdi öyle bir vuruyor ki, kucagimdaki leptop bile oynuyor,yaramaz kizim benim

Canım ağzından bal damlıyor :) İnşaAllah :)

Maşallahhhh kuzuyaaaaaa yaaaa ,dogunca hoplatcak bunlar bızı:))))))))büşrayı da bol boll tabi:)))büşracım yanlız yengem hiç gıkını cıkarmazdı,böyle bi çifte mutluluga hayat boyu köle olunur derdi...sende eminim onlara baktıkca kendını daha ıyı hıssedeceksın

Ay canım bende derim ya :) Birde kayıplarımda oldu,isyan bize göre değil :) Beni şimdiden hoplatıyorlar maşaAllah :) Bazen beraber tekmeliyorlar göbeğim zıplıyor

Ay canım bende derim ya :) Birde kayıplarımda oldu,isyan bize göre değil :) Beni şimdiden hoplatıyorlar maşaAllah :) Bazen beraber tekmeliyorlar göbeğim zıplıyor

Tabı sende çifte hareket oluyordurrr,ne güzelll yaaaa....senın hamılelıgını takıp etmeyi çok ısterdım,bizde cok ıkız ıstedık,o yuzden tup bebek ıstemıstık ama kısmetımız ve hayırlısı boyleymıs...isyannn asla olmaz bızde,kötüsüde ıyısde hepsı allahdan,vardır her zaman bır bildiği...ya bu arada yenı tesbıhe baslayamadık bı turlu,gizemcım ver eksıklerı ben okuyum bıtsın bı çırpıdaaa..içim ferahlıyot tesbıh cekınce sızınle beraber....

Bence çevrene bakma doktoruna uy bidahaki kontrolünde bebeğin yine istediğin gibi olmazsa o zaman arttırırsın bu diyetlerde ne veriyorlar bilmiyorum ama sıkma canını

Çok güzel anlatmışsın aynen bende böyle düşünüyorum zaten tomrisin emzirme notlarınıda okudukdan sonra vermem mama. Bu forum sayesinde çok bilinçlendim kendime güvenim artıyor okuyup araştırdıkça

Bravo ya ben de hep böyle olmak istemiştim. .kimseyi düşünmeden sadece bebegimin ihtiyacını gozetmek..O ne der bu darılır mi derken içim içimi yerdi

Bi arkadaşım yeni doğum yaptı ilk 3hafta felan hiç yakınları gelmedi. Biz ziyaretlerine gittiğimizde eşimle o kadar hoşumuza gittiki bebeklerinin ilk anlarını hep birlikte yaşıyorlar annesi emziriyor babası gazını çıkartıp altını değiştiriyor benim imkanım olsa başbaşa kalmayı çok isterdim eşimle ama zor bizim

Ne güzel :) Muhtemelen bizde öyle olacağız canım inşaAllah :)

Kizlaaaarrr!! Mutluyuz oglusumla cikiyoruz hastsneden cok suKur..dr. tembihledi yalniz sag kasık ağrısı ciddi birşeydir. Bidaha olursa beni ariycaksin ve usenmeyip geleceksin dedi.insallah gerek olmaz bidaha. Kanamadan dolayi ilk 3 ayin bitiminde yatmistim dimdi de 6 .ay bitti hhastsnedeydim.duz mantığa göre bir de 9.ayin sonunda yatmaliyim : yani umarim oyle olur. 3 ayi sorun olmadan atlatıp hayirlisiyla kaVusalim bebislere insallah

Iyi olmana sevindim:) umarim kisa zamanda cikarsin hastaneden evine canim!

Askadaşlardan bşri yazmıştı ya , kontrolde bu bebek olmuş alalım artık demiş ya doktor:) öyle olurmuş olmuş artık toplayalım tosuncuk :))

canım bende de ayrıntılı daki kilosu ile bi kaç gün arayla ultuasonda baktığı kilo farkı fazlaydı kesin ölçüler değil demişti doktorm
Anladim cnm valla gecen hfta ultrasyonda 22+6ydi dimdi 24 diyo bu anda nasil atladi snlmadim.sagliklica norml kiloda dogarlr insallh:)

MaşaAllah canım :) Yok benimki haftalarıyla uyumlu bir sorun yok dedi.Demekki kilo alımları normal :) Biz alışmışız 10-20 gr artmalarına :) Artık büyüdüler,kilo alımlarıda fazlalaştı tabii :)
Gecen hafta bnmki de uyumluydu bi anda 24 lerde gorunce sasrdim korktumda .norml zamnda norml kiloda dogarlr insallh valla iri bebek olmasini istemiyorum ama. Bakalim bugun bi kadin gordumde 4700 mus bebek korktum ins.oyle olmz

Sevindim canim super amin inşallah hepimiz icin saglicakla kavusalim

ben kızıma ilk altı ay nerdeyse pamuk kullandım dışarı çıkarken de ıslak mendiileri yıkayıp buzdolabı poşetine koydum ağzını falan silmek için poposunu da öyle siliyordum gerçi teni çok hassas hemen pişik oluyordu hala daha öyledir..dr da gösteröişti pamukla önden arkaya doğru kızlarda özellikle enfeksiyonu önlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…